معاون سازمان برنامه و بودجه در اروميه:

تامین معیشت مرزنشینان مهمترین عامل ایجاد امنیت پایدار است

تامین معیشت مرزنشینان مهمترین عامل ایجاد  امنیت پایدار است

گروه خبر: معاون علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه گفت: مهمترین عامل ایجاد امنیت پایدار، تامین معیشت مرزنشینان است و باید این امر با همه توان توسط مسوولان مرتبط دنبال شود.
‘سعید نمکی’ در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه آذربایجان غربی افزود: تحول نظام سلامت از جمله طرح های موفقیت آمیز دولت دکتر روحانی است و برای تقویت و حل کاستی های آن با هدف خدمات رسانی مطلوب تر به مردم، تلاش می شود. وی اضافه کرد: اجرای سیستم ارجاع پزشک خانواده نیز از جمله مهمترین نیازهای بخش بهداشت و درمان کشور علاوه بر ارتقای شاخص تخت های بیمارستانی است که باید با قدرت ادامه یابد. وی ادامه داد: در کنار توسعه مراکز بیمارستانی و عرضه خدمات مناسب درمانی به مردم، بهبود وضعیت روانی اقشار مختلف جامعه نیز باید مورد توجه قرار گیرد و برای تحقق آن برنامه ‌ریزی‌ شود. معاون علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه اضافه کرد: مردم باید شادمانی خود را بیش از پیش به دست آورند و شادتر زندگی کنند. ‘نمکی’ با اشاره به اینکه در دولت تدبیر و امید کارهای بزرگی در حوزه امنیت انجام شده است، گفت: مهمترین عامل ایجاد امنیت پایدار، تامین معیشت مرزنشینان است و باید این امر با همه توان توسط مسوولان مرتبط دنبال شود. وی بازنگری جدی در آموزش و پرورش را ضروری دانست و ادامه داد: به جای برنامه ریزی برای تقویت حفظیات دانش آموزان، باید آموزش واقعی در دستور کار قرار گیرد. نمکی با اشاره به اینکه ۷۷ هزار مدرسه زیر ۵۰ دانش آموز در کشور وجود دارد، افزود: کشور به مجتمع های آموزشی بزرگ نیاز دارد و این امر با جدیت دنبال می شود. معاون سازمان برنامه و بودجه اولویت نخست حوزه فرهنگی این سازمان را درس خواندن کودکان بازمانده از تحصیل عنوان کرد و افزود: دانش آموزان سرمایه اصلی کشور هستند و باید مورد حمایت قرار گیرند. معاون علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه همچنین توسعه بی رویه دانشگاه ها را امری نامناسب ارزیابی کرد و ادامه داد: این امر از عوامل مهم بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی است و باید مدیران دانشگاه ها در جهت تغییر این رویه تلاش کنند. ‘نمکی’ با ابراز خرسندی از حضورش در آذربایجان غربی گفت: این استان نماد زندگی مسالمت آمیز اقوام، ادیان و مذاهب است. وی از راه اندازی کمیته ویژه ای جهت بررسی وضعیت آذربایجان غربی خبر داد و گفت: این کمیته به ریاست استاندار و با حضور نهادهای مرتبط تشکیل و در قالب آن، راهکارهای توسعه با اختصاص اعتبار مناسب بررسی می‌شود.
*جبران عقب ماندگی های استان نیازمند تامین اعتبار و توجه مسوولان است
استاندار آذربایجان غربی گفت: جبران عقب ماندگی های دیرینه این استان نیازمند تامین اعتبار و توجه بیش از پیش مسوولان کشوری است. محمدمهدی شهریاری در این جلسه افزود: در حال حاضر دستگاه های دیالیز استان وضعیت مناسبی ندارد و بخش قابل توجهی از این دستگاه ها از رده خارج است.
استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه این استان به صورت اورژانسی به ۱۰۰ دستگاه دیالیز نیاز دارد، ابراز امیدواری کرد که این تجهیزات با مساعدت های سازمان برنامه و بودجه خریداری شود.
وی اضافه کرد: ۴۰۰ بیمار در ارومیه به صورت چهار شیفته در بیمارستان آیت الله طالقانی این شهر دیالیز می شوند و وضعیت دستگاه های دیالیز شرایط نامناسبی را ایجاد کرده است.
وی گفت:جبران عقب ماندگی های دیرینه این استان نیازمند تامین اعتبار و توجه بیش از پیش مسوولان کشوری است. شهریاری در بخش دیگری با قدردانی از توجه ویژه سازمان برنامه و بودجه به آذربایجان غربی بیان کرد: جبران عقب ماندگی های دیرینه این استان نیازمند تامین اعتبار و توجه بیش از پیش مسوولان کشوری است.استاندار آذربایجان غربی در خصوص مشکلات استان گفت: وضعیت نامناسب شاخص های سواد، آموزش و تخت های بیمارستانی، کمبود نیروی انسانی در نهادهای مختلف از جمله نهاد حمایتی بهزیستی، مشکل زیرساخت های بهداشتی و درمانی به ویژه بیمارستان ۶۰۰ تختخوابی ارومیه، سرانه پایین فضای ورزشی و مشکلات بسیار زیاد بخش آموزش و پرورش از جمله آنهاست.
به گزارش آرازآذربایجان به نقل از ایسنا ، شهریاری اظهار امیدواری کرد که سفر هیات ویژه ای از سازمان برنامه و بودجه به استان، زمینه توسعه بیش از پیش آذربایجان غربی را فراهم کند.

نوشته شده توسط admin در سه شنبه, ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۲۰ ق.ظ

دیدگاه


نُه + = 16