گروه خبر: سرپرست اداره کل عمليات و برنامههاي بشردوستانه بينالملل جمعيت هلال احمر کشور گفت: از سال گذشته 80 پرونده درخواست جستوجو ثبت شده است که نيمي از اين تعداد به نتيجه رسيده است.
به گزارش آراز آذربايجان، دانيال طباطبايي در نشست خبري با اصحاب رسانه که در اروميه برگزار شد، با بيان اينکه بخش بازپيوند هلالاحمر از سال 59 راهاندازي شده است، گفت: اداره جستوجو و بازپيوند هلال احمر با ثبت درخواست از سوي خانوادههاي افراد گمشده و اسراي جنگي و... شروع به فعاليت کرده و بيشترين پروندهها مربوط به سال 1359 بوده است.
وي ادامه داد: ايران کشور امن منطقه است و طي دهههاي اخير گرفتار جنگهاي طولاني مدت نبوده است .لذا اکثر درخواستها در اين حوزه از سوي مهاجران ساير کشورها انجام ميشود.
طباطبايي با اشاره به جايگاه هلال احمر کشور در صليب سرخ و ارائه اطلاعات دقيق از سوي هلال احمر کشور، تاکيد کرد: هلال احمر کشور همواره در حال بهروزرساني و پيوستن به سامانههاي بهروز جهاني است. سرپرست اداره کل عمليات و برنامههاي بشردوستانه بينالمللي جمعيت هلالاحمر کشور با اشاره به برگزاري دوره هاي آموزشي آگاهسازي مخاطرات مين، گفت: ايران جزء 5 کشور اول آلوده به مين است. لذا برگزاري دورههاي آموزشي در اين حوزه براي گروههاي مختلف هدف، ضرورت دارد.
وي بزرگترين جامعه هدف هلالاحمر براي برگزاري دورههاي مقابله با مين را، دانشآموزان اعلام کرد و ادامه داد: اين آموزشهاي دستهبندي شده به صورت مجازي و حضوري براي گروههاي هدف مختلف در نظر گرفته شده است که در 5 استان مرزي ايلام، کردستان، آذربايجانغربي، کرمانشاه و خراسان رضوي اجرا ميشود
امسال 285 عمليات امداد و نجات هلال احمر آذربايجان غربي انجام شد
مديرعامل جمعيت هلال احمر آذربايجان غربي گفت: از ابتداي امسال تاکنون 285مورد عمليات امداد و نجات شامل 155 مورد حوادث ترافيکي و 66 مراجعه حضوري به مراکز عملياتي ثبت شده است. حميد محبوبي 5 خرداد در نشست خبري با اصحاب رسانه که با حضور طباطبايي، سرپرست اداره کل عمليات و برنامههاي بشردوستانه بين المللي جمعيت هلال احمر کشور در هتل آرياي اروميه برگزار شد، گفت: علاوه بر فعاليت 21 پايگاه امداد و نجات ثابت استان، 22 مرکز عملياتي نيز در استان آماده ارائه خدمات است. وي ادامه داد: طي 2 سال گذشته شبکه امداد و نجات 38 درصد توسعه يافته تا در تمام محورهاي مواصلاتي خدمات امداد و نجات ارايه دهيم.
محبوبي با بيان اينکه هلال احمر آذربايجان غربي، معين استانهاي اردبيل،زنجان،کردستان و آذربايجان شرقي است، گفت: علاوه بر بروزرساني سيستمهاي ict، بانک اطلاعاتي جامعي هلال احمر تهيه و در مواقع بحران استانهاي مذکور از اين اطلاعات استفاده کنند.
وي با بيان اينکه توان عملياتي امدادي هلال احمر استان در پايگاهها دو برابر شده است گفت: طي سال گذشته 31 خودرو به ناوگان خودرويي هلال احمر استان اضافه شده است. مديرعامل هلال احمر استان با اشاره به افزايش دوبرابري خدمات درمان هلال احمر استان افزود: مرکز پروتز جمعيت هلال احمر استان به زودي افتتاح مي شود. وي با اشاره به ذخاير امدادي هلال احمر استان نيز تصريح کرد: ظرفيتها و امکانات هلال احمر در انبارها دو برابر شده و همواره تقويت مي شود. محبوبي با اشاره به تجهيزات آموزشي هلال احمر نيز افزود: با صرف 30 ميليارد ريال هزينه کليه شعب مجهز به مانکنهاي آموزشي شد. وي با اشاره به افزايش برگزاري دورههاي تخصصي هلال احمر و احياي اتاق پراتيک افزود: بيش از 100 دوره تخصصي آموزشي طي سال گذشته اجرا شد. مديرعامل هلال احمر آذربايجان غربي در ادامه با اشاره به برگزاري دوره هاي آموزشي آگاه سازي مواجه با مخاطرات مين نيز گفت: اين دورهها در 7 شهرستان سردشت، پيرانشهر، اشنويه، سلماس، خوي، ما کو و اروميه برگزار مي شود.