معاون بازرگاني سازمان جهاد کشاورزي استان:

محدودیتی در تامین و عرضه گوشت قرمز در بازار آذربایجان غربی وجود ندارد

محدودیتی در تامین و عرضه گوشت قرمز در بازار آذربایجان غربی وجود ندارد

گروه خبر: معاون بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: ۶۱۰ تُن گوشت قرمز منجمد در حال توزیع در بازار سطح استان است و محدودیتی در عرضه این فرآورده به نرخ مصوب وجود ندارد.
به گزارش آراز آذربایجان، نادر رحیمی افزود: با توجه به مطرح شدن موضوع افزایش قیمت گوشت قرمز در روزهای اخیر، برای تنظیم بازار در صورت اتمام این میزان تا ماه مبارک رمضان آمادگی تامین و توزیع هر مقدار گوشت در استان را داریم.
وی اظهار کرد: میزان جذب و درخواست گوشت قرمز گرم در بازار استان روزانه ۵۰ تُن است که ۳۸ تُن آن از طریق کشتارگاه‌های رسمی و بقیه از طریق خود مصرفی روستایی تامین و عرضه می‌شود.رحیمی با بیان اینکه با متخلفان، سودجویان و گران فروشان در حوزه گوشت از طریق گشت‌های بازرسی، نظارت‌های جدی می‌شود، ادامه داد: گوشت عرضه شده در تنظیم بازار دارای نرخ مصوب است که قیمت آن روی محصول در فروشگاه‌های زنجیره‌ای نصب شده است.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: فروشگاه‌های زنجیره‌ای در سطح استان و همچنین اصناف و مباشرین مورد اعتماد کار توزیع گوشت قرمز منجمد به نرخ مصوب را بر عهده دارند.وی با اشاره به اینکه در صورت تقاضای بیشتر کالاهای اساسی در اسرع وقت تامین می‌شود، گفت: بازار این کالاها زنجیره‌ای بوده و در صورت اتمام در انبارهای داخل استان از سایر مناطق کشور تامین می‌شود.رحیمی با اشاره به ممنوع شدن صادرات دام زنده از مرزهای استان یادآور شد: با نیروی انتظامی در این زمینه هماهنگی لازم انجام شده است تا در ترددهای مربوط به این موضوع محدودیت‌های لازم اعمال شود.به گفته وی، این محدودیت صادراتی شامل فراورده‌های گوشتی از جمله سوسیس و کالباس و سایر موارد نمی‌شود.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در زمینه قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری برای مصرف کننده، ادامه داد: قیمت هر کیلوگرم گوشت ران منجمد گوساله برای مصرف کننده ۱۵۵ هزار تومان، گوشت سردست و گردن منجمد ۱۵۰ هزار تومان، قلوه‌گاه ۱۳۰ هزار تومان و راسته نیز ۱۶۰ هزار تومان است.وی تاکید کرد: قیمت هر کیلوگرم ران گوسفندی منجمد نیز ۱۵۵ هزار تومان، گوشت کف دست ۱۴۵ هزار تومان، گوشت گردن ۱۳۵ هزار تومان، گوشت راسته ۱۴۰ هزار تومان و گوشت قلوه گاه ۱۳۰ هزار تومان تعیین و براساس آن عرضه می‌شود.

نوشته شده توسط admin در سه شنبه, ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۷:۵۹ ق.ظ

دیدگاه


هفت − 5 =