کدام برنامه‌ها به مخاطبانشان تریبون می‌دهند

کدام برنامه‌ها به مخاطبانشان تریبون می‌دهند

گروه فرهنگی:رادیو همچون دیگر رسانه‌ها در عصر رسانه های نوین نیازمند تعامل با مخاطبان است.
از این رو با تهیه و تولید برنامه هایی که با همراهی مخاطبان روی آنتن می فرستد، نیز به دنبال انعکاس و پیگیری دغدغه‌های مخاطبانش است.
برنامه های شبکه های مختلف رادیویی که در راستای پیگیری دغدغه های مخاطبانش و ارتباط دوسویه با آنها تهیه و تولید شده اند به شرح زیر هستند:
رادیو فرهنگ
برنامه »صبح به وقت فرهنگ« با انعکاس و ‌پیگیری دغدغه های مردم در قالب پرسش روز از مشارکت شنوندگان بهره می برد. برنامه »هفت کوچه« هم که با حضور منوچهر آذری و عباس محبی پخش می شود، شنوندگان درباره فرهنگ ‌و رسوم و مثل های منطقه خود می گویند.
همچنین برنامه‌های » قند و فرزند« جمعه ها ساعت ۱۵:۳۰ با مشارکت خانواده ها با موضوع فرزندآوری روی آنتن می رود. »کتابستان« نیز جمعه ها ساعت ۱۷ با محوریت مسابقه کتاب و کتابخوانی با مشارکت مخاطبان پخش می شود.
»حریرسخن«پنجشنبه و جمعه ۱۴:۳۰ با اجرای اسماعیل آذر، مسابقه مشاعره را با حضور اقشار مختلف مردم برگزار می کند و همچنین آشتی کنان در فرهنگسرای اندیشه با حضور مردم و همراهی زوج های مختلف با موضوع حل مشکلات و معضلات زناشویی، جمعه ها ساعت ۲۱:۳۰ پخش خواهد شد.
رادیو تهران
رادیو تهران این امکان را در اختیار مخاطبان خود قرار داده است تا بتوانند نیازهای اطلاعاتی و پرسش های خود را با کارشناسان مطرح و پاسخ دریافت کنند.
همچنین کارشناسان شبکه رادیویی تهران از برنامه »از رادیو تهران بپرسید« در طول ایام هفته به جز روزهای پنجشنبه و جمعه آماده پاسخگویی به سوالات مخاطبان محترم هستند.
این برنامه به‌دنبال ارتقای اطلاعات عمومی مخاطبان و پاسخگویی به سوالات شنوندگان رادیو تهران است.
شماره تلفن های ۲۲۶۵۲۴۶۶و ۲۲۶۵۲۴۶۵ یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۹۴ برای شما مخاطبان در نظر گرفته شده است.
مخاطبان می توانند در زمان پخش برنامه درباره مسائل حقوقی، مشکلات زوجین، روانشناسی، انواع بیماری ها، بهداشت و روان، اصول تغذیه، مسائل اقتصادی و اجتماعی، مکانیکی و… سوال بپرسند و کارشناسان برنامه در اسرع وقت به سوالات پاسخ خواهند داد.
یکی از قابلیت های برنامه از رادیو تهران بپرسید کاربردی بودن آن است، برنامه ای که با سبک و سیاق نویی روی آنتن می رود و در دسترس بودن رادیو را نشانه می رود، به ویژه برای اقشاری که کمتر به اینترنت دسترسی دارند و خیلی اهل جستجو در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نیستند.
برنامه »از رادیو تهران بپرسید« شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۵:۱۶ روی موج اف.ام ردیف ۹۴ مگاهرتز یا موج ای.ام ردیف ۱۳۳۲ کیلوهرتز می رود.
رادیو صبا
»دو طرفه« برنامه مخاطب محور رادیو صباست که در تعامل با مخاطبان به موضوعات فرهنگی و اجتماعی جامعه می پردازد. »صبامک« برنامه مخاطب محور دیگری از این شبکه رادیویی است که بر پایه طرح و پاسخگویی پیامک های مخاطبان پخش می شود.
این برنامه در قالب اجرای نمایش طنز و پخش طنز آهنگ پخش می شود. مجله صبحگاهی »صبح صبا« با مشارکت مخاطبان به موضوعات فرهنگی و اجتماعی روز جامعه می پردازد. برنامه موسیقی محور »صباهنگ« هم با رویکرد پخش موسیقی های درخواستی مخاطبان پخش می شود. رادیو ایران
