محدودیت ها در آذربایجان غربی با تداوم روند فعلی تشدید می شود

محدودیت ها در آذربایجان غربی با تداوم روند فعلی  تشدید می شود

گروه خبر: استاندار آذربایجان غربی از تشدید محدودیت ها در استان به دلیل افزایش آمار مبتلایان و بیماران بدحال کرونا در استان خبر داد.
به گزارش آراز آذربایجان، محمدمهدی شهریاری در ارتباط ویدئو کنفرانسی با رئیس جمهور و ستاد ملی مقابله با کرونا با ارائه گزارشی از روند بیماری کرونا در استان با تاکید بر اینکه محدودیت‌ها با تداوم روند فعلی تشدید می‌شود افزود: تا ۲۹ خرداد ۳۴ هزار و ۷۵۱ مورد نمونه گیری انجام شده که ۱۰ هزار ۷۹۵ مورد مبتلای مثبت داشتیم.
وی با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به بیماری کرونا در استان گفت: رعایت نکردن دستور العمل های بهداشتی در مراکز پرتجمع و افزایش مسافرت‌ها به استان مهمترین عوامل افزایش بیماران مبتلا به کرونا در استان بشمار می‌رود.
شهریاری ادامه داد: در ماه‌های اسفند، فروردین و اردیبهشت استان شرایط عادی داشت ولی بعد از بازگشایی و رفع محدودیت‌ها و نیز رفت و آمدهای زیادی که به استان صورت گرفته شاهد افزایش بیماران مبتلا به کرونا هستیم.
استاندار آذربایجان غربی مهمترین علل افزایش بیماری کرونا در استان را رعایت نکردن دستور العمل های بهداشتی در مراکز تجمعی از جمله بازارها، ادارات و بانک‌ها، بی تفاوتی نسبی مردم به بحث بیماری و
شهریاری ورود گسترده مسافران به جهت شرایط مساعد آب و هوایی و نیز خرید از بازارچه‌های مرزی عنوان کرد و افزود: رشد ترانزیت و حمل و نقل کالا از مبادی مرزی و افزایش نمونه گیری که در بعضی از روزها تا ۱۵۰۰ نمونه گیری انجام گرفته از دیگر عوامل افزایش بیماری کرونا در استان است.
وی با بیان اینکه تاکنون ۴۴ جلسه ستاد استانی مقابله و مدیریت بیماری کرونا در استان برگزار شده است تصریح کرد: به منظور کنترل بیماری کرونا علاوه بر تشدید هماهنگی‌ها، برخی محدودیت‌ها نیز اعمال شد به نحوی که در آخرین جلسه استانی محدودیت‌هایی را در پارک‌ها، اماکن تجمعی و بازارهای سرپوشیده از جمله الزام استفاده از ماسک را اجرا کردیم.
وی افزود: در حال حاضر بستری‌های کرونا در استان ۶۵۴ مورد است که ۱۷۱ نفر مثبت قطعی است. ۱۱۹ نفر در آی سی یو بستری هستند که ۴۵ نفر شرایط مساعدی ندارند.
استاندار آذربایجان غربی گفت: متأسفانه تعداد فوتی‌های استان در دو هفته گذشته برابر با دو ماه گذشته بوده و آمار فوتی‌ها به ۳۳۹رسیده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر دو هزار تخت بستری و ۱۰۰ تخت آی سی یو خالی در استان آماده است گفت: با توجه به هزار تخت بیمارستانی که سال گذشته و امسال افتتاح شده مشکلی از بابت بستری نمودن بیماران کرونایی در استان نداریم.
*۲۵۰۰ تخت به بیماران کرونا در آذربایجان غربی اختصاص یافت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی از اختصاص دو هزار و ۵۰۰ تخت به بیماران کرونا خبر داد.جواد آقازاده نیز در خصوص اقدامات حوزه درمان در زمینه مقابله با بیماری کرونا افزود: به منظور مقابله با شرایط بحرانی دو هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در استان آزادسازی شد و از اول بحران تا به امروز هیچ مرکز درمانی در سطح استان دچار کمبود تخت نشد و هیچ بیمار بستری پشت درب بیمارستان منتظر پذیرش نماند.
وی ادامه داد: از همان ابتدای شروع بحران کووید ۱۹ در کشور، جلسات تخصصی و آموزشی با بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی در استان انجام یافته و بخشنامه‌های کشوری تبیین گردید و تمامی مراکز درمانی برای مقابله با این بیماری تجهیز شدند.
آقازاده اضافه کرد: با قرار گرفتن در وضعیت آماده باش، پذیرش بیماران الکتریو و ملاقات بیماران ممنوع اعلام شد و با این اقدامات وارد مقوله درمان در استان شدیم.
وی درباره کارگروه کادر درمان بیان کرد: یکی از اقداماتی که به صورت ابتکاری در حوزه درمان انجام گرفت، تشکیل کارگروه کادر درمان استان است که در این کارگروه همه درمان گران کووید ۱۹ به صورت تیمی و منسجم برای مبارزه با این بیماری گردهم آمده‌اند و جدیدترین یافته‌ها و تجارب خود را در اختیار سایر همکاران قرار می‌دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی درباره اقدامات حوزه پرستاری گفت: با توجه به اینکه همکاران پرستار در خط مقدم مقابله با کرونا قرار داشتند، با تلاش قرارگاه دانشگاهی مقابله با کرونای استان، پرستاران با ریسک بالا و دارای بیماری زمینه‌ای از چرخه فعالیت خارج شده و در سایر بخش‌های غیرکرونایی به کار گرفته شدند. در شهر ارومیه ۵۰پرستار و در کل استان ۲۵۰ پرستار از این مزیت بهره مند شدند.
آقازاده درباره کمک مالی به بیمارستان‌های درگیر افزود: به منظور تقدیر از فعالیت پرسنل بیمارستان‌های درگیر با کووید ۱۹ مقداری مبلغ نقدی در دو مرحله برای بیمارستان‌های درگیر واریز شد.وی درباره تجهیز مراکز درمانی استان بیان کرد: به منظور تجهیز مراکز درمانی ۲۲ دستگاه ونتیلاتور که از رده خارج شده بودند، تعمیرات اساسی شده و راه اندازی شدند و به چرخه درمان بازگشتند.رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: در همه شهرستان‌ها معادل با تعداد تخت فعال همان شهرستان نقاهتگاه ایجاد شده است.

نوشته شده توسط admin در یکشنبه, ۰۱ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۴۸ ق.ظ

دیدگاه


7 − شش =