نباید در تهران نشست و برای آب و برق سایر استان‌ها تصمیم گرفت

نباید در تهران نشست و برای آب و برق سایر استان‌ها  تصمیم گرفت

گروه خبر: یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه خاموشی ها و به دنبال آن قطعی آب، اقشار مختلف به ویژه کشاورزان را در کشور با مشکل مواجه کرده و لازم است که مدیریت عادلانه ای در این حوزه اعمال شود.
کمال حسین پور ، نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس با تاکید بر ضرورت مدیریت یکپارچه خاموشی ها در سطح کشور، بیان کرد: متاسفانه خاموشی های بی برنامه به کشاورزان حوزه انتخابیه بنده و همه کشاورزان در نقاط مختلف کشور آسیب وارد کرده است‌. کشاورزانی که چندین ماه زحمت کشیدند تا محصولات آنان به بار بنشیند متاسفانه با قطعی برق و به دنبال آن قطعی آب محصولاتشان در حال خشک شدن و از بین رفتن هست.
وی در ادامه اظهار کرد: نباید مدیریت به نحوی باشد که در برخی از نقاط برق تامین شده و اما در برخی از نقاط دیگر مردم با قطعی برق و آب با مشکل مواجه شوند. ادامه یافتن مدیریت غیرهوشمندانه و ناعادلانه خسارات جبران ناپذیری را به بار خواهد آورد.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز انتظار مردم در جای جای کشور این است که مدیریت خاموشی_ها مدبرانه و عادلانه باشد. از نظر بنده تصمیمات در این حوزه اگر استانی باشد بسیار موثرتر خواهد بود. در برخی از استان ها باید شرایط کشاورزان را سنجید و در برخی دیگر باید شرایط صنعت گران و یا سایر حوزه ها را درنظر گرفت.
حسین پور در پایان تاکید کرد: نمی توان در تهران نشست و برای تمام استان ها تصمیم گرفت. مدیریت نباید به گونه ای باشد که صرف چند روز مسئله پیگیری شود اما بعد مجددا مشکلات از نو به سراغ مردم بیاید. مدیریت خاموشی ها باید عادلانه و برنامه محور باشد.
یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: توسعه راه های روستایی توسعه پایانه های مرزی و ساماندهی بازار مسکن باید با انتخاب وزیری با تجربه و برنامه محور در وزارت راه و شهرسازی دولت سیزدهم دنبال شود.
کمال حسین پور همچنین، درباره اولویت هایی که باید در وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم دنبال شود، بیان کرد: متاسفانه ما شاهد تصادفات جاده ای متعددی هستیم که به دلیل ایمن نبودن راه ها به وقوع پیوسته و جان هموطنان را می گیرد، بنابراین یکی از مهم ترین اولویت هایی که وزارت راه و شهرسازی باید دنبال کند توسعه راه های روستایی و دوبانده کردن برخی از راه های اصلی بین شهری می_باشد.
وی در ادامه اظهار کرد: ما با چندین کشور دارای مرز مشترک هستیم اما متاسفانه اکثر مرزهای کشور پایانه درستی ندارند، پس از دیگر اولویت هایی که باید در این وزارتخانه در دولت سیزدهم دنبال شود، بحث توسعه پایانه های مرزی می باشد چراکه توسعه پایانه های مرزی در رونق تولید و صادرات محصولات نقش موثری دارد.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: متاسفانه در برخی از استان ها اکثر راه های روستایی خاکی است، اما در برخی دیگر از استان ها حتی راه های روستایی دوبانده نیز شده اند، بنابراین بودجه توسعه راه_های استانی باید به صورت عادلانه توزیع شود،حسین پور تاکید کرد: وزیری که به مجلس پیشنهاد می شود باید از تخصص و تجربه کافی در حوزه عمرانی برخوردار باشد، نباید به گونه ای باشد که وزیر بعد از دو سال کار کردن تازه به دنبال راه چاره بگردد.به گزارش آراز آذربایجان به نقل از ایسنا، این عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: همچنین از دیگر اولویت هایی که باید در این وزارت خانه دنبال شود ساماندهی وضعیت حساس بازار مسکن است، وزیر پیشنهادی باید فردی با تجربه و دارای برنامه برای بهبود شرایط بازار مسکن باشد.

نوشته شده توسط admin در یکشنبه, ۲۷ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۴۱ ق.ظ

دیدگاه


هشت + = 17