یک آدم بدبخت چه نشانه هایی دارد

یک آدم بدبخت چه نشانه هایی دارد

گروه خانواده وسلامت:آدم های بدبخت و غمگین تمام لحظات خوششان را با عادات و رفتارهای بدی که دارند به کام خود و اطرافیان تلخ می کنند اما راه حل هایی برای ترک این عادات وجود دارد.
همه ما روز هایی داشته ایم که احساس نارضایتی کرده ایم. هیچ کس نمی تواند ۱۰۰ درصد از اوقاتش را کاملا خوشحال باشد زیرا طبیعی است که در زندگی فراز و نشیب وجود دارد.
در حالت ایده آل، باید سعی کنید زمان های بدبختی و ناراحتی را به حداقل برسانید و هرچه بیشتر احساس خوشبختی کنید. این کار باعث می شود همه چیز در زندگی تان روان تر پیش برود. با احساس خوب روابط بهتری نیز خواهید داشت.
با این حال، به نظر می رسد برخی از افراد روزهای ناخوشایند متناسبی ندارند. این افراد احساس بدبختی می کنند و روزهای زیادی در هفته را احساس نارضایتی دارند. این افراد ویژگی های مشترکی دارند که ممکن است طی سال ها ایجاد شده و ترک نشده باشند.
شاید آن ها حتی متوجه نشوند که این عادت ها را دارند یا این که ترک آن ها در واقع امکان پذیر نبوده است. این روند حفظ عادت ها می تواند ناشی از این باشد که یا آن ها متوجه نشده اند و یا این که درصدد ترک آن برنیامده اند.
در این قسمت لیستی از عادات بد افراد بدبخت به همراه راه حل از بین بردن هر یک از آن ها معرفی شده است. اگر متوجه شدید که برخی از این عادات را دارید برای یکبار هم که شده روی آن کار کنید. در ابتدا ممکن است ترک آن آسان نباشد اما غیر ممکن نخواهد بود.
۱٫ در هر موقعیتی منفی نگره
بیشتر افراد بدبخت، بدبین هستند. آن ها به جای تلاش برای مثبت نگری همیشه نکات منفی را می بینند و برآن تمرکز می کنند. آن ها همیشه منتظر بدترین نتیجه ممکن برای هر شرایطی هستند ، حتی وقتی اتفاق خوبی رخ دهد. چنین افرادی معمولا منافع چیزی را نمی بینند و خوش شانسی شان دوام نخواهد داشت.
برای ترک این عادت، باید به خاطر داشته باشید که اعمال شما ناشی از احساسات تان هستند و احساسات نیز ناشی از فکر شما می شوند. اگر بتوانید به محض داشتن چنین افکاری از آن ها آگاه شوید، باید سعی کنید قبل از این که روی احساسات شما تاثیر بگذارند آن ها را تغییر دهید.
دفعه بعد که اخباری را دریافت کردید یا اتفاقی غیر منتظره افتاد تلاش کنید تا جنبه مثبت آن را نیز در نظر بگیرید. این کار مدتی طول می کشد اما هرچه بیشتر داشتن افکار مثبت و نگرش مثبت را تمرین کنید کار برای شما آسان تر می شود.
۲٫ مدام در حال شکایت کردنه
هرچند وقت یکبار شکایت کردن طبیعی است. این امر مواقعی رخ می دهد که شرایط آنطور که می خواهیم پیش نمی رود اما به نظر می رسد افراد بدبخت همیشه شاکی هستند.
آن ها معمولا در هر موقعیتی جنبه منفی را می بینند و دوست دارند برروی آن تمرکز کنند و حتی درموردش صحبت کنند. این افراد ترجیح می دهند به جای اینکه یاد بگیرند چگونه شرایط را کنار بگذارند و از آن دور شوند دیگران را وارد آن کنند و ادامه دارش کنند.
