رييس دانشگاه علوم پزشکي استان هشدار داد

احتمال ورود مجدد شهرستان‌های آذربایجان غربی به وضعیت قرمز

احتمال ورود مجدد شهرستان‌های آذربایجان غربی به وضعیت قرمز

گروه خبر: رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی گفت: تعداد مراجعین به درمانگاه‌های ۱۶ساعته طی ۲ هفته گذشته در حال افزایش است و این خود یک زنگ خطر برای افزایش تعداد بستری‌ها در بیمارستان‌ها و ورود مجدد شهرستان‌ها به وضعیت قرمز است.
به گزارش آراز آذربایجان، جواد آقازاده اظهار داشت: علی‌رغم اینکه هفته گذشته در آستانه خروج از وضعیت قرمز بود و به‌ جز ? شهرستان مهاباد و سردشت که در وضعیت قرمز بودند در هفته جاری با وجود نارنجی شدن وضعیت مهاباد سه شهرستان دیگر شامل اشنویه، بوکان و پیرانشهر وارد وضعیت قرمز شدند و چهار شهرستان جنوبی استان و ۲ استان مجاور کردستان و کرمانشاه دارای وضعیت قرمز هستند.
وی تصریح کرد: شهرستان‌های ماکو، خوی سلماس، نقده، میاندوآب، شاهین‌دژ و مهاباد در وضعیت نارنجی و پنج شهرستان پلدشت چالدران، شوط، چایپاره و تکاب در وضعیت زرد هستند.رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی با بیان ینکه تعداد بیماران بدحال و بستری در بخش ICU تقریبا ثابت است، تاکید کرد: تعداد مراجعین به درمانگاه‌های ۱۶ساعته متاسفانه طی ۲ هفته گذشته در حال افزایش است و این خود یک زنگ خطر برای افزایش تعداد بستری‌ها در بیمارستان‌ها و ورود مجدد شهرستان‌ها به وضعیت قرمز است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی با اشاره به‌ ترددهای زیاد بین شهرستان‌ها و استان‌ها و حضور کارگران فصلی از سایر استانها در استان خاطرنشان کرد: علی‌رغم افزایش تعداد شهرستان‌ها با وضعیت نارنجی و زرد در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عدم استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی با وجود دریافت هر ۲ دز واکسن احتمال افزایش تعداد مبتلایان وجود دارد.این مقام مسوول گفت: آذربایجان‌غربی همگام با سراسر کشور پیش می‌رود و تا امروز ۲میلیون و ۷۵۸هزار و ۲۶۳ دوز واکسن تزریق شده که یک میلیون ۹۳۷هزار دز اول و ۸۲۱هزار دوز دوم است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: زمانی ایمنی کامل به وجود می‌آید که ۸۰درصد جمعیت هر ۲ دز را دریافت کنند یعنی از سه میلیون ۴۰۰ هزار جمعیت استان باید ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر هر ۲ دوز واکسن را دریافت کنند در حالی که تعداد دوز دوم تزریق شده ۷۰۰ هزار کمتر از دز اول است.
آقازاده با درخواست از عموم مردم برای دریافت دز دوم با مراجعه به مراکز واکسیناسیون و خانه‌های بهداشت، بیان کرد: در راستای رساندن دز دوم به سطح ایمنی در حال حاضر در روستاها واکسیناسیون به صورت خانه به خانه انجام می‌شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی در مورد دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۷ سال، یادآور شد: ۵۲٫۳ درصد از دانش آموزان دز اول ۱٫۲ درصد دز دوم را دریافت کرده‌اند و از اولیا دانش‌آموزان درخواست کرد جهت واکسیناسیون، به ۳۹ پایگاه واکسیناسیون آموزش پروش مراجعه کنند.

نوشته شده توسط admin در سه شنبه, ۲۷ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۸:۲۸ ق.ظ

دیدگاه


+ 3 = هفت