گروه خبر: مديرکل راه و شهرسازي آذربايجانغربي گفت: طرح مسکن استيجاري در اين استان کليد خورده و روند شناسايي واحدهاي مسکوني آغاز شده است.
به گزارش آرازآذربايجان پيمان آرامون در جلسه شوراي تأمين مسکن آذربايجانغربي اظهار کرد: بخشي از تأمين مسکن گروههاي هدف ميتواند از طريق مسکن استيجاري انجام شود و در اين طرح مساکن در اختيار زوجهاي جوان واجد شرايط قرار خواهند گرفت.
وي ادامه داد: در حال حاضر 100 واحد مسکوني در سطح استان شناسايي شده است تا خريد اين مساکن انجام گيرد و به زودي شاهد اجراي طرح مسکن استيجاري در آذربايجانغربي خواهيم بود.
مديرکل راه و شهرسازي آذربايجانغربي با اشاره به اجراي طرحهاي نهضت ملي مسکن در آذربايجانغربي افزود: روند اجراي طرحهاي نهضت ملي مسکن در سطح استان به صورت روزانه رصد و پايش ميشود تا خللي در روند طرح وجود نداشته باشد.آرامون ادامه داد: همکاري دستگاههاي اجرايي در آمادهسازي زيرساختهاي لازم در سايتهاي نهضت ملي مسکن بيش از پيش لازم و ضروري بوده تا اجراي اين طرحها و تسريع روند ساخت و تحويل واحدهاي مسکوني بدون وقفه انجام گيرد.رئيس شوراي هماهنگي راه و شهرسازي آذربايجانغربي تاکيد کرد: در راستاي تحقق اهداف نهضت ملي مسکن، دستگاههاي اجرايي با همافزايي و هماهنگي ميتوانند، گامهاي مؤثري در اجراي اين طرح ملي بردارند.آرامون با اشاره به روند آمادهسازي سايتهاي نهضت ملي مسکن در آذربايجانغربي، افزود: در حال حاضر در بيش از يک هزار هکتار از اراضي آذربايجانغربي طرح آمادهسازي براي اجراي طرحهاي نهضت ملي مسکن در دست اجراست.


دو ژنوتیپ امیدبخش در مرکز تحقیقات آذربایجانغربی معرفی شد
افتتاح پروژههای مخابراتی شهرستان مهاباد با سرمایهگذاری ۲۷۰ میلیارد ریالی
صادرات ۴.۴ میلیارد دلاری از گمرکات آذربایجانغربی
تسهيلات خريد نهادههاي دامي در آذربايجانغربي فراهم شد
ميزباني از هيأتهاي 57 کشور نشانه جهش تعاملات آذربايجانغربي است
کف سبد معيشتي 70 ميليون تومان شد
تقويت تابآوري زيرساختهاي حياتي باجديت دنبال ميشود
حوادث تلخ اخير کشور زخم عميقي بر جان جامعه ايراني بود
تورم در آستانه رکوردشکني تاريخي
تداوم بارشهای متناوب باران و برف در آذربایجانغربی
