نماينده مردم نقده در مجلس :

افراد دلسوز هرگز مردم را در مقابل یکدیگر قرار نمی دهند

افراد دلسوز هرگز مردم را در مقابل یکدیگر قرار نمی دهند

گروه خبر: نماینده مردم نقده در مجلس گفت:اشخاصی که دل در گرو این سرزمین دارند و دل می‌سوزانند مشخص است که به دنبال شکاف در بستر اجتماعی جامعه نیستند و مردم را در مقابل یکدیگر قرار نمی¬دهند.
به گزارش آرازآذربایجان ، عبدالکریم حسین‌زاده با تاکید بر لزوم پرهیز از ایجاد شکاف‌های اجتماعی گفت: شرایطی که مردم در مقابل یکدیگر قرار گیرند قطعا به نفع اسرائیل و آمریکاست، بنابراین افرادی که به دنبال این فضا هستند باید بدانند چه کاری را انجام می‌دهند.
نماینده مردم نقده در مجلس عبدالکریم حسین‌زاده درباره این که عده‌ای سعی می‌کنند در این روزها فضای کشور به سمت و سوی دو قطبی شدن بکشانند و میان مردم اختلاف‌افکنی کنند، گفت:مقام معظم رهبری در این مورد فرمودند باید از دوقطبی‌سازی جامعه جلوگیری شود، این بدان معنا است که ما باید با جلوگیری از دوقطبی شدن جامعه از شکاف‌های اجتماعی جلوگیری کنیم.
نماینده مردم نقده و اشنویه تاکید کرد: این شکاف‌های اجتماعی فقط قومی نیست، بلکه به تعداد آدم‌هایی است که در کشور وجود دارند و دارای دید سیاسی و اجتماعی هستند که اگر شکاف بین‌شان ایجاد شود هرکسی می‌تواند از این موضوع به نفع خودش سود ببرد.
وی تاکید کرد: هنگامی که دو قطبی‌سازی شکل گیرد هر شخصی می‌تواند از فضای به وجود آمده برای برهم زدن همبستگی و هم زیستی به وجود آمده استفاده کند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که برای شعور سیاسی جامعه باید احترام قائل بود، هر فرد در اجتماع حق انتخاب دارد، عنوان کرد: هنگامی که گزاره‌های اجتماعی را رصد کنید متوجه خواهید شد که آدم‌های با طبقات مختلف اجتماعی در موضوعات مختلف بروز و ظهور پیدا می‌کنند.وی تاکید کرد: اشخاصی که دل در گرو این سرزمین دارند و دل می‌سوزانند مشخص است که به دنبال شکاف در بستر اجتماعی جامعه نیستند. رئیس فراکسیون حقوق شهروندی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: حال ما تمام مدت بگوئیم در شرایط خاص هستیم و سال‌ها این جمله را هم تکرار کنیم نباید باتوجه شرایط موجود نباید به دنبال دوقطبی سازی در جامعه باشیم؛ باور کنید این سوال را به راحتی می‌توان از کسانی که به دنبال این کار هستند پرسید نفع شما از این کار چیست؟ آیا ما توسعه یافته می‌شویم؟وی با اشاره به حضور زنان در استادیوم و تماشای بازی ایران و کامبوج گفت: خانم‌ها در استادیوم حضور پیدا کردند، آنان مدت‌های مدیدی بود که این مطالبه را فارغ از اینکه درست است یا غلط از حاکمیت به عنوان یک شهروند داشتند.
حسین‌زاده ادامه داد: همان گونه که شهروندان حق حاکمیت را با دادن مالیات و رأی رعایت می‌کنند، حاکمیت هم باید در قبال آنان وظایفی که بر دوش دارد را انجام دهد.
وی تاکید کرد: شهروندان یک جامعه رأی می‌دهند که حق و حقوق‌شان محقق شود که ساده‌ترین نوع مطالبات مردم است.
