گروه خبر: استاندار آذربايجانغربي با بيان اينکه مشکلات مردم زماني بهتر حل ميشود که مديران در ميان آنان حاضر باشند و از نزديک مسائل را بشنوند، تاکيد کرد: هدف از سفرهاي شهرستاني دستيابي به اين موضوع است.
به گزارش آرازآذربايجان، رضا رحماني در مراسم کلنگزني ساخت مدرسه 10 کلاسه در بخش نختالو شهرستان باروق، افزود: توسعه زيرساختهاي آموزشي در مناطق کمبرخوردار اين شهرستان يک ضرورت است و احداث اين مدرسه 10 کلاسه ميتواند زمينهساز تحول در حوزه تعليم و تربيت در اين بخش باشد.
وي با بيان اينکه هدف ما ايجاد فرصتهاي برابر آموزشي براي همه دانشآموزان استان است، افزود: اجراي اين پروژه علاوه بر ارتقاي کيفيت آموزش، به ايجاد اشتغال و رونق فعاليتهاي عمراني در منطقه نيز کمک ميکند.
استاندار آذربايجانغربي تصريح کرد: با همافزايي دستگاههاي اجرايي ميتوان گامي مؤثر در جهت رفع نيازهاي منطقه برداشت.وي در ديدار صميمي با مردم بخش نختالو شهرستان باروق از نزديک پيگير مشکلات آنها شد و بر تداوم رسيدگي به خواستههاي اهالي و تسريع در روند اجراي طرحهاي توسعهاي تأکيد کرد.


انسداد ۲۸۷ حلقه چاه غیرمجاز در آذربایجان غربی
هشدار درباره افزايش فقر در جامعه با حذف ارز ترجيحي
بحران دارو در کمين است؛ آيا مجلس ميتواند راهحلي بيابد
حوزه پوشاک ما روان نيست
چه زماني بايد نگران فرزند نوجوانمان باشيم
خشک شدن درياچه اروميه نتيجه مستقيم ناآگاهي در حوزه مديريت است
مشکلات مردم با حضور ميداني مديران حل ميشود
خط خصم از جنگ چالدران تا 8 سال دفاع مقدس
بلاي تثبيت قيمت بنزين بر سر اقتصاد ايران و معيشت
احياي بمب نمکي درياچه اروميه شبهعلم نيست مشکل مديريت پروژه است
