سرپرست معاونت بهبود توليدات گياهي سازمان جهادکشاورزي استان:

بیش از ۲۷ هزار تُن زرد آلو از باغات آذربایجان غربی برداشت می‌شود

بیش از ۲۷ هزار تُن زرد آلو از باغات آذربایجان غربی  برداشت می‌شود

گروه خبر: سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۲۷ هزار تُن زردآلو از سطح سه هزار و ۹۰۰ هکتار از باغ‌های استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
به گزارش آراز آذربایجان ، جعفر وحدت اظهار کرد: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زرد آلو در آذربایجان غربی به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار استفاده می‌شود.
وی اضافه کرد: ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه جزو ارقام زردآلوهای موجود در باغ‌های آذربایجان‌غربی است.
وحدت با بیان اینکه بخش اعظمی از این محصول در باغات شهرهای ارومیه، ماکو، خوی، سلماس و شاهین دژ تولید می‌شود، ادامه داد: بخشی از محصول نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استان‌های کشور و کشورهای همسایه صادر می‌شود.
زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید ارگانیک محصول و استفاده نکردن باغداران از انواع کودها و سموم شیمیایی از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.

نوشته شده توسط admin در چهارشنبه, ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۹:۰۲ ق.ظ

دیدگاه


پنج − 1 =