بهترین ترفندها برای یک اسباب کشی راحت

بهترین ترفندها برای یک اسباب کشی راحت

گروه خانواده وسلامت: اسباب‌کشی کابوسه، این جمله را خیلی‌ها وقتی قصد اسباب‌کشی دارید به‌شما می‌گویند. شاید خودتان هم درباره اسباب‌کشی همینطور فکر کنید.
مهم نیست که اسباب‌کشی کابوس هست یا نه. مهم این است که خیلی از ما و اطرافیان‌مان باید سالانه یا حداقل چند سالی یک بار، این کار را انجام دهیم. حالا وقت تشبیه و استعاره نیست؛ وقت اسباب‌کشی است. روزهای تابستان برای بیشتر خانواده‌ها روزهای جابه‌جایی و اسباب‌کشی به خانه‌ جدید است. ما به شما می‌گوییم که چگونه می‌توانید بدون کابوس، راحت‌تر اسباب‌کشی کنید!کمک بگیرید:آدم‌ها همین وقت‌ها به درد همدیگر می‌خورند. اگر هیچ کمکی ندارید و کسی از خانواده یا فامیل یا دوستان می‌خواهد بیاید کمک‌تان، بگذارید بیاید و تعارف را کنار بگذارید. ولی حواس‌تان باشد آن‌قدری دور و برتان را شلوغ نکنید که کلافه شوید
کارتن‌ها محور اسباب‌کشی هستند:از مدتی قبل از اسباب‌کشی به مغازه‌هایی که از آنها خرید می‌کنید بسپارید چند کارتن برای‌تان نگه دارند. اگر می‌خواهید هزینه‌ کمی بپردازید، این کارتن‌ها معمولا برای اسباب‌کشی مناسب‌اند. اما اگر توان پرداخت هزینه بیشتری دارید، می‌توانید چند کارتن بزرگ‌تر دیگرهم از شرکت حمل یا مغازه‌های کارتن‌فروشی بخرید.
حواس‌تان باشد که کارتن‌های بزرگ را بیش‌ از ‌اندازه سنگین نکنید تا در حمل‌ونقل آنها راحت باشید. اگر نصف آن را کتاب می‌چینید، حتما نصف دیگرش را لباس بگذارید. روزنامه یا لباس مسئله این است:می‌توانید برای بسته‌بندی ظرف‌ها از قبل با یک دکه‌ روزنامه‌فروشی هماهنگ کنید تا روزنامه‌های باطله‌اش را برای‌تان کنار بگذارد و هر ظرف را در یک روزنامه بپیچید. اگر قطع روزنامه کوچک بود، برای اینکه مطمئن شوید، هر ظرف را در ۲روزنامه بپیچید.. می‌توانید هر ظرف را در یک لباس بپیچید. کارتن‌ها را کنترل کنید:بعضی کارتن‌ها ممکن است خاکی باشد یا آنطور که باید تمیز نباشد. مواظب باشید که لباس‌هایتان را در این کارتن‌ها نگذارید یا اگر می‌خواهید این کار را بکنید، حتما یک ملحفه کف کارتن پهن کنید و آن را تا دیواره‌ها بالا بیاورید و بعد لباس‌ها را بچینید. مثل بقچه‌ای که رفته باشد توی کارتن.وسایل بسته‌بندی را دور نریزید: تا جایی که می‌شود وسایل اسباب‌کشی را نگه دارید. منظورم کارتن‌ها و کیسه‌های حباب‌دار است.
اگر انبار دارید یک بخشی از انبار را به آنها اختصاص دهید. روی کارتن‌ها اسم بزنید: این کار باعث می‌شود وقتی به خانه جدید می‌رسید گیج نشوید و بدانید کدام کارتن مال کجاست. اگر می‌خواهید کارتن‌های‌تان را نگه دارید، به جای نوشتن روی کارتن با ماژیک، روی کاغذی درباره‌ محتویات آن بنویسید و روی آن بچسبانید.به روحیه‌تان توجه کنید:ببینید شما از آن دسته آدم‌هایی هستید که دوست دارید کاری را در مدت کوتاهی انجام دهد که زودتر تمام شود و بلند بودن کار آن را برایتان فرسایشی می‌کند یا آدمی هستید که راحت‌ترید کارها آرام‌آرام ولی با آرامش انجام شوند. با توجه به روحیه‌تان وسایل را بسته‌بندی کنید. اگر جزو دسته اول هستید باید ۳-۲روز خانه بمانید و در این ۳-۲روز تا آخر انرژی‌تان را مصرف کنید. ولی اگر جزو دسته اول هستید، از یکی‌دو هفته قبل کار را شروع کنید.
