معاون استاندار آذربايجان غربي:

۵ مرز آذربایجان غربی به دلیل مبارزه با ویروس کرونا بسته شد

گروه خبر:معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی از تشکیل تیم های نظارتی در اماکن پرتردد استان با هدف مبارزه با ویروس کرونا خبر داد.
آیدین رحمانی در همایش معاونین هماهنگی امور عمرانی استانداران سراسر کشور که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد اظهارکرد: تیم‌های نظارتی در محل‌ها و اماکن عمومی، فروشگاه‌ها، پلیس راه‌ها، پمپ بنزین و سایر اماکن پرتردد در استان تشکیل می‌شود.
وی با بیان اینکه امیدواریم با نصب پروتکل بهداشتی رعایت موارد بهداشتی و نظارت بر رعایت موارد بهداشتی از شیوع این ویروس و بیماری جلوگیری کنیم ادامه داد: همچنین در راستای مبارزه و مقابله با ویروس کرونا، اماکن و معابر پرتردد شهرها و روستاهای استان ضدعفونی می‌شود.
رحمانی با اشاره به تشکیل ستاد مدیریت مبارزه با بیماری کرونا به ریاست استاندار و ذیل آن تشکیل سه کمیته اقتصادی، زیرساخت‌ها و امنیتی، سیاسی و فرهنگی، گفت: مسئولیت کمیته زیرساخت‌ها بر عهده این معاونت است که اقداماتی در راستای ضدعفونی و گندزدایی برنامه ریزی و در حال اجراست.
وی اصلی ترین وظیفه این کمیته را ضدعفونی و گندزدایی اماکن عمومی شهرها و روستاها عنوان کرد و اظهار داشت: در این خصوص اقدامات خوبی از سوی شهرداری‌ها انجام گرفته و به صورت شبانه اماکن، معابر و قسمت‌های پرتردد در سطح شهر ضدعفونی می‌شود همچنین در تمام روستاها نیز کمیته سلامت با مسئولیت دهیاران و عضویت برخی معتمدین تشکیل و هر دو روز یک بار معابر و اماکن پرتردد روستایی نیز ضدعفونی می‌شود.
رحمانی با بیان اینکه آذربایجان غربی دارای ۶ پایانه مرزی رسمی است که در حال حاضر به جز پایانه مرزی تمرچین که جزو ۶ مرز باز کشور است بقیه مرزها بسته است عنوان کرد: ضدعفونی کلیه ناوگان حمل و نقل سنگین که وارد استان می‌شوند توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در مبادی ورودی استان انجام می‌شود.
وی همچنین گفت: در راستای کاهش تردد و تجمع و در پاسخ به مطالبه انجمن پیمانکاران بر اساس ماده ۴۳ شرایط عمومی پیمان، محدودیت کاری را اعمال کردیم، همچنین در پروژه‌هایی که تعدد افراد وجود داشت تعطیل شدند.
رئیس کمیته عمرانی ستاد مبارزه با کرونا ویروس در آذربایجان غربی از آمادگی ۲۵۰۰ تخت در استان برای ارائه خدمات درمانی برای بیماران کرونایی خبر داد و گفت: در هفته گذشته با همکاری ارتش، سپاه، هلال احمر و نیروی انتظامی بیمارستان ۲۰۰ تختی صحرایی راه اندازی شد و در صورت نیاز آمادگی لازم برای برپایی بیمارستان صحرایی دیگر وجود دارد.
رحمانی همچنین با اشاره به موقعیت حساس شهرستان سردشت به لحاظ حضور جانبازان شیمیایی و داشتن زمینه بیماری ریوی، اظهارکرد: موقعیت این شهرستان نیاز به توجه و اتخاذ تدابیر ویژه لازم بود و نیاز است اعتبار لازم برای تأمین مواد ضدعفونی و بهداشتی در این منطقه در نظر گرفته شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی همچنین در گفتگویی با در خصوص آخرین وضعیت مناطق زلزله زده قطور خوی عنوان کرد: با وجود درگیری با ویروس کرونا امداد رسانی و کمک به مناطق زلزله زده در دستور کار بوده و همچنان عملیات رسیدگی به این مناطق ادامه دارد.
