ظرفيت منطقه آزاد ماکو در مسير رونق اقتصادي به کار گرفته شود


ظرفيت منطقه آزاد ماکو  در مسير رونق اقتصادي به کار گرفته شود

گروه خبر: دبير شوراي‌عالي مناطق آزاد تجاري ـ صنعتي و ويژه اقتصادي، ارتقاي فني و به‌کارگيري فناوري روز را از الزام‌هاي رشد صنعت توليد ترانس در کشور دانست و گفت: حمايت از واحدهاي توليدي، سرمايه‌گذاران و فعالان اقتصادي، وظيفه شرعي، اخلاقي و قانوني مديران و ارکان دستگاه‌هاي مسئول است.


به گزارش آرازآذربايجان، حسين فروزان، در ادامه سفر کاري خود به منطقه آزاد ماکو از يک واحد بزرگ توليد ترانس در شهرک صنعتي شوط بازديد کرد و در آيين افتتاح رسمي اين مجموعه توليدي، افزود: مديران بايد زمينه رفع موانع توليد، تسهيل امور سرمايه‌گذاران و تقويت زيرساخت‌هاي صنعتي را فراهم کنند تا ظرفيت منطقه آزاد ماکو بيش از پيش در مسير اشتغال‌زايي و رونق اقتصادي به کار گرفته شود.
همچنين در مراسمي دبير شوراي عالي مناطق آزاد تجاري ـ صنعتي و ويژه اقتصادي کشور، کلنگ آغاز عمليات بهسازي، احداث و بازسازي محور ارتباطي شوربلاغ ـ شوطلو را به زمين زد.
حسين فروزان در حاشيه کلنگ‌زني نيز، با اشاره به اهميت زيرساخت‌هاي حمل‌ونقل در شکوفايي مناطق آزاد، بر نظارت دقيق، رعايت استانداردهاي فني و بهره‌برداري به‌موقع تأکيد کرد و اين اقدام را گامي ارزشمند در مسير عدالت‌محوري و توسعه متوازن دانست.
با حضور دبير شوراي‌عالي مناطق آزاد تجاري ـ صنعتي و ويژه اقتصادي کشور در منطقه آزاد ماکو، عمليات اجرايي بيمارستان بين‌المللي تخصصي بهمن و پروژه ساماندهي تقاطع همسطح سه‌راهي شوط آغاز شد. دبير شوراي‌عالي مناطق آزاد تجاري ـ صنعتي و ويژه اقتصادي کشور گفت: ايران فقط با آموزش آباد خواهد شد و رفع موانع آموزشي در منطقه، اولويت ماست.
حسين فروزان همچنين توليد ثروت را از اولويت‌هاي مناطق آزاد دانست و افزود: مردم بايد به ثروت شايسته و مستحق خود دست يابند. بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، اين بيمارستان در زميني به مساحت 31 هزار مترمربع و با زيربناي 60 هزار مترمربع احداث مي‌شود. ميزان سرمايه‌گذاري پروژه 12 هزار ميليارد تومان و مدت اجراي آن 3 سال اعلام شده است.
در ادامه با حضور دبير شوراي‌عالي مناطق آزاد تجاري ـ صنعتي و ويژه اقتصادي کشور، نماينده مردم منطقه در مجلس و جمعي از مسئولان عمليات اجرايي پروژه ساماندهي تقاطع همسطح سه‌راهي شوط در منطقه آزاد ماکو آغاز شد.اين پروژه که در قالب نهضت عمراني منطقه آزاد ماکو تعريف شده به مبلغ پيمان 402 ميليارد و 902 ميليون و 827 هزار و 43 ريال اجرا مي شود.


تاریخ: 1405/06/07 05:00 ق.ظ | دفعات بازدید: 1730