مديرکل دامپزشکي استان:
نظارت برعرضه فراوردههای دامی در آذربایجان غربی تشدید میشود
گروه خبر: مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: همزمان با فرا رسیدن ایام پایانی سال نظارتهای بهداشتی بر تولید و عرضه فراوردههای دامی استان با فعالیت ۴۳ اکیپ و ۱۰۱ نفر ناظر بهداشتی و شرعی افزایش می یابد.
به گزارش آراز آذربایجان ،سید امید خلیل زاده در گفت و گو با خبرنگاران افزود: طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان به منظور نظارت بر مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی از ۱۴ اسفند ماه آغاز شده و تا ۱۲ اردیبهشت سال آینده اجرا می شود. وی بیان کرد: حفظ سلامت مصرف کنندگان در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.خلیل زاده اضافه کرد: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی همراه با رعایت پروتکل های بهداشتی به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه، رستورانها و غذاخوریهای فعال در ایام تعطیلات نوروزی در دو شیفت کاری در سطح استان اجرایی خواهد شد. وی با بیان اینکه خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی وجود دارد گفت: لازم است شهروندان فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه کنند.مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: شهروندان از خرید گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی بستهبندی شده با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند. طرح نظارت بهداشتی ایام نوروز در راستای کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه، رستوران ها و غذاخوری های فعال در ایام تعطیلات نوروزی با همکاری ۱۰۴ نفر از ناظران بهداشتی امپزشکی آذربایجان غربی در دو شیفت کاری انجام می شود.
نوشته شده توسط admin در چهارشنبه, ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۴۶ ق.ظ