استاندار آذربايجان غربي:

توسعه آذربایجان غربی مستلزم آرامش در فضای سیاسی است

توسعه آذربایجان غربی مستلزم آرامش در فضای سیاسی است

گروه خبر: استاندار آذربایجان غربی در نشست معتمدین، برگزیدگان و فعالین سیاسی آذربایجان غربی که با معاون سیاسی وزیر کشور در استانداری تشکیل شد بابیان اینکه توسعه آذربایجان غربی مستنلزم آرامش در فضای سیاسی است گفت: در شرایط فعلی که دشمنان به دنبال ایجاد اختلاف بین مردم هستند نیاز به وحدت بیش از پیش احساس می شود .
به گزارش آرازآذربایجان ، محمدمهدی شهریاری در جمع فعالان سیاسی، برگزیدگان و معتمدین آذربایجان غربی که با حضور معاون سیاسی وزیر کشور برگزار شد، افزود: سوخت، معابر کوله بری، مجوز واردات و سوء استفاده از آن و استفاده از رانت ها در استانداری زمینه های سوء استفاده های مالی کلان در آذربایجان غربی طی آن دوران بود.
وی اضافه کرد: در یکی از این موارد با دریافت مجوز واردات ۲ هزارتنی، ۱۵ هزار تن واردات انجام شده بود که سود آن به دهها میلیارد تومان می رسید.
وی با اشاره به اینکه جمع ۱۰۰ نفری بر استانداری آذربایجان غربی اثرگذار بود، بیان کرد: این رانت خواری ها در حالی بود که مشکلات زیادی از جمله نرخ بیکاری بالا و مهاجرت زیاد از استان وجود داشت و بسیاری از جوانان و خانواده ها با مشکلات زیاد دست و پنجه نرم می کردند.
استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه این روند تغییر یافت ولی هزینه های زیادی برای شخص بنده داشت، ادامه داد: با وجود فشارهای زیاد بر روی من، آنهایی که باید حمایت می کردند، حمایت لازم را انجام ندادند.
شهریاری بیان کرد: در این مدت برخی گروه های سیاسی، کارگران را با توجه به مشکلات موجود، تحریک می کردند تا در جلوی استانداری تجمع کنند که البته این امر با مدیریت خوب، پایان یافت.
وی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۶۲ مشکل تعاونی های مسکن در آذربایجان غربی ایجاد شده است، اضافه کرد: در حال حاضر تنها در شهر ارومیه ۱۰ هزار خانوار با مشکل اعطا نشدن زمین یا مسکن با وجود سرمایه گذاری در سال های طولانی گذشته مواجه هستند که زمین های توحید، بسیجیان و عرفان نتیجه همین مشکلات است.
وی تاکید کرد: این امر علاوه بر ارومیه در دیگر شهرهای استان از جمله ماکو، نقده، سردشت و مهاباد نیز وجود دارد.
شهریاری در ادامه با اشاره به جذب سرمایه های بین المللی و خارج از استان طی ماه های گذشته اظهار کرد: در سال گذشته ۱۲۰ میلیون دلار سرمایه خارجی در استان جذب و بیش از ۲۵ هزار میلیارد ریال درخواست سرمایه داخلی نیز وجود داشت که مورد بررسی های تخصصی قرار گرفت.
وی گفت: در حال حاضر نیز درخواست های قابل توجهی برای سرمایه گذاری در استان وجود دارد که درخواست سرمایه گذاری ۲۶ هزار میلیارد ریالی در گاوداری ۲ هزار راسی و درخواست شرکت های لبنی میهن، کاله و صبا برای حضور در بازار استان از آن جمله است.
وی افزود: کاهش ۴٫۲ درصدی نرخ بیکاری در استان طی بهار امسال نسبت به بهار سال گذشته، پیگیری مشکلات استانی از مبادی مرکز کشور، آغاز عملیات اجرایی آزادراه بازرگان – تبریز با وجود مشکلات اعتباری دولت، اتمام احداث سه بیمارستان در خوی و بیمارستان مجهز زنان در ارومیه در کنار مراکز درمانی تکاب، میاندوآب و پیرانشهر، از جمله مهمترین اقدامات صورت گرفته طی ماه های گذشته در آذربایجان غربی بوده است.
استاندار آذربایجان غربی نگاه دولت به این استان را بسیار مناسب ارزیابی کرد و ادامه داد: تنها در طول مدت فعالیت دولت یازدهم و دوازدهم، ۲۰۰ هزار میلیارد ریال در استان سرمایه گذاری شده که آب های مرزی، دریاچه ارومیه، طرح هایی نظیر کرم آباد از جمله آنهاست.
شهریاری با ابراز ناخرسندی از درگیری ایجاد شده با هادی بهادری نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در جریان آیین تجلیل از کارگران گفت: این امر به خاطر سوء تفاهم بود که با مصاحبه های بعدی، مشکلات مربوط به آن بیشتر شد ولی ما با همه توان به دنبال وحدت و آرامش در استان هستیم و همین امر را دنبال می کنیم.
