نماينده مردم پيرانشهر در مجلس:

اوضاع وخیم بیکاری و معیشتی مناطق مرزی شایسته مرزنشینان نیست

اوضاع وخیم بیکاری و معیشتی مناطق مرزی شایسته  مرزنشینان نیست

گروه خبر: نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس با بیان اینکه بیکاری در مناطق مرزی بیداد می کند، اوضاع وخیم معیشتی کنونی شایسته مرزنشینان نیست . به گزارش آرازآذربایجان ، رسول خضری مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن تسلیت درگذشت کودک سنندجی بدلیل ریزش دیوار مدرسه ای در یکی از روستاهای توابع شهرستان سنندج گفت: از دولت و مجلس انتظار می رود اعتبارات لازم را جهت نوسازی، ایمن سازی و تجهیز مدارس اختصاص داده و در این عرصه گام های مهم بردارند.
نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هم اکنون وضعیت سخت معیشتی در کشور وجود دارد و بیشترین ظرفیت را برای دور زدن تحریم ها معابر کولبری دارند بنابراین از دولت انتظار می رود با توجه به اینکه بیکاری در مناطق مرزی بیداد می_کند، از معابر کولبری جهت واردات کالاهای اساسی، مواد اولیه صنعتی و کارخانجات استفاده کرد و می توان از ظرفیت آن برای بهتر شدن وضعیت معیشتی و بالا بردن سطح رفاه مرم بهره جست.
وی با بیان اینکه در خصوص بیمه کولبران از دولت گلایه مندی وجود دارد؛ از وزیر کار انتظار می رفت که در این خصوص از کولبران حمایت کند و بیمه کولبران ادامه پیدا کند، ادامه داد: هم اکنون کارت الکترونیکی مرزنشینان در وضع کنونی هیچ ارزشی ندارد بنابراین امیدواریم کالاهای ضروری مصوب شده توسط دولت به مرزنشینان ابلاغ شده و بارهایی که در گمرکات مانده سریعا ترخیص شود و هم چنین امیدواریم عوارض خروج زمینی به سال های قبل برگردد لذا این ظلم، شایسته مرزنشینان نیست که برای امرار معاش به کشورهای همسایه سفر کرده و احتیاجات خود را تامین می کنند.
این نماینده مجلس در ادامه گفت: جایزه صلح نوبل که به خانم نادیا مراد که کرد هستند، باعث افتخار جهانی است؛ چراکه دفاع ایشان از بانوان در مقابل تجاوزات جنسی در جنگ ها علی الخصوص جنگ با داعش باعث افتخار است.خضری ضمن تبریک به رییس جمهوری عراق افزود: از دولت انتظار می رود که در ترمیم کابینه خود از ظرفیت اقوام علی الخصوص کردها و اهل تسنن استفاده شود
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد: دربحث فوق العاده مرزی که شهرستان های پیرانشهر و سردشت که مصوبه شورای عالی امنیت ملی است توسط وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه عملی شود تا این مردم رنج کشیده به حق خود برسند.
وی گفت: از وزیر نیرو انتظار می رود که در بحث انتقال آب تجدید نظر صورت گیرد و تجهیزات آنها برچیده شود.
نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس افزود: از دولت و سازمان محیط زیست انتظار می رود که از اکو سیستم این مناطق علی_الخصوص جنگل ها حفاظت بیشتری صورت گیرد.
عضو فراکسیون غذا و دارو در مجلس ادامه داد: از وزارت بهداشت انتظار می رود بنا بر قول مساعد وزیر در احداث مراکز بهداشتی در این مناطق، سریعا احداث شود تا این مردم رنج کشیده از لحاظ درمانی با مشکلی مواجه نشوند.
این نماینده مجلس در مجلس دهم تصریح کرد: از وزیر امور خارجه انتظار می رود که در دادگاه لاهه از مسببان حمله شیمیایی به سردشت که از آن به عنوان فاجعه انسانی یاد می شود، شکایت کرده و و مسببان این حادثه دردناک به دست قانون مجازات شوند و در تاریخ نام ننگین آن به یادگار بماند
وی با تاکید براینکه از وزیر نفت انتظار می رود که گازرسانی در این مناطق سریعا انجام شود. ادامه داد: هم چنین از دولت انتظار می رود که برای احداث برزگراه در این مناطق مبلغ ۶۰ میلیارد تومان سریعا اختصاص یابد.عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان نطق خود خاطرنشان کرد: از وزیر راه و شهر سازی انتظار می رود که در بحث آسفالت راه های روستایی و احداث بزرگراه در این مناطق سریعا اقدامی عملی صورت دهد./
همچنین عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: کاهش آلودگی هوا تنها با اجرای سیاست‌های تشویقی برای استفاده بیشتر مردم از سوخت پاک و خودرو‌های هیبریدی امکان‌پذیر است.
رسول خضری خصوص اصلاح ماده ۸ قانون هوای پاک در ارتباط با از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده گفت: متاسفانه تمامی قوانینی که در برنامه‌های اول تا ششم توسعه در خصوص کاهش آلودگی هوا تصویب شده خروجی مناسبی نداشته است. کاهش آلودگی هوا تنها با اجرای سیاست‌های تشویقی برای استفاده بیشتر مردم از سوخت پاک و خودرو‌های هیبریدی امکان‌پذیر است.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمار مرگ و میر، مصدومیت‌ها و معلولیت‌های ناشی از تصادفات کم نیست تصریح کرد: از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده کمترین کاری است که باید توسط دولت و خودروساز‌ها انجام شود. اکثر خودرو‌های ما از لحاظ مصرف سوخت، تولید آلودگی و سیستم ترمز غیر استاندارد بوده بر همین اساس ما رتبه دوم تصادفات جاده ای را در جهان داریم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: متاسفانه بیشتر بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان، خودرو‌ها جان مردم را می‌گیرند افزایش آمار تصادفات بار مضاعفی بر دوش جامعه می‌گذارد، بسیاری از سرپرست‌های خانواده‌ها در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند، این موضوع باعث تشدید آسیب‌های اجتماعی شده است.نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انتظار داریم شرکت‌های خودروسازی از لحاظ قیمت و کیفیت عدالت را رعایت کنند. متاسفانه شرکت‌های خوروسازی در راه انداختن بازارهای سیاه فروش خودرو به طور مستقیم دخالت دارند.
بزرگترین و بدترین کارفرما دولت بوده و در عین حال بزرگترین احتکار کننده نیز خود دولت است. قوه قضاییه اگر می‌خواهد با محتکرین برخورد کند ابتدا باید از دولت شروع کند چرا که بیش از ۴۰ هزار خودرو را به بهانه، نقص لوازم به مردم ندادند و وضعیت به جایی رسید که مابه التفاوت فروش خودرو ثبت‌نامی با بازار آزاد بیش از ۳۰-۷۰ میلیون است. عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان خاطر نشان کرد: قانون تا زمانی که اجرا نشود هیچ ارزشی ندارد، ما در قانون برنامه‌های اول تا ششم توسعه بیش از ۸۰ هزار ماده در خصوص کاهش آلودگی هوا، سوخت پاک، خودرو غیر آلاینده داریم، ولی تا زمانی که هیچ اراده‌ای برای اجرا نباشد فایده‌ای برای مردم نخواهد داشت. وی تاکید کرد: بیش از ۷۰ درصد قوانین توسط دولت اجرا نشده و هیچ ضمانت اجرایی نیز ندارد./

نوشته شده توسط admin در پنجشنبه, ۱۹ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۷ ق.ظ

دیدگاه


− دو = 3