ARAZAZARBAIJAN

تداوم برگزاري تجمع‌هاي شبانه اجتناب‌ناپذير است


تداوم برگزاري  تجمع‌هاي شبانه  اجتناب‌ناپذير  است

گروه خبر:رييس شوراي فرهنگ عمومي آذربايجان‌غربي با اشاره به تاثير تجمع‌هاي شبانه در جريان جنگ‌هاي اخير افزود: اين تجمع‌ها جلوه‌هايي از همبستگي و حضور مردم را به نمايش گذاشتند و موجب حيرت و تعجب ايرانيان خارج از کشور شدند؛ از اين رو، تداوم پرشور آن‌ها ضرورتي اجتناب‌ناپذير است.


به گزارش آرازآذربايجان، حجت‌الاسلام والمسلمين سيد مهدي قريشي در جلسه شوراي فرهنگ عمومي آذربايجان‌غربي اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب بر افزايش تجمع‌هاي شبانه تأکيد کرده‌اند و در همين راستا، لازم است اين تجمع‌ها استمرار يابد و بر تعداد آن‌ها افزوده شود.وي با اشاره به تاثير تجمع‌هاي شبانه در جريان جنگ‌هاي اخير افزود: اين تجمع‌ها جلوه‌هايي از همبستگي و حضور مردم را به نمايش گذاشتند و موجب حيرت و تعجب ايرانيان خارج از کشور شدند؛ از اين رو، تداوم پرشور آن‌ها ضرورتي اجتناب‌ناپذير است.
رئيس شوراي فرهنگ عمومي آذربايجان‌غربي با تاکيد بر ضرورت توجه به پيوست فرهنگي در برنامه‌ها گفت: تمامي برنامه‌هاي فرهنگي، از جشنواره‌ها و نمايشگاه‌ها گرفته تا ساير فعاليت‌ها، بايد داراي پيوست فرهنگي باشند.
امام جمعه اروميه توضيح داد: برنامه‌هايي که قرار است اجرا شوند، بايد از نظر آثار و پيامدهاي فرهنگي مورد بررسي قرار گيرند تا در صورت داشتن تاثيرات منفي، با بازنگري و اصلاح، از بروز اين آثار جلوگيري شود و در صورت برخورداري از نتايج مثبت، زمينه تقويت و گسترش آن‌ها فراهم شود.وي با اشاره به آگاهي ناکافي برخي مديران از مفهوم پيوست فرهنگي خاطرنشان کرد: بسياري از مديران اطلاع چنداني از اين موضوع ندارند و هنگامي که بر ضرورت پيوست فرهنگي برنامه‌هايشان تاکيد مي‌شود، تصور مي‌کنند فعاليت آن‌ها ارتباطي با فرهنگ ندارد؛ در حالي که همه برنامه‌ها مي‌توانند آثار و پيامدهاي فرهنگي داشته باشند.حجت‌الاسلام قريشي همچنين به پنجمين نمايشگاه ملي عفاف و حجاب »گوهرشاد« اشاره کرد و برگزاري آن را اقدامي شايسته تقدير دانست و گفت: لازم است همه دستگاه‌ها و مجموعه‌هاي مرتبط براي برگزاري اين نمايشگاه همکاري و مشارکت کنند.


برچسب ها:

تاریخ: 1405/07/26 08:44 ق.ظ | دفعات بازدید: 1722 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot
مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور