گروه خبر: استاندار آذربايجان غربي گفت: بازارچه ساريسو در شهرستان چالدران از طرف ايران آماده گشايش است.
به گزارش آراز آذربايجان،رضا رحماني در ديدار با هيئت پارلماني کشور ترکيه، با اشاره به توجه ويژه دو کشور ايران و ترکيه به موضوع گشايش دروازه مرزي کوزه رش گفت: علاوه بر ان، اميدواريم روند گشايش بازارچه مرزي ساري سو هم تسريع شود چراکه از طرف ايران آماده هستيم.
وي ادامه داد: با توجه به هدف گذاري 30 ميليارد دلاري تجارت مشترک بين ايران و ترکيه، توسعه همکاريهاي اقتصادي و فرهنگي دو کشور بسيار ضروري است که در اين خصوص بايد روند افزايشي بازارچه هاي مرزي گسترش يابد.
رحماني اضافه کرد: همسايگي و روابط برادرانه ايران و ترکيه در اولويت سياست خارجي ما قرار دارد و پيوندهاي عميق تاريخي و فرهنگي و منافع مشترک، ايران و ترکيه را به دو شريک مهم و راهبردي تبديل کرده است.
استاندار آذربايجانغربي ادامه داد: اقدامات خوبي از سوي دو کشور ايران و ترکيه در خصوص بازگشايي مرز کوزه رش صورت گرفته ولي روند مشابهي براي گشايش مرز در منطقه چالدران هم نياز است.


بسترهاي لازم براي برگزاري انتخاباتي امن فراهم شود
توسعه مدارس شبانهروزي راهکار کاهش نابرابري آموزشي است
آذربايجانغربي؛ از قطب توليد سيب تا سکوي صادراتي ايران
ناترازي بانکها؛ مسئلهاي فراتر از داراييهاي مازاد
اقامت ۱۷۵ هزار گردشگر در واحدهای اقامتی آذربایجانغربی طی نیمه نخست امسال
وضعيت خوب امروز درياچه اروميه، آغازي بر روند احياست
آمادگي مديريت شهري براي اجراي طرح تورم صفر
دوشابپزان ميراث شيرين آذربايجانغربي در گذر روزگار
اقتصاد ايران اسير رکود تورمي بيسابقه در 6 دهه اخير
۲۹۶۲ راس احشام قاچاق از مرزهای آذربایجان غربی کشف شد
