گروه خبر: استاندار آذربايجانغربي گفت: انجام اصلاحات فوري در بخشهاي ايست بازرسي، پارکينگها و خدمات رفاهي در محدوده پل شهيدکلانتري و درياچه اروميه در دستور کار دستگاههاي متولي است.
گبه گزارش آرازآذربايجان رضا رحماني در حاشيه بازديد از پل ميانگذر شهيد کلانتري درياچه اروميه در گفتگو بت خبرنگاران ، با اشاره به استقبال بيسابقه مردم از بهبود وضعيت اين ميراث طبيعي، افزود: متأسفانه زيرساختهاي موجود پاسخگوي اين حجم از تردد نبوده و بايد با همت جمعي، معضلات موجود در بخشهاي ايست بازرسي، مسيرهاي دسترسي و پارکينگها را مرتفع سازيم تا رفاه مسافران تامين شود.وي همچنين با تاکيد بر اهميت حفظ وضعيت فعلي درياچه اروميه و بهبود آن، خاطرنشان کرد: امسال ميتواند سال آغازين احياي درياچه اروميه باشد و اين امر نيازمند اقدامات ريشهاي و مستمر بوده و اميدوارم با تدابير کارشناسي شده، اين سطح آب تا سال آبي آينده حفظ و حتي افزايش يابد.
استاندار آذربايجان غربي به ضرورت لايروبي مسيرهاي ورود آب به درياچه اروميه نيز اشاره کرده و افزود: از مديران دستگاههاي متولي استانهاي حوضه آبريز درياچه اروميه انتظار داريم لايروبي رودخانههاي ورودي را به صورت ضربتي و با سرعت انجام دهند.رحماني همچنين با اشاره به پروژههاي در دست اجرا در محورهاي خدماتي و بهويژه منطقه زنبيلداغي، اضافه کرد: زمانبندي اين پروژهها بسيار حياتي بوده و با تسريع کارهاي عمراني و خدماتي، مردم تفاوت ملموسي در رفاه خود احساس خواهند کرد.
وي با بيان اينکه درياچه اروميه بهعنوان نماد فرهنگي و زيستمحيطي بيناستاني و منطقهاي ميتواند ميزبان شايستهاي براي مهمانان داخلي و خارجي باشد، افزود: دستگاههاي متولي موظف هستند با تمام امکانات اعتباري و اجرايي از اين طرحها پشتيباني کنند تا شاهد ارتقاي کيفيت خدمات و رضايتمندي عمومي در فصل تابستان باشيم.