دولت کشنده‌هاي معطل در مرز ترکيه را تعيين تکليف کند


دولت  کشنده‌هاي معطل  در مرز ترکيه  را تعيين تکليف کند

گروه خبر: عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس، ضمن انتقاد از سختگيري براي واردات کشنده هاي معطل مانده در مرز ترکيه، گفت:ما بايد مسير واردات اين کشنده‌ها را از طريق پايانه‌هاي مرزي باز کنيم آن هم در شرايطي که واردات از مسير درياهاي خليج فارس و سرخ محدود شده است نبايد مرزهاي زميني را با اعمال بروکراسي‌هاي اداري و سخت‌گيري با دست خود به روي واردات و صادرات ببنديم.


به گزارش آرازآذربايجان، سيدسلمان ذاکر ، در انتقاد به طرح دولت براي خروج کاميون‌هاي با عمر بالاي 50 سال از چرخه تردد با لحاظ پاداش براي مالکان آنها، گفت: اين روش نوسازي ناوگان حمل و نقل کشور صحيح نيست آن هم در شرايطي که برغم تلاش‌هاي مستمري که براي ورود کشنده‌هاي معطل مانده در مرز داشتيم هنوز از تعداد 4000 کشنده، نيمي از آنها در مرز ترکيه بلاتکليف هستند.
نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي، ادامه داد: متاسفانه به تازگي ترکيه 17 دستگاه از اين کشنده‌ها را مصادره کرده است بنابراين ممکن است همه اين کشنده‌ها در شرايط کنوني مصادره شوند و اين در حالي است که ارز لازم براي خريد آنها پرداخت شده بود و فقط بايد برابر با مصوبه هيئت دولت در ايران ثبت آماري مي‌شدند تا بتوانند وارد مرز شوند.
وي تصريح کرد: لازم نيست دولت براي اسقاط هر کاميون فرسوده مبلغ 15 هزار دلار تعيين کند و به جاي اين گونه اقدامات مي‌تواند براي نوسازي کاميون‌هاي فرسوده به مالکان آنها مجوز بدهد که در ازاي اسقاط کاميون فرسوده از شرکت‌هاي واردکننده يک کاميون نو به صورت اقساطي تحويل بگيرند.
عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه اگر کشنده‌هاي معطل مانده در مرز ترکيه وارد کشور شوند مشکلات اقتصادي و اشتغال تا حدود زيادي حل خواهد شد، تاکيد کرد: ما بايد مسير واردات اين کشنده‌ها را از طريق پايانه‌هاي مرزي باز کنيم آن هم در شرايطي که واردات از مسير خليج فارس شده است نبايد مرزهاي زميني را با اعمال بروکراسي‌هاي اداري و سخت‌گيري با دست خود به روي واردات و صادرات ببنديم./


تاریخ: 1405/07/05 11:12 ق.ظ | دفعات بازدید: 1709