بیماری های رایج پشت میز نشین ها و کارمندان چیست

بیماری های رایج پشت میز نشین ها و کارمندان چیست

گروه خانواده وسلامت:این روزها مشاغل زیادی به کار با کامپیوتر و نشستن پشت میز محدود می شوند که منجر به بروز بیماری های بسیاری شده است.
بیماری های پشت میز نشینی درکمین کارمندان
امروزه یکی از مشکلاتی که اکثر افراد با آن مواجه هستند عدم تحرک است. با اینکه شغل شما به گونه ای است که مجبور به نشستن پشت میز کار در تمام طول هفته هستید تا به اهداف خود در آینده برسید، اما امکان دارد زمینه ساز برخی مشکلات آینده و بیماری شود.
چاقی:
نشستن طولانی مدت علاوه بر کاهش انرژی موجب افزایش تجمع چربی و قند خون در بدن می شود. عدم تعادل بین مصرف غذا و مصرف انرژی منجر به افزایش وزن و چاقی ناسالم می شود. علاوه براین چاقی خطر ابتلا افراد به بیماری مهلک غیر واگیر از جمله سندرم متابولیک و بیماری های قلبی را افزایش می دهد.
دردهای مزمن مفصلی:
اگر بدانید چگونه نشستن طولانی مدت شما را دچار دردهای مزمن مفصلی می سازد بسیار متعجب خواهید شد. عضلات پا و لگن به ویژه ماهیچه سرینی، زردپی و عضلات چهار سر، عضلات اصلی هستند که هنگام نشستن از آنها استفاده می کنید.
با این حال هنگامی که بیش از حد می نشینید، کشش و فشار بیشتری به عضلات می آید که باعث سفتی عضلات می شود. این عضلات از مفاصل ران و کمر محافظت می کنند و هنگامی که تحرک نداشته باشید به خصوص اگر وضعیت نشستن شما مناسب نباشد، مفاصل ران و کمر شما را دچار مشکل می کند. برخی از عوارض این موارد شامل افتادگی دیسک، تخریب عصب و تحلیل رفتن زودرس ساختارهای مفصلی است.
بیماری قلبی:
نشستن طولانی مدت با بیماری قلبی در ارتباط است. متخصصان بیان می کنند افرادی که به مدت طولانی می نشینند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی (حملات قلبی و سکته مغزی) قرار دارند. همچنین مطالعات نشان می دهد که نشستن طولانی خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی را ۱۸ درصد افزایش می دهد.
دیابت:
عدم تحرک ناشی از نشستن طولانی مدت می تواند نحوه کنترل قند در بدن را تغییر دهد. با نشستن طولانی حساسیت بافت بدن به انسولین و هورمون تنظیم کننده قند خون از بین می رود و این امر منجر به دیابت می شود
، زیرا قند اضافی توسط بافتها کم مصرف و در خون جمع می شود. تحقیقات نشان می دهد که نشستن طولانی مدت خطر ابتلا به دیابت را تا چندین برابر افزایش می دهد.
سرطان:
نداشتن تحرک بدنی با انواع خاصی از سرطان از جمله ریه ها، روده بزرگ و آندومتر مرتبط است. تحقیقات نشان می دهد که نشستن بیش از حد ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را ۲۴ درصد ، خطر سرطان ریه را ۲۱ درصد و خطر سرطان آندومتر را ۲۴ درصد افزایش دهد.
ترومبوز سیاهرگی عمقی:
ترومبوز ورید عمقی (DVT) به لخته شدن خون در رگهای عمیق پا گفته می شود. این بیماری به دلیل لخته شدن خون یا ته نشین شدن در رگ می تواند مانع جریان خون در دیگر رگها شود. لخته شدن خون در شریان های ریوی باعث آمبولی ریه می شود که در صورت عدم درمان به موقع منجر به مرگ می شود.نشستن طولانی مدت یکی از عوامل اصلی خطر ابتلا به DVT است زیرا باعث سکون یا جمع شدن خون در پاها می شود.
بیماری روانی:
نشستن بیش از حد روزانه با مسائل بهداشت روان از جمله اختلالات اضطرابی و افسردگی مرتبط است. اگرچه برای متخصصان روشن نیست ، اما ممکن است به دلیل کمبود تحرک و عدم ورزش باشد زیرا ورزش باعث تقویت سلامت روان می شود.
صرف نظر از اینکه شما ورزش می کنید یا نه، نشستن طولانی مدت در روز اثرات ورزش را خنثی می کند و خطر ابتلا به این بیماری ها را افزایش می دهد. به نظر متخصصان با هر ۲ ساعت نشستن این خطرات افزایش می یابد.
بیماری های خود ایمنی:
تشخیص بیماریهای خود ایمنی اغلب دشوار است، گاهی اوقات سالها طول می کشد تا نوع بیماری مشخص شود. یکی از علائم قابل توجه بیماری های خود ایمنی مانند لوپوس، آرتریت روماتوئید و خستگی مزمن است.
با وجود خستگی زیاد، ورزش معمولا آخرین مورد در لیست راه حل ها است اما انجام ورزش اغلب اوقات انرژی بیشتری به فرد می دهد.
تجمع باکتری ها و میکروب :
عطسه و سایر منابع تولید باکتری به طور مکرر در محل کار وجود دارد. همانطور که می دانید صفحه کلید کامپیوتر آلوده ترین سطح روی میز به میکروب است. میز کار خود را تا حد ممکن با استفاده از دستمال مرطوب یا پاک کننده های ضد باکتری به طور مرتب تمیز کنید.
نور آبی کامپیوتر :
به گزارش آراز آذربایجان به نقل از نمناک ،طبق تحقیقات انجام شده نور آبی که از دستگاه های الکترونیکی ساطع می شود مانند صفحه کامپیوتر می تواند به بینایی آسیب برساند. متخصصان چشم پزشکی توصیه می کنند که پس از پس از کار با رایانه، به طور مکرر استراحت کنید. همچنین عینک های محافظ در برابر نور آبی ویژه ای وجود دارد که می تواند هنگام کار از آسیب نور آبی به چشم محافظت کند.

نوشته شده توسط admin در چهارشنبه, ۲۳ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۸:۳۸ ق.ظ

دیدگاه


+ هشت = 16