آرازآذربایجان-آذربایجان غربی با آغاز فصل تابستان و افزایش دمای هوا، استفاده از منابع آبی برای تفریح و شنا افزایش مییابد.
در این میان، بروز حوادث ناشی از غرقشدگی همچنان یکی از نگرانیهای جدی حوزه سلامت و ایمنی عمومی به شمار میرود. اگرچه طبق آمارها میزان فوتیهای ناشی از غرقشدگی در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است، اما مسئولان حوزه بهداشت و درمان با هشدار نسبت به خطرات شنا در مناطق غیرمجاز، بر لزوم رعایت نکات ایمنی از سوی شهروندان تأکید دارند.
فرزین رضا زاده، رییس سازمان اورژانس آذربایجانغربی با اشاره به فرارسیدن فصل گرما و افزایش حضور مردم در کنار منابع آبی استان افزود: از ابتدای سالجاری طبق آمار اورژانس استان تاکنون ۹ نفر بر اثر غرقشدگی جان خود را از دست دادهاند.
رضا زاده اظهارکرد: بسیاری از این جانباختگان یا مهارت کافی در شنا نداشتند یا به هشدارها بیتوجهی کردهاند.
وی ادامه داد: از شهروندان تقاضا داریم تنها در مکانهای مجاز و تحت نظارت نجاتغریقها اقدام به شنا کنند و از ورود به آب در مکانهای ناشناخته یا دارای جریان شدید، خودداری کنند.
رضا ادیب فر، رییس سازمان پزشکی قانونی آذربایجانغربی نیز با ارائه آماری از تعداد پرونده های ارجاع شده به سازمان در خصوص غرق شدگی خاطرنشان کرد: در سالجاری تنها یک پرونده فوتی ناشی از غرقشدگی به پزشکی قانونی استان ارجاع شده است که این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۱۱ مورد ثبت شده بود، کاهش قابلتوجهی دارد.
ادیبفر یادآورشد: گرچه آمار رسمی پزشکی قانونی ممکن است با آمار اعلامی اورژانس به دلیل تفاوت در زمان و نحوه ثبت متفاوت باشد، اما کاهش کلی موارد فوتی ارجاع شده به پزشکی قانونی استان قابل توجه است و امیدواریم این روند با افزایش آگاهی عمومی ادامه یابد.
با وجود کاهش آماری موارد فوتی ناشی از غرقشدگی در آذربایجانغربی نسبت به سال گذشته، همچنان بیاحتیاطی، بیتوجهی به هشدارها و شنا در مناطق ناایمن از عوامل اصلی بروز این حوادث هستند.
تداوم این روند کاهشی تنها با همراهی شهروندان، رعایت اصول ایمنی، آموزش عمومی شنا و نظارت بیشتر بر مناطق پرخطر امکانپذیر خواهد بود.


کشف ۲۲ هزار دلار ارز قاچاق در مرز تمرچین
صدور ۱۴۱ پروانه بهرهبرداری صنعتی در آذربایجان غربی
رؤياي خانهدارشدن دورتر شد
توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي موجب ايجاد شغل پايدار ميشود
پرواز آنکارا اروميه برقرار شود
وتوي ملي زيادهخواهي در راهپيمايي 22 بهمن
دو ژنوتیپ امیدبخش در مرکز تحقیقات آذربایجانغربی معرفی شد
افتتاح پروژههای مخابراتی شهرستان مهاباد با سرمایهگذاری ۲۷۰ میلیارد ریالی
صادرات ۴.۴ میلیارد دلاری از گمرکات آذربایجانغربی
تسهيلات خريد نهادههاي دامي در آذربايجانغربي فراهم شد
