سبک زندگی مجازی استاندارد نیازمند الگوی مناسب است

سبک زندگی مجازی استاندارد نیازمند الگوی مناسب است

گروه فرهنگی: عضو انجمن سواد رسانه ای ایران گفت: برای سبک زندگی مجازی استاندارد نیازمند فرهنگ و الگویی هستیم که راهنمای زندگی مجازی ما باشد؛ فرهنگی بر مبنای دانش و اخلاق فرهنگی که هر کاربر را ملزم به رعایت اصول جامعه سالم مجازی کند.
علی صابری عضو انجمن سواد رسانه ای ایران، با اشاره به تحول و رشد در دانش، اظهار داشت: تحول و رشد در دانش، تفکر و رفتار انسان ها سبب توسعه فناوری و شکل گیری ساختارهای ارتباطی و تعاملی جدیدی شده است؛ فرآیندی که همسو با داشتن ابزارها و امکانات پیشرفته با تأثیرگذاری بر تفکر و سبک زندگی سبب ایجاد محیطی با ساختاری متفاوت شده است.
وی ادامه داد: جهان دیجیتالی بر مبنای مؤلفه_های پیشرفت تکنولوژی محصول این تغییرات و دگردیسی است، جهان مجازی که در گذر تحول و توسعه است، محیطی که به دلیل تنوع و گسترده‌گی خدمات و امکانات فراتر از از تکنولوژی به عاملی مؤثر در سبک زندگی انسان_ها و شکل گیری ساختارهای اجتماعی تبدیل شده است.
عضو انجمن سواد رسانه ای ایران تصریح کرد: عصر دیجیتال سازنده دنیایی به نام دنیای مجازی و شکل دهنده فرهنگی تحت عنوان فرهنگ مجازی شده است.
وی ادامه داد: عصر دیجیتال تعریف و اصطلاحی برای جهان متحول شده با تکنولوژی است؛ جهانی پیشرفته با دامنه گسترده ای از خدمات و امکانات و تحولات که نوعی از زندگی با ساختاری متفاوت بر مبنای تکنولوژی را تعریف می کند.
سواد دیجیتالی باید ارتقا یابد تا دنیای مجازی دارای مدل استاندارد ارتباطی و تعاملی بر مبنای اصول تعریف شده شود، محتواها، اپلیکیشن ها و ابزارهای هوشمند سالم و مفید ارائه شوند وجامعه مجازی استاندارد تحقق یابد، سبک زندگی دیجیتالی سالم شکل بگیرد و هر عضو جامعه مجازی کاربری با فرهنگ مجازی شود.
صابری اظهار داشت: زندگی مجازی زندگی بر بستر و محیطی با محصولات عصر دیجیتال است؛ زندگی در محیطی هوشمند که نیازمند سواد دیجیتالی است، فرهنگی که زندگی مجازی سالم و موفق را سبب شود که اگر سواد مدیریت تحولات عصر دیجیتال وجود نداشته باشد و اگر جامعه بسترسازی استاندارد فضای مجازی را در بخش های مختلف مهندسی شده اجرایی نکند ارتباطات، تعاملات و محتواها در دنیای مجازی سطح مطلوبی نخواهند داشت و در نهایت فرهنگ مجازی ناسالم شکل خواهد گرفت.
وی ادامه داد: زمانی که فرهنگ مجازی ناسالم شکل می گیرد، فرآیندی سبب می شود تا انسان_ها و جوامع نتوانند از مزایای عصر دیجیتال بهره مند شوند و این یعنی اهمیت داشتن فرهنگ مجازی برای هر فرد و جامعه در عصر دیجیتال یعنی بیان این مهم که زندگی سالم و رشدیافته در دنیای مجازی نیازمند داشتن فرهنگ مجازی است.
