گروه فرهنگي:در اتفاقي کمسابقه، باکس سريالهاي شبانه هر سه شبکه اصلي تلويزيون در اختيار آثار کمدي قرار گرفته است. با شروع پخش مجموعه تلويزيوني جديد شبکه دو، شمار سريالهاي کمدي جديد در حال پخش تلويزيون به سه عنوان در شبکههاي يک، دو و سه رسيد.
اين شبها مجموعه»قول مردونه« که هماکنون به نيمه پخش رسيده، حدود ساعت 20:30 آغازگر سريالهاي کمدي شبانه تلويزيون است و تا حدود ساعت 23، دو مجموعه »لمندگان« که به تازگي آغاز شده و هفتمين فصل از مجموعه »پايتخت« که در سراشيبي قسمتهاي پاياني قرار گرفته، پخش ميشود.
اين براي نخستين بار پس از مدتهاست که هر سه شبکه اصلي تلويزيون، به صورت همزمان سريال کمدي جديد پخش ميکنند.
مجموعه »لمندگان« عضو جديد ترکيب يادشده، يک سيتکام است و به خلاف دو سريال ديگر ساختاري اپيزوديک دارد. اين اثر در حالي در مرکز سيمرغ ساخته شده که دو عنوان ديگر محصولات سيمافيلماند.
از نظر ترکيب مضموني نيز »پايتخت« حالوهوايي خانوادگي، »لمندگان« فضايي فانتزي و جوانانه و »قول مردونه« اتمسفري انقلابي دارد تا تنوعي نسبي در اين مجموعهها وجود داشته باشد.
همزمان شبکه آيفيلم در ميان هفت سريال در حال پخش، سه عنوان مجموعه کمدي روي آنتن دارد که شامل »همسران«، »قرارگاه مسکوني« و »دودکش 2« است تا در مجموع، سه سريال کمدي جديد و سه سريال کمدي بازپخشي از شبکههاي تلويزيون پخش شود. اين در حالي است که شبکه تماشا ديگر شبکه بازپخشکننده سريال، محصولي کمدي روي آنتن ندارد.
در سالهاي اخير، درخواستهاي فراواني از سوي مخاطبان براي پخش مجموعههاي تلويزيوني کمدي وجود داشته و سازمان صداوسيما بابت کمبود اين دست آثار، هدف نقد قرار گرفته است؛ نقدهايي که مقرون به واقعيت هم بوده. مثلا طي مهرماه تا بهمنماه 1403، بيشتر مجموعههاي نمايشي تلويزيون را درامهايي مثل »هشتپا«، »سوجان«، »روز خون«، »فراري«، »مهيار عيار«، »فريبا«، »آخرين ديدار« و »غريبه« تشکيل ميداد و در اين مدت زمان 5 ماهه، معدود آثار کمدي نظير »تانکخورها« و »چرخ گردون 2« روي آنتن رفت.
در همان ايام بود که پيمان جبلي ـ رييس رسانه ملي ـ با تاييد مطالبات مردمي در اين زمينه، از غفلت درباره ساخت سيتکام گفت و از مذاکره با کارگردانان حوزه طنز خبر داد.
به گزارش آرازآذربايجان به نقل از ايسنا،حالا تلويزيون با بالا بردن تعداد سريالهاي طنز ايراني،در کنار مجموعههاي خارجي کمدي چون »عمليات سياه«، »گشت کنترل حيوانات« و »دهياري« که در اين ايام از شبکههاي سيما روي آنتن رفتهاند، سعي در پاسخگويي به نياز مخاطبانش دارد.