نماينده مردم مهاباد در مجلس:

قصد دولت از برخورد ضربتی با مرغداران حذف صورت مسئله است

قصد دولت از برخورد ضربتی با مرغداران حذف  صورت مسئله است

گروه خبر: نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: برخورد چکشی با مرغداران و فروشندگان نتیجه معکوسی دارد و فروش گوشت مرغ را به زیرزمین‌ها می‌برد و از نظر بهداشتی جامعه را با خطر مواجه می‌کند.
به گزارش آرازآذربایجان، جلال محمودزاده نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی ، در خصوص افزایش مجدد قیمت گوشت مرغ در بازار، گفت: برخورد چکشی با مرغداران و فروشندگان نتیجه معکوسی دارد و فروش گوشت مرغ را به زیرزمین‌ها می‌برد و از نظر بهداشتی جامعه را با خطر مواجه می‌کند.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شواری اسلامی با بیان اینکه دولت باید دلایل افزایش قیمت مرغ را بررسی و صورت مسئله را پاک نکند، تصریح کرد: قیمت نهاده‌های مورد نیاز مرغداران به شدت افزایش یافته و شرکت پشتیبانی دام نهاده‌های مورد نیاز را در اختیار مرغداران قرار نمی‌دهد، کمبود موجود در بازار موجب افزایش قیمت نهاده‌ها و در ادامه آن افزایش هزینه تولید می‌شود.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه به دلیل بالارفتن گوشت قرمز بخشی از مردم به سمت مصرف گوشت قرمز سوق پیدا کرده‌اند و این موضوع نیز باعث افزایش تقاضا در بازار گوشت مرغ شده است، ادامه داد: دولت به جایی برخورد چکشی با مرغدارانی که قیمت تمام شده آنها برای هر کیلوگرم گوشت مرغ بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰تومان مصوب است نهاده‌ را با قیمت پایین در اختیار مرغداران قرار دهد و از سوی دیگر گوشت قرمز را به میزان کافی تامین کند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در پایان، خاطرنشان کرد: برخورد ضربتی با مرغداران و سایر تولیدکنندگان شیوه صحیح مدیریت فضای تولید در بخش صنعت غذایی نیست./
همچنین عضو کمیسیون کشاورزی مجلس عنوان کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید کاملا جدی این موضوع را پیگیری کند، هرچند که نمایندگان مجلس هم به رئیس‌جمهور و وزیر کشاورزی تذکر داده‌اند اما اگر وزیر نمی‌تواند این بحث را به سرانجام برساند می‌تواند از کمیسیون کشاورزی مجلس هم کمک بگیرد. جلال محمودزاده ، درباره وضعیت نظام پرداخت‌های کشور در وزارت جهاد کشاورزی گفت: ما نمایندگان مجلس چندین بار این موضوع را به وزیر جهاد کشاورزی تذکر داده‌ایم، متاسفانه حقوق و مزایایی که کارکنان زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی دریافت می‌کنند یک سوم کمتر از سایر دستگاه‌های اجرایی مشابه است.
وی تاکید کرد: دولت باید هماهنگی حقوق کارکنان را در نظر بگیرد، هرچند که در بودجه هم آورده شده اما به آن عمل نکرده‌اند. این یعنی علی‌رغم اینکه قانون آن را داریم اما تامین اعتبار را انجام نداده‌ایم. علاوه بر حقوق و مزایای کارکنان زیرمجموعه این وزارتخانه که یک سوم کمتر از سایر دستگاه‌ها است، دولت حتی پاداش بازنشستگی این کارکنان که الان دو سال است که بازنشست شده‌اند را هم پرداخت نکرده است.
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: سایر دستگاه‌های اجرایی توانسته‌اند حقوق و مزایای کارکنان خود را در حد قانون تامین و آن را در سیستم اجرایی خود لحاظ کنند، وزارت جهاد کشاورزی هم باید کاملا جدی این موضوع را پیگیری کند، هرچند که نمایندگان مجلس هم به رئیس‌جمهور و وزیر کشاورزی تذکر داده‌اند اما اگر وزیر نمی‌تواند این بحث را به سرانجام برساند و آن را ساماندهی کند، می‌تواند از کمیسیون کشاورزی مجلس هم کمک بگیرد.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از دید من وزارت جهاد کشاورزی باید سیستم پرداخت خود را اصلاح کند مثل وزارت آموزش و پرورش که این کار را انجام داد و به سازمان برنامه‌و‌بودجه تحویل داد تا پرداخت شود. وزارت جهاد کشاورزی هم باید باید در سیستم اداری خود پرداخت مابه‌تفاوت حقوق کارکنان خود و پاداش بازنشستگی را در نظر بگیرد.
محمودزاده گفت: تا زمانی که وزارت جهاد کشاورزی از طریق سیستم مالی خود اقدام نکند سازمان برنامه و بودجه نمی‌تواند کاری کند.

نوشته شده توسط admin در چهارشنبه, ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۲۴ ق.ظ

دیدگاه


هفت − 1 =