برنامه »با ایرانیاران« بستری مناسب برای مخاطبان و علاقه مندان به فعالیت های رادیویی ایجاد می کند. ایرانیاران از نقاط مختلف که گفت و گو و گزارش هایی را ارسال می کنند در برنامه پخش می شود. این برنامه تلاشی برای شنیده شدن مخاطبان رادیو ایران است.
رادیو قرآن
جشنواره سراسری نهضت ملّی قرآن خوانی با محوریت قرآن خوانی ساده و آسان و با هدف گسترش فرهنگ ساده خوانی در جهت افزایش هرچه بیشتر انس با قرآن کریم، در قالب برنامه ای با عنوان جشنواره صد پخش می شود.
علاقه‌مندان بدون محدودیت سنی و تفکیک جنسیتی، می‌توانند با خواندن آیاتی از کلام الله مجید در مدت زمان ۱۰۰ ثانیه در این جشنواره شرکت کنند.
شرکت کنندگان باید جهت نام‌نویسی ، اطلاع از جزئیات و ارسال آثار خود به سایت رادیو قرآن به آدرس www.radioquran.ir مراجعه و فایل صوتی خود را بارگزاری کنند. همچنین علاقه مندان جهت شرکت در این پویش می‌توانند با تلفن گویای شبکه به شماره ۲۷۸۶۰۱۰۰ تماس بگیرند.
رادیو معارف
مخاطب برنامه» ۱۲ + « دانش آموزان هفتم تا دوازدهم هستند. بخش اصلی برنامه مسابقه آنلاین است و در هر برنامه ۲۰ سوال مطرح خواهد شد. در تایم مسابقه، مجری برنامه سوال و جواب ها را می خواند و همزمان، شرکت کنندگان، گزینه مدّنظر خود را در سامانه کلیک می کنند و وارد صفحه مربوط به سوال بعدی می شوند و در پایان دکمه ثبت یا ارسال پاسخ ها را لمس می کنند.
کشف استعداد در حوزه های مداحی، آوازخوانی، گویندگی، تلاوت، اختراع و … از دیگر اهداف این برنامه است .
رادیو جوان
برنامه رادیویی »جورواجور« با هدف تعامل با مخاطبان به خصوص نوجوانان در سراسر کشور فرصتی را برای نوجوانان فراهم کرده تا با عضویت در باشگاه رادیو »جورواجور« بپیوندند و در زمینه‌های مختلفی مانند نویسندگی، گزارشگری، خوانندگی و برنامه‌سازی مشارکت کنند.
این برنامه از طریق آموزش از راه دور به مخاطبین نوجوان امکانات لازم را فراهم می‌کند تا بتوانند مهارت‌های خود را بهبود بخشند و به عنوان یک نوجوان برنامه‌های جذابی را طراحی کنند. برنامه »جورواجور« از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۲:۳۰ از شبکه رادیویی جوان پخش می شود.
همچنین برنامه رادیویی »۱۸ سالگی« تعامل با مخاطبین دانشجو دارد. بخشی در نظر گرفته شده که تجربیات و زندگی‌نامه افرادی که از ۱۸ تا ۲۴ سالگی را پشت سر گذاشته‌اند، به نوجوانان و جوانان منتقل می‌شود.
رادیو اقتصاد
«به قید فوریت» به بررسی و پیگیری مشکلات کسب و کارهای مختلف و مطالبه مخاطبان با هدف رشد تولید و رفع موانع پیش روی کسب و کارهای حوزه های مختلف می پردازد.
»مسابقه بیست« هم در فضایی شاد و مفرح در چند مرحله برگزار می شود و مهم ترین هدف آن ارائه نکات آموزشی برای بهینه سازی زندگی اقتصادی و اصلاح الگوهای رفتاری مردم و سبک زندگی صحیح مخاطبان است.
»شب آفتابی« نیز با حضور کارشناسان و کارآفرینان به مشاوره کسب و کار و ارائه راهکارهای عملیاتی و به روز در حوزه کسب و کار می پردازد و به سوالات شنوندگان پاسخ کارشناسی می دهد.
برنامه »روی خط باشید« با حضور کارشناسان و حقوقدانان به مخاطبان مشاوره حقوقی در حوزه کسب و کار می دهد.
رادیو ورزش
»ورزشکار شو«، »صبح ورزش «، »گلخونه «، »نیمکت «، »از فوتبال چه خبر؟!« و»عصرانه« هم از جمله برنامه هایی هستند که با مشارکت مخاطبان روی آنتن رادیو ورزش می روند.
.Arazazarbaiijan.farhangi@gmail.com

نوشته شده توسط admin در دوشنبه, ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۹:۰۵ ق.ظ

دیدگاه


− 4 = دو