رابطه عاطفی را با ایجاد مزاحمت دائمی اشتباه نگیرید

رابطه عاطفی را با ایجاد مزاحمت دائمی اشتباه نگیرید

گروه خانواده و سلامت: به نظر می رسد امروزه اکثر زوجین در پی بهبود روابط عاطفی شان هستند اما باید بررسی کنیم که چه کار برای ارتقای روابط شان انجام می دهند و چقدر وقت می گذارند ما زمان زیادی را با دیگران در خارج از خانه، محل کار، سالن ورزش و یا درگیر شدن با سرگرمی ها می گذرانیم و همچنین به راحتی با دیگران در رسانه های اجتماعی ارتباط برقرار می_کنیم به همین دلیل قصد داریم نشانه های برقرای رابطه عاطفی را قبل و پس از ازدواج بررسی کنیم.زمانی که با هم نیستید ارتباط مکرر برقرار می_کنید : به طور مرتب با نامزد یا همسرتان در ساعات مختلف ارتباط برقرار می کنید و زمان زیادی را صرف ارسال پیام،ایمیل ، یا تماس های ویدئویی می کنید .موضوعات بسیار شخصی مانند مشکلات موجود در زندگی خود را مورد بحث و بررسی قرار می دهید : تمام مشکلات و نگرانی های خود در زمینه شغلی ، تحصیل ، مسکن و…را با این فرد در میان می گذارید.
نامزدتان بیشتر افکار شما را دربر می گیرد:به طور مداوم به او فکر می کنید وقتی صبح از خواب بیدار می شوید این شخص در ذهن شما است زمانی که شب ها به خواب می روید و زمان زیادی را در فکر او سپری می کنید و حتی هنگام پوشیدن لباس او را در ذهن خود دارید، به این امید که به ظاهر شما توجه کند.زمان زیادی را با هم سپری می کنید. شما عذر و بهانه می آورید و یا دلایلی برای گذراندن وقت با او پیدا می کنید.
نشانه های رابطه عاطفی سالم
او به اولین فردی تبدیل می شود که می_خواهید با هر خبر با او تماس بگیرید :
یک خبر هیجان انگیز برای به اشتراک گذاشتن یا یک روز بد دارید و ترجیح می دهید به نامزدتون تماس بگیرید
باور دارید که این فرد شما را خوشبخت می_کند :
کم کم احساس می کنید که او واقعا تو را می_فهمد، حتی از خانواده تان هم بهتر با شما هم فکری می کند.
اغلب همسرتان را با دیگران مقایسه می کنید:
ممکن است کارهای او در چشم شما بسیار ایده آل به نظر برسد به همین خاطر اشتباهات و نقاط ضعف او را نمی بینید.
چرا رابطه عاطفی اتفاق می افتد؟
در این رابطه، ما می دانیم که روابط سالم قوی اساسا براساس اعتماد و صداقت استوار است بنابراین اگر این اصل را در نظر نگیرید رابطه می_تواند بسیار آسیب پذیر باشد. با این حال، من معتقدم که دختران و پسران قبل از اینکه وارد فاز عاطفی و سپس نامزدی و…شوند از یکدیگر شناخت حاصل کنند کشف خصوصیات یکدیگر به حفظ بنیان یک زندگی کمک شایانی می کند.
شاید گاهی اوقات مشکلات و دغدغه های زندگی برخی زوجین را از یکدیگر دور کرده و آنها نسبت بهم سرد شده اند و فکر می کنند زندگی و رابطه آنها هرگز اصلاح نمی شود و به انتهای خط رسیده اند اما می خواهیم بگوییم این فکر اشتباه است و از همین امروز تغییر در روابطتان را شروع کنید.
تفاوت بین رابطه فیزیکی و رابطه عاطفی:
بین یک رابطه فیزیکی و یک رابطه عاطفی واقعی تفاوت وجود دارد می شود که در ابتدای رابطه با فردی که برای ازدواج انتخاب کرده اید به او دلبستگی پیدا کرده باشید اما هنوز وارد مرحله فیزیکی نشده اید.
عواملی که می تواند موجب خراب شدن روابط عاطفی شود :
دروغگویی :دروغ گفتن در موارد خیلی خاصی که به زندگی لطمه می زند چه از سمت دختر و چه پسر می تواند به رابطه تان آسیب بزند .
رعایت نکردن حقوق یکدیگر : زن و مرد هر کدام حقوقی دارند که باید به آنها احترام بگذارند تا در آینده هم بتوانند به حقوق کودکان خود احترام بگذارند.شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت : انجام ندادن مسئولیت زن و مرد به معنی بهم ریختگی یکی زندگی است
دهن بینی :اگر هر کدام از زوجین به دلیل جوانی که دارند نتوانند تصمیمات زندگی خود را مستقل بگیرند و دهن بین باشند تبعات سنگینی دارد.ناسازگاری :نداشتن گذشت در زندگی و بدخلقی کردن سر هر مسئله ای زندگی را به کام هر دونفر تلخ می کند
نداشتن بلوغ اقتصادی :ازدواج نیازمند بلوغ اقتصادی ، اجتماعی ، عقلی و….است نداشتن هریک از آنها رابطه را دچار بحران می کند.
تلاش برای تغییر طرف مقابل : اکثر ما دوست داریم که طرف مقابل ما آنگونه رفتار کند که ما می_پسندیم و اگر خلاف این امر اتفاق افتد ما به خود این اجازه را می دهیم که در سبک زندگی و رفتار شریک زندگی مان دخالت کنیم و او را تغییر دهیم اما این تغییر غیر ممکن است و شما به او و طرز فکرش احترام بگذارید زیرا تلاش برای تغییر طرف مقابل رابطهرا دچار بحران می کند.