وی با تاکید بر اینکه ما باید تمرین دموکراسی بکنیم، افزود: این دولت، از همه سلیقه ها کمک گرفته و حذف کردن به خاطر عقیده در این دولت وجود نداشته که امری بسیار با اهمیت است.
در این جلسه نخبگان استانی در حوزه های مختلف به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص مسائل مختلف روز پرداختند.
توجه به گرایش های سیاسی در انتصاب افراد به مناصب مختلف، استفاده از ظرفیت نخبگان در تصمیم گیری ها، توجه به وضعیت سازمان های مردم نهاد، ارتقای همکاری با دانشگاهیان، اساتید و دانشجویان در راستای تصمیم گیری های بهتر، توجه به وضعیت آذربایجان غربی و تلاش برای بهبود شاخص های این استان از جمله نظرات این افراد به شمار می رود.
*مشارکت گسترده در انتخابات آتی وظیفه و رسالت ملی است
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: تبلیغ مشارکت بیشتر مردم در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی، وظیفه و رسالت ملی است و همه نخبگان باید در این خصوص وظیفه خود را به بهترین شکل انجام دهند. جمال عرف در این دیدار با معتمدان، برگزیدگان و فعالان سیاسی آذربایجان‌غربی افزود: با شرایط امروز کشور، مشارکت هرچه بیشتر در انتخابات اسفندماه امسال بسیار تعیین کننده است.
وی اضافه کرد: مشارکت بیشتر مردم در این انتخابات معنای با اهمیتی در سطح داخلی و بین الملل دارد و می تواند زمینه اقتدار روزافزون کشور را فراهم کند.
وی بیان کرد: باید همه ما تلاش کنیم تا مشارکت پرشور و آگاهانه در این انتخابات شکل گیرد که در این صورت، پیام استقامت ملت ایران با وجود مشکلات در برابر دشمنان در دنیا طنین انداز می شود.معاون سیاسی وزیر کشور افزایش تاب‌آوری ملی و اجتماعی را در برهه کنونی بسیار مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: تحقق این امر نشان می دهد که مردم ایران در مقابل فشار دشمنان ایستادگی می کنند و همین موضوع می تواند دست بالای ایران را در هر مذاکره ای فراهم کند.
عرف با تاکید بر اینکه فشارهای نظام سلطه نیز بی پایان نیست، گفت: همه مردم ایران نیز باید تلاش کنند تا در صورت مذاکره، با قدرت وارد مذاکره شویم و میز مذاکره یکطرفه نباشد که در این صورت پیروزی نصیب خواهد شد.
وی تحریم های غیرقانونی علیه ایران اسلامی را یکی از مهمترین عوامل شرایط امروز کشور برشمرد و افزود: ما نیز اگر انتظاری از دولت داریم، باید طبق این شرایط و توانمندی های امروز دولت با همه تنگناهای موجود باشد.
وی با اشاره به حضور جوانان و بانوان در عرصه های مدیریتی به ویژه در حوزه زیرمجموعه وزارت کشور اضافه کرد: درخواست های زیادی برای انتصاب افراد مختلف در این حوزه وجود دارد ولی برخی ها توانمندی این امر را ندارند و برخی ها نیز که دارای توانمندی هستند با وجود جوان بودن به کار گرفته ایم.معاون سیاسی وزیر کشور در خصوص برخی درخواست های نخبگان حاضر در این جلسه برای استفاده از توان بانوان در مناصب مختلف بیان کرد: در این خصوص تصمیم وزیر کشور، استفاده از بانوان در یکی از معاونت های استانداری هاست ولی باید ساز و کار این امر نیز فراهم شده و بهترین فرد ممکن برای این امر برگزیده شود تا مانعی برای استفاده از این ظرفیت مهم در آینده برای این قشر نباشد.در این جلسه نخبگان استانی در حوزه های مختلف به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص مسائل مختلف روز پرداختند.توجه به گرایش های سیاسی در انتصاب افراد به مناصب مختلف، استفاده از ظرفیت نخبگان در تصمیم گیری ها، توجه به وضعیت سازمان های مردم نهاد، ارتقای همکاری با دانشگاهیان، اساتید و دانشجویان در راستای تصمیم گیری های بهتر، توجه به وضعیت آذربایجان غربی و تلاش برای بهبود شاخص های این استان از جمله نظرات این افراد به شمار می رود.

نوشته شده توسط admin در شنبه, ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۴:۰۳ ب.ظ

دیدگاه


+ 8 = سیزده