نماینده مردم اشنویه افزود: سوال می‌شود آیا مسئولان ما نمی‌توانستند پیش از این که فیفا پیش‌قدم شود خودشان دست به اقدام بزنند؟ به یاد داشته باشید امروز فیفا می‌گوید این ۳ الی ۴ هزار نفر از زنان که به تماشای فوتبال در استادیوم نشستند برگشت‌ناپذیر است، کما اینکه فردا این عدد به ۸ هزار نفر خواهد رسید،‌ خب چرا ما خودمان بستری را به وجود نیاوریم که شهروندان از آن استفاده کنند؟وی تاکید کرد: ما باید از بسترهای مناسبی که به وجود می‌آید استفاده کنیم نه این که مردم را در مقابل یکدیگر قرار دهیم! در مقابل هم قرار دادن مردم چه سودی برای ما دارد؟ این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به حوادث دی ماه سال ۹۶، عنوان کرد: اتفاقاتی در سال ۹۶ رخ داد و عده‌ای هم سعی کردند مردم را در مقابل یکدیگر قرار دهند آن هم بدون توجه به شرایط کشور که ما با انواع تهدید و تحریم‌های اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنیم.وی یاد آور شد: در شرایط تهدید و تحریم اگر ما مردم در کنار هم نباشیم قطعا شکننده خواهیم شد. چرا عده‌ای فکر نمی‌کنند که در مقابل هم قرار دادن افراد هیچ نفع و سودی برای کشور ندارد .حسین زاده خاطرنشان کرد: اینکه ما افراد جامعه را در مقابل یکدیگر قرار دهیم فقط و فقط به نفع دشمنان و مخالفان این سرزمین است که سعی می‌کنند به هر نحوی که است فضای سیاسی ما را تحت تاثیر قرار دهند و تنش ایجاد کنند.وی در خاتمه گفت: شرایطی که مردم در مقابل یکدیگر قرار گیرند قطعا به نفع اسرائیل و آمریکاست، بنابراین افرادی که به دنبال این فضا هستند باید بدانند چه کاری را انجام می‌دهند.همچنین نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی گفت: این روزها هر لحظه که به اخباری در شبکه های مختلف تلویزیونی و مجازی می نگرید، با حجم وسیع اخبار کشته شدن و آواره شدن انسان ها روبرو می شوید.حسین زاده تصریح کرد: امروز بنا ندارم با زبان احساسات سخن بگویم بلکه به دنبال آن هستم که با زبانی از عقلانیت، قانون ورزی و انسانیت به تحلیل وضعیت امروز سوریه و ترکیه بپردازم.وی متذکر شد: البته روز گذشته در پستوها و صندلی های مجلس، زمانی که برای محکوم کردن اقدام ترکیه به دنبال جمع کردن امضاء بودیم، عده ای از نمایندگان فضای مجلس را دو قطبی ترکی و کردی کردند.
عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: ۴۰ سال از انقلاب گذشته است پس هر وقت که ما حرف می زنیم؛ ما را ضد انقلاب نخوانید. هر وقت که درد و دل می کنیم ما را منافق نخوانید و یکی از گله های ما این است که چرا در این سرزمین کردها نتوانستند وزیر و استاندار شوند و حتی آنان نتوانستند مسئول حراست اداره آموزش و پرورش کوچکترین شهرستان شوند. ما جزئی از شما هستیم و چرا اینقدر غریبگی و دیگر خواهی از ما می کنید. اگر مقام معظم رهبری فرمایشاتی داشتند با شهروند عادی نیست بلکه با فرماندهان سپاه، نمایندگان ولی فقیه در استان ها و مدیران کل اطلاعات است و همه باید به فرمایشات ایشان عمل کنند.
حسین زاده گفت: کاش در استان های چند فرهنگی تمام اعضای شورای تأمین از افراد غیر بومی باشند تا به همه شهروندان به یک چشم نگاه کنند. سوال بنده این است که چرا امروز برخی به لشگر کشی های اردوغان ساکت شده اند.وی افزود: بیش از این به خودی و غیر خودی دامن نزنید. همدیگر را غریبه نپندارید و هر وقت که یک کرد خواست بگوید ایرانی است قطعا به اندازه همه شما جانش را برای وطن اهدا می کند و در مقابلش نایستید.عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: چطور در جایی که نیاز به مرزداری و هزینه است، کردها را میخواهیم اما در جایی که نیاز به مدیریت در ارکان حاکمیت است، او را ضد انقلاب و غیر خودی می نامیم و مردم از ما وحدت شنیده اند و باید در عمل هم وحدت را ببینند./

نوشته شده توسط admin در سه شنبه, ۲۳ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۱۷ ب.ظ

دیدگاه


− 1 = هیچ