مسئله اخراج ۱۳۴ دانشجوی تقلبی نیست چگونگی ورودشان است آقای وزیر

مسئله اخراج ۱۳۴ دانشجوی تقلبی نیست چگونگی ورودشان است  آقای وزیر

گروه اجتماعی: مساله امروز این نیست که این ۱۳۴ نفر از دانشگاه اخراج شده‌اند. مساله این است که آنان چگونه وارد شده بودند؟ آیا مجاز بودند؟ اگر بودند چرا اخراج شده‌اند؟ اگر مجاز نبودند، همین‌طوری که سرشان را نینداختند پایین و وارد دانشگاه شوند، حتما کسانی به آنان کمک کرده‌اند و کسانی نیز در وظیفه نظارتی خود کوتاهی کرده‌اند یا حتی کسانی توصیه به این تخلف کرده‌اند. اینها را اعلام کنید. و الا اخراج این افراد که کمترین گام است.
دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت اخیرا گفته است حدود ۱۳۴ دانشجوی آقازاده و خانم‌زاده که از طریق پول و جایگاه والدین خود وارد دانشگاه شده بودند را از دانشگاه بیرون کردیم. پولدارها به شرط دانایی و نخبگی می‌توانند بر صندلی دانشگاه بنشینند. من پدرم راننده کامیون و مادرم قالیباف بود و اگر اینجا به عنوان وزیر ایستادم به خاطر این بود که من فقیرزاده هم توانستم درس بخوانم. باید فضایی ایجاد شود تا همه بتوانند تحصیل کنند نه فقط آقازاده‌ها درس بخوانند.»
مساله امروز این نیست که این ۱۳۴ نفر از دانشگاه اخراج شده‌اند. مساله این است که آنان چگونه وارد شده بودند؟ آیا مجاز بودند؟ اگر بودند چرا اخراج شده‌اند؟ اگر مجاز نبودند، همین‌طوری که سرشان را نینداختند پایین و وارد دانشگاه شوند، حتما کسانی به آنان کمک کرده‌اند و کسانی نیز در وظیفه نظارتی خود کوتاهی کرده‌اند یا حتی کسانی توصیه به این تخلف کرده‌اند. اینها را اعلام کنید. و الا اخراج این افراد که کمترین گام است.
به‌علاوه سال‌های گذشته چه می‌شود؟ تا آنها را اعلام نکنید این مساله حل نمی‌شود. از سوی دیگر اسامی این ۱۳۴ نفر چیست؟ چرا نباید نام آنان اعلام شود؟ مگر مرتکب جرم نشده‌اند؟ پرونده آنان در کجا است؟ نپرداختن به این پرسش‌ها و عدم درج نام آنان، بهترین دلیل است که هیچ اراده‌ای برای حل این تخلفات وجود ندارد. همچنان که مجازات مشارکت‌کنندگان مستقیم در قتل خاشقجی نیز به ‌تنهایی کفایت نمی‌کند. اینها لازم است ولی کافی نیستند.
این در حالیست که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مورد گفت: صندلی دانشگاه‌های علوم پزشکی جای افراد نخبه است اما متاسفانه در سال‌های گذشته اتفاقات تلخی به دلیل سوءاستفاده از موقعیت پدر و مادر و رانت ایجاد شده و بچه پولدارهای بیسواد، آقازاده و دروغگو که نه لیاقت داشتند و نه سواد، این صندلی‌ها را اشغال کرده‌اند.
دکتر سعید نمکی در آیین تکریم و معارفه رؤسای دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: در سال‌های گذشته خدمات ارزشمندی در عرصه سلامت کشور رقم خورده که دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور اساتید برجسته از پیشتازان ارائه این خدمات بوده است.
او با بیان اینکه با استمرار طرح تحول سلامت توانستیم پرونده الکترونیک خدمات سلامت را آغاز کنیم، افزود: استقرار پزشک خانواده که از فارس شروع شد را نیز با یک معماری و بازنگری جدید در دستور کار قرار دادیم.
