گروه خبر:رئيس سازمان فرهنگي، اجتماعي و ورزشي شهرداري اروميه گفت: همافزايي ميان فرهنگسراها و بسيج بستري مناسب براي اجراي برنامههاي مشترک فرهنگي، ورزشي و اجتماعي فراهم ميآورد.
به گزارش آراز آذربايجان، مهدي حداد با تأکيد بر اهميت همافزايي ميان نهادهاي فرهنگي و اجتماعي، اظهار کرد: تقويت تعاملات اجتماعي، توسعه فعاليتهاي فرهنگي و ترويج ارزشهاي ديني و ملي در سايه ارتباط نزديک و مؤثر ميان فرهنگسراهاي شهرداري و حوزههاي بسيج محقق ميشود.
وي افزود: فرهنگسراها به عنوان پايگاههاي مهم شهري در زمينه آموزش، هنر و فعاليتهاي اجتماعي و حوزههاي بسيج بهعنوان مجموعهاي مردمي و ارزشمحور، ميتوانند با همکاري يکديگر تأثير عميقي در ارتقاي فرهنگ عمومي و تقويت سرمايه اجتماعي داشته باشند.رئيس سازمان فرهنگي اجتماعي و ورزشي شهرداري اروميه با تأکيد دوباره بر ضرورت اين همکاري، اظهار داشت: تقويت ارتباط ميان فرهنگسراهاي شهرداري و حوزههاي بسيج ميتواند زمينهساز اجراي برنامههاي مشترک در حوزههاي فرهنگي، آموزشي، اجتماعي و ورزشي شود.
وي افزود: اين نوع ارتباطات نه تنها موجب استفاده بهينه از ظرفيتها و امکانات دو طرف خواهد شد، بلکه باعث ارتقاي سطح مشارکت شهروندان در برنامههاي اجتماعي و ديني ميشود. چنين همکاريهايي ميتواند به الگويي موفق براي ساير شهرها نيز تبديل شود.
حداد در ادامه تصريح کرد: برگزاري برنامههاي مشترک ميان اين دو نهاد بهويژه در قالب جشنوارههاي فرهنگي، نمايشگاههاي هنري، همايشهاي علمي و برنامههاي ورزشي، فرصتي براي ترويج ارزشهاي ديني و ملي و نيز گسترش فرهنگ ايثار و همدلي در سطح جامعه خواهد بود.وي بيان کرد: مشارکت فعال بسيج و فرهنگسراها به افزايش روحيه همکاري ميان نسل جوان کمک ميکند و از اين رهگذر، زمينه براي شکلگيري هويت جمعي و انسجام اجتماعي بيش از پيش فراهم ميشود.
رئيس سازمان فرهنگي اجتماعي و ورزشي شهرداري اروميه افزود: اين ارتباط بايد در قالب برنامههاي مشترک و با بهرهگيري از ظرفيت منابع انساني و مالي دو طرف شکل بگيرد.
وي عنوان کرد: فرهنگسراها ميتوانند محيطي امن و پويا براي اجراي برنامههاي بسيج باشند و در مقابل، بسيج نيز با برخورداري از نيروهاي مردمي و داوطلب، نقش مهمي در تقويت بعد اجتماعي و ارزشي اين برنامهها ايفا ميکند. بدين ترتيب، همافزايي دو طرف ميتواند منجر به توسعه همهجانبه فرهنگي و اجتماعي در سطح شهر شود.
حداد با اشاره به برگزاري جلسه سهجانبه ميان سازمان فرهنگي، اجتماعي و ورزشي شهرداري اروميه، بسيج سپاه شهداي آذربايجانغربي و جمعيت هلالاحمر استان، بيان کرد: همکاري اين سه نهاد ميتواند نقشي اساسي در زمان بحران ايفا کند.
وي گفت: تجربههاي گذشته نشان داده است که هماهنگي و همافزايي ميان نهادهاي مردمي و رسمي، بهويژه در شرايطي مانند زلزله، سيل و ساير حوادث غيرمترقبه، ميتواند روند امدادرساني را سرعت بخشد و ميزان خسارات جاني و مالي را به حداقل برساند.حداد افزود: هر کدام از اين نهادها ظرفيتها و توانمنديهاي ويژهاي دارند که در صورت همگرايي ميتوانند در مديريت بحران تأثيرگذار باشند. فرهنگسراها ميتوانند پايگاه اطلاعرساني و آموزش همگاني باشند، بسيج به عنوان نيروي مردمي با سرعت در صحنه حاضر شود و هلالاحمر نيز با تجربه و تجهيزات امدادي خود، عمليات نجات و کمکرساني را به شکل سازمانيافته انجام دهد.


۳ تیم امدادی هلال احمر آذربایجان غربی به عراق اعزام شدند
آذربایجان غربی به سامانه فوریت های اداری «فواد ۱۲۸» کشور متصل شد
بيش از 14هزار زوج آذربايجان غربي در انتظار دريافت وام ازدواج
برخي رشتههاي دانشگاهي در استان بدون متقاضي ماندهاند
تمرچين گذرگاه همبستگي ملت ايران و عراق
نقشه راه جديد براي ارتقاي ورزش استان طراحي شده است
تعداد زائران متردد اربعين در تمرچين از مرز 18 هزار نفر گذشت
عدالت و حکمراني قضائي در منظومه فکري امام شهيد حضرت آيت الله العظمي سيد علي خامنه اي
برقراری پروازهای مشهد اواسط مرداد ماه از فرودگاه ارومیه
تعداد زائران متردد اربعین در تمرچین از مرز ۱۸ هزار نفر گذشت
