استخراج سالانه بیش از ۱۶ میلیون تن موادمعدنی در آذربایجان غربی

استخراج سالانه بیش از ۱۶ میلیون تن موادمعدنی در آذربایجان غربی

آراز آذربایجان- معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: اشتغال در معادن استان ۱۲درصد رشد داشته است.
پریسا عابدپور گفت: در سال جاری با صدور ۳۹ فقره پروانه بهره برداری از معادن استان و همچنین صدور ۶۵ فقره پروانه اکتشاف، ۲۸ فقره گواهی کشف در حوزه معادن زمینه اشتغال برای بیش از ۳۰۰ نفر فراهم شده است که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته بیش از ۱۲ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: امسال ۳۹ معدن در آذربایجان غربی با حجم سرمایه گذاری بیش از ۳۳۴ میلیارد ریال، اشتغال زایی مستقیم برای ۳۱۲ نفر، ذخیره قطعی ۲۲ میلیون و ۱۹۹ هزار تن و با ظرفیت استخراج سالانه ۷۲۷ هزار و ۴۲۵ تن به بهره برداری رسید.
عابدپور تأکید کرد: در حال حاضر ۴۷۶ معدن دارای پروانه بهره برداری معتبر در استان با ذخیره قطعی یک هزار و ۲۱۷ میلیون تن و استخراج سالانه ۱۶ میلیون و ۴۹۳ هزار تن، اشتغال زایی برای ۵ هزار و ۱۴۷ نفر و با حجم سرمایه گذاری بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال وجود دارد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی عنوان کرد: در سال جاری حوزه معادن در همه شاخص ها نسبت به سال گذشته با رشد چشمگیری برخوردار بوده است، در بحث سرمایه گذاری بیش از ۶۶ درصد، ظرفیت استخراج بیش از ۴۸ درصد، اشتغال آفرینی بیش از ۱۲ درصد، صدور پروانه اکتشاف بیش از ۱۶ درصد، صدور گواهی کشف بیش از ۱۲ درصد و صدور پروانه بهره برداری بیش از ۵ درصد افزایش داشته ایم.
عابد پور خاطر نشان کرد: جهت جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی در حوزه سنگبری ۳۹ واحد با اشتغال ۵۱۹ نفر و ظرفیت تولید بیش از ۸۲۷ هزار تن انواع سنگ تزئینی فرآوری شده، در حوزه شن و ماسه ۷۸ واحد با ظرفیت تولید بیش از ۸ میلیون و ۳۲۳ هزار تن انواع شن و ماسه و با اشتغال آفرینی برای ۸۴۷ نفر به صورت مستقیم در استان فعال است.
وی بیان کرد: استان با وجود ۵ واحد تولیدی سیمان با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۵ میلیون و ۶۶ هزارتن انواع سیمان و با اشتغالزایی برای یک هزار و ۶۱۴ نفر یکی از قطب های تولید سیمان در کشور می باشد که علاوه بر رفع نیاز بازارهای داخلی به بازارهای خارج از کشور نیز صادر می شود.
عابدپور افزود: ۶۳ واحد تولیدی محصولات سیمانی با اشتغال آفرینی برای ۲ هزار و ۱۴۵ نفر و ظرفیت تولیدی بیش از ۱۰ میلیون تن انواع محصولات سیمانی در استان مشغول می باشند و همچنین ۲ واحد فرآوری باریت با ظرفیت تولید ۳۵ هزار تن در سال و اشتغالزایی برای ۴۸ نفر استان را از نظر تولید و فرآوری باریت به یکی از قطب های باریتی کشور تبدیل کرده است.

نوشته شده توسط admin در سه شنبه, ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۴۵ ق.ظ

دیدگاه


− پنج = 3