پاداش ۴۰۰ میلیون تومانی یکی از مقامات تأمین اجتماعی به خودش

گروه خبر: عضو هیأت تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی با تشریح تخلفات صورت گرفته در این سازمان، گفت: امروز اولین جلسه اعضای هیأت تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی با رئیس مجلس برگزار شد که مقرر شد اعضای این هیأت ۱۵ مهرماه گزارش خود را به مجلس ارایه کنند.
نادر قاضی‌پور در گفت‌و گو با خانه ملت، در مورد وضعیت بررسی طرح تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی افزود: این سازمان در گذشته تخلفات بسیاری را مرتکب شده است بنابراین هیأت تحقیق و تفحص تا به نتیجه رساندن آن دست از تلاش بر نمی‌دارد.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پایمال کردن حق و حقوق کارگران و استفاده از بیت المال از مواردی بود که نمایندگان را برآن داشت تا کار تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی را دنبال کنند.
این نماینده مردم در مجلس نهم در پاسخ به این سؤال که گفته شده یکی از دبیران تأمین اجتماعی پاداشی ۳۰۰ میلیون تومانی را برای خود در نظر گرفته بود آیا شما این را تأیید می‌کنید، افزود: من علاوه بر تأیید این خبر باید بگویم که این پاداش بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان بوده که از سوی این فرد به عنوان پاداش در نظر گرفته شده است.قاضی‌پور با انتقاد از اقدامات نادرست سعید مرتضوی رئیس سابق سازمان تأمین اجتماعی گفت: وی با هر کسی مطابق میلش رفتار می‌کرد و پاداشی بالغ بر ۱۵ الی ۲۰ میلیون تومان برای افراد بدون هیچ ظابطه ای درنظر می‌گرفت.
وی با یادآوری جلسه امروز اعضای هیأت تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی با رئیس مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در این جلسه همه نتایج بدست آمده در اختیار دکتر لاریجانی قرار گرفت تا وی از نزدیک در جریان روند کار اعضای هیأت تحقیق و تفحص قرار گیرد.عضو هیأت تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی گفت: در این جلسه مذکور مقرر شد گزارش طرح تحقیق و تفحص و بررسی‌های صورت گرفته در خصوص تخلفات سازمان تأمین اجتماعی ۱۵ مهرماه به صحن مجلس تسلیم شود.
گزارش دیگری حاکیست نماینده مردم ارومیه در خانه ملت در گفت وگوی اختصاصی گفت: اداره اکتشافات در آذربایجان غربی وجود ندارد.
قاضی پور افزود: با توجه به این که آذربایجان غربی دارای منابع معدنی غنی و فراوانی است جای تعجب است که اداره‌ای به نام مرکز اکتشافات معدنی در استان وجود ندارد.
وی تصریح کرد: اکنون کسی نمی‌داند که در آذربایجان غربی نفت و زغال‌سنگ وجود دارد یا خیر؟ و آیا جزو کمربند مس هست یا نه، همه این‌ها سؤالاتی هستند که اداره اکتشافات باید پاسخ آن‌ها را بدهد.نماینده مردم ارومیه در خانه ملت ادامه داد: همچنین ممکن است در اکتشافات عنصری یافت شود که دارای ارزش اقتصادی بسیار زیادی باشد، با این حال چرا استانداری مکانی را در اختیار اداره اکتشافات قرار نمی‌دهد؟وی با اشاره به تحریم نفت اظهار کرد: با توجه به شرایط فعلی باید به فکر استفاده از ظرفیت معادن کشور باشیم، معادن مس از اهمیت بسیار زیادی برخوردارند و غالباً فلزات ارزشمند دیگری نیز از آن‌ها استخراج می‌شود.
قاضی پور تصریح کرد: به سرمایه‌دارانی که قصد ایجاد کارخانه در کنار معدن‌ها را داشته باشند قول می‌دهیم مجوز و تمامی امکانات مورد نظر آن‌ها را فراهم کنیم، وقتی یک معدن مورد بهره‌برداری واقع می‌شود در سایه آن کارخانه‌های پایین‌دست نیز ایجادشده که این امر منجر به رفع مشکل بیکاری و اشتغال پایدار در منطقه می‌شود. نماینده مردم در خانه ملت با تاکید بر این که مسئولین اجرایی قول حمایت از سرمایه‌داران را داده‌اند، خاطرنشان کرد: معدن مرمریت خوی با قدمتی چند صد ساله، معدن تیتانیوم قره‌آغاج و معادن طلا منابعی هستند که باید توجه ویژه‌ای به آن‌ها صورت گیرد، در صورت استفاده از ظرفیت‌های موجود در استان برای ۱۰۰ هزار نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

نوشته شده توسط admin در سه شنبه, ۰۲ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۹:۰۳ ق.ظ

دیدگاه


× 6 = بیست چهار