گروه خبر: مديرکل امور اقتصادي و دارايي آذربايجانغربي گفت: عملکرد مديران در استان و شهرستانها با دستور مقام عالي استان در حوزه فرآيند جذب سرمايهگذار به صورت مستمر رصد و نظارت ميشود.
به گزارش آرازآذربايجان، حبيب تربتي در اولين نشست کارگروه اشتغال و سرمايهگذاري شهرستان اشنويه با اشاره به راهاندازي مرکز خدمات سرمايهگذاري استان و با برشمردن مزيتها و فرصتهاي بالاي سرمايهگذاري در استان اظهار کرد: اين مرکز با هدف تسهيل و تسريع فرآيندهاي سرمايهگذاري و پشتيباني از فعالان اقتصادي راهاندازي شده است.
وي يادآور شد: مرکز خدمات سرمايهگذاري در استان با تجميع خدمات مورد نياز سرمايهگذاران، مسير اجراي پروژهها را تسهيل ميکند.
تربتي گفت: تمامي خدمات مورد نياز سرمايهگذاران داخلي و خارجي نظير اخذ مجوزها، ثبت سرمايه، استفاده از مشوقها و معافيتهاي قانوني، امور گمرکي و صادرات و واردات در اين مرکز ارائه ميشود.مديرکل امور اقتصادي و دارايي استان تصريح کرد: سرمايهگذاران براي پيگيري امور خود ديگر نياز به مراجعه به دستگاههاي متعدد ندارند و ميتوانند همه مراحل را به صورت متمرکز در اين مرکز انجام دهند.
وي افزود: تاکنون 845 فرصت سرمايهگذاري در استان در حوزههاي کشاورزي، گردشگري، زيربنايي، عمران شهري، صنعت، معدن و خدمات و ... در مرکز ثبت شده است.تربتي همچنين خاطرنشان کرد: مرکز خدمات سرمايهگذاري استان آماده پشتيباني از سرمايهگذاران در تمام مراحل از پيشتصميم تا اجراي پروژه است تا موانع بروکراتيک به حداقل برسد.


از حصار تا بازار؛ بازخواني استراتژيک مثلث مرزي شمال غرب در عصر بازپيکربنديهاي منطقهاي
بخش قابلتوجهي از ظرفيتهاي مرزي استان بلااستفاده مانده است
رصد مستمر عملکرد مديران براي جذب و تسهيل سرمايهگذاري در آذربايجانغربي
انحراف از جاده اتوبوس در محور تسوج _ سلماس ۲۹ مصدوم داشت
انهدام کامل یک تیم از گروهکهای معاند و تجزیهطلب در مرزهای شمالغرب کشور
ظرفيتهاي آذربايجانغربي ميتواند زمينهساز تحول اقتصادي منطقه باشد
گذرگاههاي جديد مرزي ايران و ترکيه توسعه تجارت و گردشگري را تقويت ميکند
راه اندازي پايانه مرزي کوزه رش سلماس مطالبه جدي مردم است
پارادوکس مناطق آزاد؛ بهشت سرمايه يا جهنم معيشت
اشتغال دانشآموختگان در گرو تقویت پیوند دانشگاه و صنعت است
