معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزي در اروميه:

نیاز داخلی به محصول گندم به طور کامل تأمین شده است

نیاز داخلی به محصول گندم به طور کامل تأمین شده است

گروه خبر: معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: نیاز داخل به محصول گندم به طور کامل تأمین شده است و هیچ نیازی به واردات گندم نیست و در طی چهار سال گذشته درآمد کشاورزان گندمکار درحدود ۲۸۰ درصد افزایش یافته است.
عباس کشاورز در حاشیه افتتاح نمایشگاه بین المللی صنایع و ماشین آلات کشاورزی در ارومیه، افزود: افزایش درآمد کشاورزان در پی افزایش تولید ناشی از بهره وری در دولت یازدهم اتفاق افتاده است. به گفته وی امنیت غذایی در بخش کشاورزی از اهمیت ویژه ای برای هر کشوری برخوردار بوده و این امنیت در ایران در هیچ برهه ای به جز دهه ۹۰ با بحران مواجه نشده بود. وی با بیان اینکه از سال ۹۲ تاکنون با حمایت های دولت تدبیر و امید، وابستگی به واردات کشاورزی کاهش یافته است، ادامه داد: با حمایت های دولت تدبیر و امید سطح زیر کشت گندم آبی کشور به علت کمبود منابع آبی و کاهش توان رویشی اراضی کشاورزی کاهش یافته و حدود ۲۰ درصد به بهره وری آب اضافه شده است. معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: صرفه جویی چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی آب از ابتدای دولت یازدهم تاکنون از مهمترین دستاوردهای این دولت در بخش کشاورزی است.
کشاورز افزود: کاهش هزینه های تولید، افزایش بهره وری کشاورزان، تنوع کالاهای تکنولوژی و حمایت از کشاورزان با ارائه آموزش های صحیح از وظایف بخش کشاورزی در سطح جامعه بوده و دولت تدبیر و امید در تمامی این بخش ها دستاوردهای چشمگیر داشته است.
بیش از ۸۰ موسسه و شرکت داخلی فعال در بخش کشاورزی و نمایندگان شرکت‌های معتبر خارجی و بین المللی در این نمایشگاه حضور دارند و حدود ۳۴ درصد از شرکت‌ها در حوزه کشاورزی و نهاده‌ها، ۳۳ درصد در حوزه آبیاری و آبرسانی و ۳۳ درصد ماشین‌آلات کشاورزی بوده و فعالیت ۱۳ درصد از شرکت ها نیز در زمینه های دانش‌بنیان و تحقیقاتی است.
شناخت بازار، ایجاد فضای رقابتی جهت ورود به بازارهای جدید، جذب سرمایه‌گذاری کشاورزی، تبادل اطلاعات و تجربه ها و انتقال یافته‌های علمی و فناوری‌های نوین، معرفی و ارائه محصول، معرفی کالا و خدمات جدید، سنجش توان رقابتی مشارکت‌کنندگان، تحقیق بازار و بازاریابی از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه به شمار می‌رود.
برگزاری کارگاه‌های آموزشی از جمله برنامه‌های جنبی این نمایشگاه بین المللی به شمار می‌رود و در این راستا چهار کارگاه آموزشی تخصصی کشاورزی با موضوعات مدیریت و توسعه کشاورزی حفاظتی، سورت، بسته بندی، بازاریابی و بازاررسانی محصولات باغی و تغذیه و دفع آفت ها و بیماری های باغات در محل نمایشگاه به صورت رایگان برگزار می‌شود.رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی نیز در افتتاحییه گفت: ایران درحوزه ماشین آلات کشاورزی به خودکفایی رسیده ایم. کامبیز عباسی با بیان اینکه کیفیت ماشین الات کشاورزی ارتقا یافته است افزود: بیش از ۹۰ درصد ماشین آلات مکانیزه ساخت داخل بوده و این خوداتکایی در حوزه ماشین آلات کشاورزی نماد کامل اقتاد مقاومتی است. وی با بیان اینکه طراحی و تولید نزدیک به ۴۰ فن آوری نوین در حوزه کشاورزی از قبیل ‌دستگاههای سامانه ضد تگرگ، ضد سرمازدگی و کشاورزی حفاظتی در سطح کشور در طی فعالیت دولت تدبیر و امید انجام شده است تصریح کرد:سالانه نزدیک به یک میلیون و۲۰۰هزار هکتار از ارضی کشاورزی تحت عملیات حفاظتی با ۹۹ درصد تکیه بر صنعت بومی و داخلی کشور انجام می شود. عباسی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای مکانیزاسیون ماشین آلات کشاورزی جذب شده است خاطر نشان کرد: در مجموع تاکنون بیش از ۵ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری و تسهیلات بانکی در مکانیزه کردن ماشین الات و ادوات در کشور هزینه شده است. رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: ۸۰ هزار دستگاه انواع تراکتور زراعی و باغی و ۱۸۰ هزار دستگاه انواع ادوات دنباله بند خریداری و موجب افزایش ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی کشور شد. وی تصریح کرد: ۱۸۰میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی استان آذربایجان غربی در طی ۴ سال اخیر انجام شده است که معادل سرمایه گذاری سراسر کشور در این زمینه قبل از آغاز فعالیت دولت یازدهم است.
عباسی ادامه داد: ۱۸۰ میلیارد تومان آورده شخصی با افزودن ۲۰ درصد کشاورز و خریدهای نقدی ۲۵۰ میلیارد تومان در توسعه مکانیزاسیون آذربایجان غربی سرمایه گذاری شده است. رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه به طورمیانگین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری نسبت به قبل در دولت تدبیر و امید در مکانیزاسیون ادوات کشاورزی انجام شده گفت: ۸۰ هزار دستگاه تراکتور، ۱۸۰ هزار ادوات تخصصی خریداری شده است. وی درخصوص استاندارد سازی ماشین آلات کشاورزی گفت: طی ۳ سال گذشته یک هزار و ۱۰۰ استاندارد سازی بر روی ماشین الات کشاورزی انجام شده است.همچنین رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: تعداد دو هزار و ۶۲۳ دستگاه تراکتور، ۱۰۷ دستگاه کمباین و دو هزار و ۳۳۹ انواع ادوات دنباله بند به ناوگان بخش کشاورزی استان افزوده شد. اسمعیل کریم زاده دراین آیین با تاکید بر اهمیت توسعه ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان افزود: در طی سه سال دولت تدبیر و امید در حدود ?? درصد تسهیلات بانکی خط اعتباری مکانیزاسیون در استان معادل ???? میلیارد ریال اعتبار جذب شده است.وی ادامه داد: این استان در این خصوص رتبه پنجم کشوری را کسب کرده است و در این راستا به تعداد ۲۶۲۳ دستگاه تراکتور، ۱۰۷ دستگاه کمباین و ۲۳۳۹ انواع ادوات دنباله بند به ناوگان حمل ونقل بخش کشاورزی استان اضافه شده است. برپایی این نمایشگاه فرصتی برای نمایش توانمندی‌های بخش کشاورزی آذربایجان غربی است تا با شناسایی نقاط ضعف و قوت در این حوزه از کشاورزی معیشتی و سنتی به سمت کشاورزی مدرن حرکت شود. این نمایشگاه از ۱۶ تا ۱۹ اردیبهشت سال جاری برای بازدید علاقه مندان صنعت کشاورزی دایر است.

نوشته شده توسط admin در دوشنبه, ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۵:۵۲ ق.ظ

دیدگاه


+ سه = 10