وزیر بهداشت با اعلام این خبر که طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته، گفت: در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون اولویت را بیماری‌های غیر واگیر دادیم و حاصل این طرح نیز شناسایی دو هزار و ۷۰۰ مورد جدید ابتلا به فشارخون بالا بود که خود خبر نداشتند.
نمکی همچنین با بیان اینکه امسال گواهی ریشه کنی ریشه کنی سرخک را از سازمان جهانی بهداشت دریافت کردیم، به سیل بهار ۹۸ در ۲۵ استان کشور اشاره و خاطرنشان کرد: خوشبختانه علی‌رغم اینکه در ۶ استان شاهد شدت سیل بودبم اما حتی یک مورد اپیدمی مشاهده نشد.
او به فراگیری بیماری آنفولانزا در آمریکا که اخیرا جان یک هزار و ۸۰۰ شهروند آمریکایی را گرفته هم اشاره و با مقایسه آن در ایران، افزود: خوشبختانه موفق به مهار این بیماری به ویژه ویروس اچ وان ان وان در کشور شده‌ایم.
وزیر بهداشت ادامه داد: در شرایطی که امریکایی‌ها می‌خواستند برای حداقل نیازهایمان ما را از پای در بیاورند اما هزار پروژه درمانی تا هفته سلامت در استانها افتتاح خواهیم کرد.
نمکی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه چنین جلساتی، جلسات تودیع و معارفه نیست چون در دانشگاه‌های علوم پزشکی منزلتی از اساتید کم نمی‌شود و مثلا دکتر بهادر همیشه برای ما استاد بهادر باقی می‌ماند، گفت: ایشان از شریف ترین، پاکیزه‌ترین، نجیب ترین و داناترین عضو جامعه پزشکی است.
او با بیان اینکه استعفای ایشان را نه از سر بی وفایی که به دلیل مشکل جسمی پذیرفتم، از رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواست تا با صبوری، نسبت به حل مشکلات حوزه درمان اهتمام کند.
وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه رئیس جدید دانشگاه ، دانشگاه را به دام سیاستزدگی نکشاند، گفت: بنده خود بارها اعلام کرده‌ام که وزیر بهداشت اصولگرا، اصلاح طلب، معتدل، زرتشتی، لامذهب و حتی زندانی محکوم به اعدام هستم و معتقدم اگرچه دانشجو باید در عالم سیاست زنده باشد اما رئیس و هیئت رئیسه نباید در چاله سیاست بیفتند.
نمکی با تاکید بر توجه ویژه به دانشجو و دانشگاهی و با تاکید براینکه دانشجو را نمی‌زنند، بلکه نوازش می‌کنند، خاطرنشان کرد: دست همه اعضای هیئت علمی را می‌بوسیم اما مگر رفتگر و کارگر و کارمند این مملکت برای فرزندانشان تلاش نمی‌کنند؟ ما به دنبال پول و طبقه که نیستم و عقده درافتادن با نظام‌های طبقه‌ای نداریم، لذا جان مردم را به طبیب دروغگوی بیسواد نمی‌دهیم.
به گزارش آرازآذربایجان به نقل از سلامت نیوز ، وی همچنین خطاب به رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: رو به روی فساد محکم بایستید، مسائل رفاهی پرسنل، دانشجویان و خوابگاه‌ها را دریابید، اولویت پیشگیری بر درمان و اولویت درمان‌های سرپایی به جای بستری را در دستور کار قرار دهید.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در اسناد بالادستی پس از انقلاب غنی تر از بیانیه گام دوم انقلاب نداریم و ضروری است که برای تحقق اهداف آن تلاش کنیم.
Arazazarbaijan.ejtemai@gmail.com

نوشته شده توسط admin در یکشنبه, ۰۸ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۰۶ ق.ظ

دیدگاه


5 − = یک