برای ترک این عادت بد، ابتدا باید از کاری که انجام می دهید آگاه شوید. افکار خود را درنظر بگیرید و متوجه منفی نگری شوید. قبل از این که اجازه دهید این افکار بر شما غالب شوند در نظر بگیرید که آیا شکایت کردن منافعی برایتان دارد یا خیر ؟ در آن صورت می توانید شکایت کردن و اوضاع را اصلاح کنید.
۳٫ از مشکلات مالی ترس داره
افراد ناراضی و بدبخت همیشه در حال شکوه و شکایت از بی پولی هستند و دائما در نزد دیگران از وضع بد مالی خود شکایت می کنند. آنها در زمانی که مشکل مالی برایشان اتفاق می افتد به جای اندیشیدن راه چاره تنها از مشکلات فرار می کنند و در هر جایی مشکل مالی خود را باز گو می کنند. بازگو کردن مشکلات هیچ دردی را دوا نمی کند بلکه در نهایت به خاطر خشک دستی و ناله زدن ها همه دوستان و آشنایان را فراری می دهید.
برای ترک این عادت مشکلات مالی را با کمک و مشاوره گرفتن از دیگران حل کنید و هیچگاه و در هیچ جمعی در مورد آنها توضیح ندهید بلکه فقط با کسانی که راحت هستید و می دانید کمکتان خواهند نمود، مشکلاتتان را بازگو کنید.
۴٫ از زندگی گله منده
افراد بدبخت و ناراضی زندگی را یکنواخت و حوصله سربر دانسته و می گویند چیزی برای هیجان زده شدن وجود ندارد و آدمی محکوم به تحمل یک عمر زندگی ملال آور است. اگر دائما از اوضاع زندگی خود گله کنید، مطمئنا دوستانتان را متواری خواهید نمود و هیچ کس طرف شما نمی آید، با ادامه این روند احساس تنهایی و بیچارگی تان بیشتر خواهد شد.
برای ترک این عادت به زندگی طور دیگری نگاه کنید و خودتان را سرگرم کارهایی نمایید که شما را به وجد می آورند. از زندگیتان گله نکنید و به زوایای مثبت آن نگاه کنید. اگر زندگیتان یکنواخت است ، به این فکر کنید که درگیر مشکلات زیادی نیستید.
۵٫ احساس حسادت محاصرش کرده
افراد ناراضی به جای خوشحالی از موفقیت های اطرافیان، حسادت می کنند یا غبطه می خورند. آن ها معمولا در این شرایط با خود می گویند ” چرا من چنین نیستم؟”.آن ها در مورد این که آن شخص لیاقت آن را نداشته است با دیگران صحبت می کنند.
برای ترک این عادت، سعی کنید برای خوشبختی اشخاص دیگر خوشحالی کنید. بدانید که حسادت به شما آسیب می رساند و چیزی را تغییر نمی دهد. در عوض، به این فکر کنید که در زندگی خود توانسته اید کاری متفاوت انجام دهید و از مزایایی که اطرافیان تان دریافت می کنند بهره مند شوید.
به آن ها موفقیت شان را تبریک بگویید و اگر شرایط اجازه می دهد صمیمانه از آن ها راهنمایی بخواهید. ممکن است این به شما کمک کنند تا در آینده به این موفقیت دست یابید.
۶٫ احساس قربانی بودن داره
افراد بدبخت علاوه بر احساس حسادت، فکر می کنند که زندگی فقط با آن ها رفتار ناعادلانه ای دارد. احساس می کنند هر بدبختی که در زندگی شان رخ می دهد تقصیر آن ها نبوده و نتیجه تصمیم یا اقدامی که انجام داده اند نیست.
چنین افرادی به سختی به دیگران اعتماد می کنند و هر کسی که پیشنهاد کمک به آن ها کند را زیر سوال می برند. آن ها نگرشی منفی دارند و احساسات منفی شان را به همه می گویند.
