نماينده مردم تکاب در مجلس:

ساماندهی کودکان خیابانی در اولویت دستگاه‌های ذی ربط نیست

ساماندهی کودکان خیابانی در اولویت دستگاه‌های ذی ربط نیست

گروه خبر:عضو کمیسیون بهداشت و درمان بر لزوم تشکیل کارگروهی متشکل از وزارت اطلاعات، کشور و تعاون برای بررسی موضوع مافیای تکدی‌گری کودکان تاکید کرد.
همایون هاشمی ، با تاکید بر لزوم جمع‌آوری و ساماندهی کودکان خیابانی، از به کار بردن واژه کودکان کار انتقاد کرد وگفت: اگر واژه کودکان کار را به طور مداوم به کار ببریم به کودکان کار رسمیت داده ایم زیرا تحت هیچ شرایطی کودک کار نباید وجود داشته باشد.
نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کودکان خیابانی از واقعیات تلخ کشورهای در حال توسعه است که در تمامی زمینه‌ها مانند تکدی‌گری از آنها سوءاستفاده می شود، تصریح کرد: کودکان خیابانی چهره شهر را مخدوش و از نظر روانی آسیب هایی را متوجه جامعه می‌کند به صورت جدی نیاز است به موضوع جمع آوری و ساماندهی این کودکان توجه اساسی شود.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه در رابطه با جمع آوری کودکان خیابانی خلاء قانونی نداریم، افزود: شاید در این رابطه ضعف قانون وجود داشته باشد اما خلاء قانون نداریم، با تقویت قوانین موجود می توان نسبت به جمع آوری و ساماندهی کودکان اقدام کرد. وی با بیان اینکه موضوع جمع‌آوری و ساماندهی کودکان خیابانی و در معرض آسیب در اولویت_دستگاه‌های ذی ربط نیست، ادامه داد: دستگاه های ذی ربط به دلایلی مانند ترافیک کاری و مشکلات و مباحث اقتصادی نسبت به ساماندهی کودکان خیابانی فرافکنی می‌کنند در حالی که شورای اجتماعی به ریاست وزیر کشور متولی همه مباحث اجتماعی کشور است.
هاشمی ادامه داد: همچنین دستگاه هایی مانند بهزیستی، هلال احمر و کمیته امداد که در حوزه تکریم و کرامت نظام مشغول هستند به طور قطع وظیفه دارند نسبت ساماندهی کودکان خیابانی و در معرض آسیب اقدام کنند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس دهم با بیان اینکه جمع آوری کودکان خیابانی و در معرض آسیب به تنهایی کارساز نیست بلکه باید نسبت به ساماندهی آنها اقدام شود، تصریح کرد: نیروی انتظامی به راحتی می تواند نسبت به جمع آوری کودکان خیابانی و در معرض آسیب اقدام کند اما منظور از جمع آوری باید ساماندهی باشد از این رو چون ساماندهی، بازپروری و جامعه پذیری کودکان خیابانی هزینه بر است بنابراین دستگاه ها تمایلی به این کار نشان نمی دهند.
وی بر لزوم توجه جدی دولت به تعیین متولی واحد برای آسیب های اجتماعی تاکید کرد و گفت: بارها در این رابطه هشدار داده ایم که باید یک سازمان واحد وظیفه پیش بینی، پیشگیری و مداخله در حوزه آسیب‌های اجتماعی را داشته باشد زیرا با تعیین متولی واحد می‌توان گامی جدی در جهت مدیریت آسیب های اجتماعی مانند جمع آوری و ساماندهی کودکان کار و آسیب دیده برداشت.این نماینده مردم در مجلس دهم، با یادآوری تاکیدات مقام معظم رهبری درباره تشکیل سازمان تخصصی در حوزه آسیب های اجتماعی، گفت: سازمان بهزیستی به تنهایی از پس جمع آوری و ساماندهی کودکان خیابانی بر نمی آید زیرا با مشکلات زیادی مواجه است هر چند در این باره نهایت اهتمام خود را داشته و بیشتر از سایر دستگاه ها در این رابطه تلاش می کند.
نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس دهم، با بیان اینکه بخش جمع آوری، ساماندهی و جامعه پذیری کودکان خیابانی باید به دستگاه خاصی واگذار شود، با انتقاد از اینکه تکدی گری کودکان خیابانی می تواند مولد سایر آسیب ها باشد، گفت: والدین اکثر این کودکان معتاد بوده و توانایی نگهداری از این کودکان را ندارند که به همین جهت این کودکان توسط مافیای تکدی گری مورد سوءاستفاده قرار می گیرند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خانه ملت ، با بیان اینکه تکدی گری در جامعه صنعتی امروزی در قالب اقتصاد بد و کثیف نمایان شده است، یادآور شد: پشت این ماجرا مافیا وجود داشته و علاوه بر این بحث های امنیتی و اجتماعی بر آن مترتب است که در همین راستا به صورت جدی نیاز است مسئولان وزارت اطلاعات، کشور و تعاون، کار و رفاه اجتماعی در قالب کارگروهی موضوع مافیای تکدی گری را بررسی و راهکارهای اساسی را برای مدیریت آن اتخاذ نمایند تا دیگر هیچ فرد سودجویی از این طریق نسبت به سوءاستفاده از کودکان اقدام نکند.

نوشته شده توسط admin در چهارشنبه, ۰۱ دی ۱۳۹۵ ساعت ۶:۳۴ ق.ظ

دیدگاه


8 + = پانزده