وی ادامه داد: در این زلزله بیش از شش هزار و ۱۳۰ واحد مسکونی دچار حادثه شدند که نیاز به تعمیر و بازسازی دارند و شرایط سختی را در آن منطقه بوجود آمده که اقدامات اولیه برای اسکان اولیه صورت گرفته همچنین ۵ هزار بسته غذایی و بهداشتی توزیع شده ولی همچنان باید اقلام بهداشتی ضروری از جمله ماسک، مواد ضدعفونی و دستکش در بین هموطنان زلزله زده توزیع شود.
رحمانی خاطرنشان کرد: با تدابیر استاندار آذربایجان غربی اماکن روستایی در ۲۰ کیلومتر نوار مرزی استان بیمه شده که تمام منطقه زلزله زده مشمول این بیمه خسارت می‌شود و با تأمین اعتبار اقدامات لازم برای ساخت و ساز و بازسازی انجام می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در اثر زمین لرزه‌های به وقوع پیوسته خوشبختانه خسارت جانی نداشتیم و ۱۲۷ نفر دچار آسیب شدند که ۱۰ نفر بستری و مابقی افراد به صورت سرپایی مداوا شدند افزود: دستگاه‌های اجرایی در امدادرسانی و اسکان اضطراری زلزله زدگان خوب عمل کردند، در این میان نقش آفرینی سپاه و مرزبانی در ایجاد آرامش و توزیع اقلام امدادی بسیار حائز اهمیت و قابل تقدیر است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه نزدیک به ۵ هزار چادر، ۴۵۰۰ وسیله گرمایشی و ۴۵۰۰ جیره غذایی ۷۲ ساعته در بین زلزله زدگان توزیع شد اظهارکرد: برای بیش از چهار هزار رأس دام مکان نگهداری ایجاد شد و با هماهنگی دامپزشکی، بهداشت و محیط زیست بیش از ۸۰۰ رأس دام تلف شده نیز به صورت بهداشتی دفن شد.
رحمانی در خصوص مشکلات بهداشتی در مناطق زلزله زده قطور خوی گفت: برای حل مشکل تغذیه آسیب دیدگان با توجه به حساسیت مسئله به جهت احتمال شیوع بیماری‌های واگیر دار و نیز بحث کرونا مقدمات تهیه غذای بهداشتی فراهم شد و با کمک نهادهایی چون سپاه و ستاد فرمان اجرایی حضرت امام (ره) و نیز مردم روزانه نزدیک به ۴ هزار پرس غذای گرم در منطقه توزیع می‌شود.
به گزارش آراز آذربایجان به نقل ازمهر،معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی افزود: با توجه به اهمیت بحث رعایت بهداشت در منطقه ۱۰۰ نفر نیروی علوم پزشکی در هفت اکیپ در منطقه حضور داشتند و نسبت به رصد و کنترل بیماری‌های احتمالی، معاینه بیماران و توزیع بسته‌های بهداشتی رایگان اقدام کردند و خوشبختانه تا به امروز در زمینه بهداشتی مشکل خاصی در منطقه بروز نیافته است.
وی همچنین از توزیع ۲۵۰۰ بسته بهداشتی در بین زلزله زدگان توزیع شده و هنوز هم این روند ادامه دارد گفت: مراقبت‌های بهداشتی ویژه در این مناطق در حال انجام بوده و تداوم دارد.
رحمانی از آواربرداری ۶۴ روستا با وجود شرایط جغرافیایی استان خبر داد و بیان کرد: به منظور سرعت بخشی به روند آوار برداری تعداد ماشین آلات سنگین به ۱۰۰ دستگاه رسید و تاکنون مراحل آوار برداری ۶۲ روستا با وجود محدودیت راههای دسترسی و شرایط جغرافیایی منطقه انجام شده است.

نوشته شده توسط admin در یکشنبه, ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۹:۵۳ ق.ظ

دیدگاه


سه − = 2