عضو انجمن سواد رسانه ای ایران خاطرنشان کرد: عدم همسویی با تحولات عصر دیجیتال و نداشتن فرهنگ سالم مجازی سبب خواهد شد فضای مجازی محیطی غیر استاندارد و آسیب زا شود، از این نظر است که ارتقای فرهنگ مجازی منطبق با اصول تعریف شده باید مورد توجه و برنامه ریزی قرار گیرد و باید برای رسیدن به سواد فضای مجازی، داشتن جامعه مجازی مفید و سالم و داشتن فرهنگ ارتباطی و تعاملی در دنیای مجازی اقدام شود.
وی یادآور شد: شاخص هایی چون پیشرفت امنیت، سلامت و موفقیت فرد و جامعه در عصر دیجیتال منوط به داشتن الگوی ارتباطی و تعاملی تعریف شده به داشتن فرهنگ مجازی سالم و رشدیافته است؛ فضای مجازی محیط زندگی مجازی انسان ها است و هر فرد و جامعه ای برای درست زندگی کردن برای تعامل سالم و سازنده با جهان دیجیتال نیازمند داشتن فرهنگ مجازی سواد محور است.
صابری اظهار داشت: چنانچه بخواهیم از تکنولوژی از پیشرفت درست بهره مند شویم همسویی مطلوبی با روند جهانی تحول داشته باشیم تا از آسیب های عدم مدیریت تکنولوژی مصون بمانیم.
وی افزود: برای سبک زندگی مجازی استاندارد نیازمند فرهنگ و الگویی هستیم که راهنمای زندگی مجازی ما باشد؛ فرهنگی بر مبنای دانش و اخلاق فرهنگی که هر کاربر را ملزم به رعایت اصول جامعه سالم مجازی کند. فرهنگی که فضای مجازی را به ما یاد بدهد تا هر کاربر و جامعه ای محیط مجازی استانداردی داشته باشد.
وی بیان کرد: برای ایجاد فرهنگ مجازی منطبق با شاخص های استاندارد توسعه باید همه اجزای مؤثر در فرآیند تخصصی بسترسازی شوند؛ جامعه مجازی موفق با فرهنگ مجازی سالم و تأثیرگذار زمانی شکل خواهد گرفت که همه مؤلفه های مؤثر منطبق با اصول جامعه مجازی استاندارد برنامه ریزی شده عمل کنند.
صابری اظهار داشت: زمانی که مبانی و ساختار در محیط مجازی هر جامعه مبنایی اصولی داشته باشد، فرهنگ مجازی سالم و رشدیافته شکل خواهد گرفت و سیستم جامعه محیط و امکانات مطلوب مجازی را خواهد داشت؛ بستری که می_تواند جامعه را از هر لحاظ موفق و پیشرفته کند.
این محیط مطلوب و این نتیجه ایده آل محصول اقدامات همه جانبه دانش محور است که باید متعهدانه و متخصصانه برای تحقق آن اقدام شود.
وی یادآور شد: برای نهادینه سازی فرهنگ سالم مجازی و برای مصون ماندن از آسیب های فضای مجازی ناسالم همه اجزای جامعه مجازی باید مسئولانه اقدام کنند؛ مسئولیتی که باید برای هر عضو دنیای مجازی تعریف و تفهیم شود.
به گزارش آراز آذربایجان به نقل از فارس عضو انجمن سواد رسانه ای ایران تصریح کرد: فرهنگ مجازی الگویی جامع برای سالم سازی و توسعه فضای مجازی در عصر دیجیتال است برای مدیریت فناوری تا روند دگردیسی دیجیتالی اصولی بسترسازی شود؛ سواد دیجیتالی ارتقا یابد و دنیای مجازی دارای مدل استاندارد ارتباطی و تعاملی بر مبنای اصول تعریف شده شود و محتواها، اپلیکیشن ها و ابزارهای هوشمند سالم و مفید ارائه شوند تا جامعه مجازی استاندارد تحقق یابد، سبک زندگی دیجیتالی سالم شکل بگیرد و هر عضو جامعه مجازی کاربری با فرهنگ مجازی شود.

نوشته شده توسط admin در سه شنبه, ۱۵ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱:۰۷ ب.ظ

دیدگاه


+ 1 = شش