به او بیش از خود توجه کردن: اولویت قرار دادن شریک زندگی تان و نادیده گرفتن خود و نیازهایتان و تنها توجه به او سبب می شود از چشم او بیفتید پس همیشه تعادل را رعایت کنید و قبل از هر کسی به خودتان اهمیت دهید .
اشتباهات رابطه عاطفی که هر زوجی باید بدانند
آغاز زندگی باعجله : بسیاری از افراد، بدون کسب شناخت کافی و با چند ملاقات سریع تصمیم به ازدواج می گیرند که این عدم شناخت سبب می شود که با کسب شناختبیشتر دریابند که به درد هم نمی خورند و برای هم ساخته نشده اند و پس از مدتی از هم خسته شوند پس اگر می_خواهید پشیمان نشوید پس از شناخت کافی تصمیم به ازدواج بگیرید.کوتاه آمدن های مدام : لازمه یک رابطه عاطفی سالم سازش و توافق است اما این کوتاه آمدن همیشگی شما از خواسته_ها و علاقمندی هایتان به خاطر طرف مقابل نیست . نادیده گرفتن نیازهایتان خیانت کردن به خودتان است.به اشتراک گذاشتن جزییات رابطه در شبکه های اجتماعی : زندگی شخصی تان و رابطه عاطفی خود را با دیگران به اشتراک نگذارید زیرا دراین صورت هیچ رابطه شخصی با شریک زندگی تان نخواهید داشت . باید بدانید این روابط که برای شما جذاب است برای دیگران هیچ جذابیتی ندارد.بحث نکردن: افرادی که برای جلوگیری از دعوا بحث نمی کنند بسیار در اشتباهند زیرا بحث نکردن در دراز مدت شما را از شریک زندگی تان دور می کند . حرف زدن نشاندهنده این است که شما برای رابطه تان ارزش قائلید و برای بهبود آن تلاش می کنیدو به شریک زندگی تان اعتماد دارید و مشکلات و ناراحتی های خود را با او در میان می گذارید.
او را یک انسان کامل و ایده آل فرض کردن : در ابتدای هر رابطه، نقص های طرف مقابل مان را نمی بینیم و فقط خوبی ها را می بینیم . اما با گذشت رابطه متوجه می شویم که او هم مانند دیگران یک انسان معمولی است و یک انسان کامل و بی عیب و نقص نیست . اگر طرف مقابل خود را یک انسان کامل و ایده آل فرض کنید ، بعدها توی ذوق خودتان می خورد و انتظارات طرف مقابل تان را بالا می برد.
تهدید به جدایی : تهدید در رابطه عاطفی اشتباه محض است پس هیچگاه در زندگیتان اگر از دست همسر خود ناراحت شدید او را به جدایی تهدید نکنید زیرا باعث می شود او کارش را پنهانی و در خفا انجام دهد .مطرح کردن کوچکترین مشکلات : مطمئنا شما تمام رفتارهای شریک زندگی تان را نمی پسندید، اما آیا منطقی است که تمام آنها را مطرح کنید. برخی از رفتارها هستند که اهمیت چندانی ندارند.
به عنوان مثال امروز شما رفتاری از شریک زندگی تان می بینید که ناراحت تان می کند اما اگر این رفتار او فردا صبح که از خواب بیدار شدید از یادتان رفته بود، بدین معنی است که اهمیت چندانی ندارد و مطرح کردن آن نیز غیر ضروری است. بنابراین رابطه خود را به خاطر مشکلات کوچیک متشنج نکنید.در تلاش مدام برای شاد کردن او: در پستی و بلندی ها ی زندگی زن و شوهر باید همدل و سنگ صبور هم باشند اما اگربرای شاد کردن شریک زندگیتان ، مشکلات و نگرانی هایتان را بیان نکنید به رابطه خود آسیب می رسانید.خود را مسئول شادی های او دانستن : در یک رابطه عاطفی اگر شما خودتان را مسئول شاد کردن شریک زندگی تان بدانید، بعد از مدتی به فردی افسرده تبدیل می شوید.
حسادت : حسادت ممکن است در ابتدای رابطه نشان دهنده این باشد که طرف مقابل تان برایتان با ارزش است اما با گذشت مدتی از رابطه حسادت می تواند رابطه تان را ویران کند. حسادت بیش از حد نشاندهنده عدم اعتماد و احترام به طرف مقابل است و رابطه را ویران می کند.وابستگی بیش از حد : اگر وابستگی بیش از حد باشد و در آن افراط شود، شما را از شریک زندگی تان دور می سازد. اگر شما همیشه به شریک زندگیتان وابسته باشید و به او بگویید نمی توانید بدون او زندگی نمایید ، به او خواهید فهماند که در زندگی هیچ استقلالی ندارید و اگر یک روز او در کنارتان نباشد، نمی توانید از پس زندگیتان برآیید. بنابراین این حرف مسئولیتهای شریک زندگی تان را بیشتر می کند و همسرتان برای جلوگیری از وابستگی بیشتر مجبور می شود شما را ترک کند.
به گزارش آرازآذربایجان به نقل از نمناک ، ۲۴ساعت با هم بودن : زمانی که ساعات زیادی را با شریک زندگی خود بگذرانید ، در واقع هویت اصلی خود را از دست می دهید و کارهای مورد علاقه خود را انجام نمی دهید تا زمان بیشتری را در کنار او باشید در صورتی که ما باید یاد بگیریم که در کنار دیگری برنامه و هدف های زندگی خودمان را نیز داریم.

نوشته شده توسط admin در سه شنبه, ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۳۲ ق.ظ

دیدگاه


شش + = 13