برای ترک این عادت، ابتدا به آنچه فکر می کنید، آگاه شوید. بیشتر این عادت ها بدان دلیل ایجاد می شوند که به جای تلاش برای کنترل و رفع آن ها، اجازه می دهید جریحه دار شوند. به یاد داشته باشید این شما هستید که این افکار را دارید بنابراین هر زمان که خواستید می توانید آن را تغییر دهید.
کار خود را با تعیین آنچه باعث می شود این گونه فکر کنید شروع کنید سپس سعی کنید آنچه را که باعث ایجاد این افکار قربانی شدن می شود را تغییر دهید. مسئولیت اشتباهات خود را برعهده بگیرید. به این فکر کنید که کاری متفاوت انجام دهید و اگر چیزی از کنترل شما خارج شده است، درک کنید که اتفاقات بد برای همه رخ می دهد نه فقط برای شما.
۷٫ یک بیماری کوچک رو به بیماری بزرگ تبدیل می کنه
افرادی که احساس بدبختی می کنند، یک مشکل قابل حل روحی را به یک بیماری روانی تبدیل می کنند. آنها علائم یک بیماری را در خود می یابند و این برچسب جدید را محور زندگی شان قرار می دهند.
آنها به جای اینکه به دنبال علائم جزئی روحیشان باشند، بیماری خود را بزرگ کرده و حتی در مورد بیماری مطالعه می کنند و هنگامی که بین دوستان خود قرار دارند، این علائم را از خود بروز می دهند مثلا وانمود می کنند که این شرایط را اصلا دوست ندارند اما اسیرش شده اند.
برای ترک این عادت، هر گاه در پی درمان علائم بیماری خود باشید و بیماریتان را بزرگ نکنید، به جای اینکه در گوگل به جستجوی بیماری باشید، به نزد پزشک روید مطمئنا او بهتر می تواند کمکتان کند.
۸٫ مدام خودش را زیر ذره بین قرار میده
افرادی که تمایل به بدبختی دارند، خودشان را زیر ذره بین گذاشته و همیشه نگران رفتارها و کمبودها و مشکلاتشان هستند. آنها سعی در بزرگ نمایی مشکلات خود دارند.
آنها بر روی مشکلات اطرافیان خود نیز تمرکز کرده و بار مشکلات همه دنیا را به دوش می کشند. مثلا با مریض شدن مادرشان فکر می کنند که چقدر بدشانس هستند که مادرشان مریض است و حتی مشکل خانوادگی دوستشان را از بدبختی خود می دانند.
برای ترک این عادت خودتان را مقصر همه چیز ندانید. بیماری و مشکلات برای همه پیش می آید، پس این از شانس بد شما نیست. برای حل مشکل اطرافیان تا حدی که خودتان اذیت نمی شوید تلاش کنید.
۹٫ بر خودش هیچ کنترلی نداره
به گزارش آراز آذربایجان به نقل از نمناک،افرادی که ناراضی هستند تمایل دارند باور کنند که هیچ کنترلی برآنچه اتفاق میافتد ندارند. آن ها فرصتی را که ممکن است زندگی شان بهبود بخشیده شود ندارند. در نتیجه احساس ناتوانی و سردرگمی می کنند. آن ها قدرتی که با آن؛ تغییرات مثبتی در زندگی خود بوجود آورند را درک نمی کنند.
برای ترک این عادت، به قسمت هایی از زندگی خود فکر کنید که برآن ها کنترل دارید. درک کنید که همه ما با شرایط و موقعیت هایی روبرو هستیم که از عهده ما خارج بوده و این طبیعی است. با تمرکز بر آنچه قادر به کنترل و تغییر آن هستید، به تدریج تغییرات کوچکی که نتایج مثبتی به همراه دارد را شروع کنید.

نوشته شده توسط admin در یکشنبه, ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۸:۴۳ ق.ظ

دیدگاه


یک + 9 =