پرده دوختن برای خانه جدید:اگر می‌توانید، بد نیست چند روز قبل از اسباب‌کشی به خانه جدید سری بزنید، میل‌پرده‌ها را کنترل کنید و پنجره‌ها را اندازه بگیرید تا پرده‌هایتان را با اندازه‌های جدید هماهنگ کنید. اگر خانه‌تان اجاره‌ای است و احتمال می‌دهید که به‌زودی مجبورید از این خانه جدید هم بلند شوید، سعی کنید اندازه‌ پرده‌هایتان را دست نزنید. نظافت خانه جدید:همه‌ تلاش‌تان را بکنید که یک یا ۲روز قبل از اسباب‌کشی به خانه‌ جدید بروید و زمین و کابینت‌ها را نظافت کنید. اگر خانه‌تان اجاره‌ای است گاهی صاحبخانه این کار را به گردن می‌گیرد ولی حتی اگر صاحبخانه به شما گفت که این کار را می‌کند، حتما پیش از اسباب‌کشی سری به خانه بزنید و ببینید تا چه حد نظافت شده. آیا همه‌‌چیز مطابق انتظارتان هست یا نه. اشکالی ندارد اگر آخر سر، کار نظافت هم به روز اسباب‌کشی بیفتد ولی حتما ناراحت‌کننده خواهد بود اگر پیش‌بینی کنید همه جا تمیز است و وقتی به خانه می‌رسید با جایی پر از گردو‌خاک و کثیفی مواجه شوید.
حواستان به غذای روز اسباب‌کشی باشد:اگر کسی از شما پرسید: »کمک نمی‌خوای؟« بهتر است به او بگویید: »برامون غذا درست کن.«
روز اسباب‌کشی هم خسته‌اید و هم وسایلتان توی کارتن و بسته‌بندی است و نمی‌توانید به راحتی غذا درست کنید. از طرفی آن‌قدر همه خسته و گرسنه‌اید که نیاز به یک وعده غذایی خوب دارید.
به آدرس خانه جدید مسلط شوید:قبل از اسباب‌کشی به محله‌ جدیدتان بروید و یک مسیر خوب برای روز اسباب‌کشی انتخاب کنید تا خاور راحت بتواند از آن مسیر بیاید. روز اسباب‌کشی روز مناسبی برای کشف کردن آدرس خانه‌ جدیدتان نیست.حتما فکری به حال بچه‌ها بکنید: بسته به اینکه بچه‌ شما چند ساله است باید فکری به حالش بکنید. اگر بچه خیلی کوچک است و امکانش را دارید، او را روز اسباب‌کشی به کسی بسپارید. بگذارید سراغ وسایل بی‌خطر برود و با آن وسایل بازی کند.
بگذارید کمی خاکی شود. مطمئن باشید بیشتر از شما خاکی نمی‌شود. اگر بچه‌هایتان بزرگ‌ترند آنها را در اسباب‌کشی مشارکت دهید. اینکه چقدر شما اسباب‌کشی را »کابوس« ببینید یا نه، روی بچه‌هایتان هم تأثیر خواهد گذاشت.مثبت بیندیشید:به جای اینکه هر چند قدم یک بار، به‌خودتان بگویید: »اسباب‌کشی کابوسه.«
به نکات مثبت توجه کنید. شما دارید خانه‌تان را عوض می‌کنید. از صبح فردا در خانه‌ دیگری بیدار می‌شوید. در آشپزخانه‌ دیگری غذا درست می‌کنید. در اتاق جدیدی می‌خوابید. این جابه‌جایی می‌تواند یک تنوع بزرگ باشد. به وقتی فکر کنید که همه‌ وسایل سر جای‌شان رفتند و شما روی مبل نشسته‌اید و دارید چای می‌خورید.

نوشته شده توسط admin در یکشنبه, ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۵:۱۵ ق.ظ

دیدگاه


− 1 = هفت