نماينده پيرانشهر در مجلس:

دستگاه های مرتبط باید تبعات فیلترینگ تلگرام را با تدبیر بررسی کنند

دستگاه های مرتبط باید تبعات فیلترینگ تلگرام را با تدبیر بررسی کنند

گروه خبر: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دستگاه¬های مرتبط باید تبعات فیلترینگ تلگرام را با تدبیر بررسی کنند.
۵۰۰ هزار شغل ما وابسته به فضای مجازی و عمدتا پلتفرم‌های خارجی از جمله تلگرام است. ما باید پیام‌رسان‌ها را مدیریت کنیم و بیشتر به دنبال همین مدیریت باشیم تا حذفشان. اگر این اتفاق بیفتد موفق‌تر خواهیم بود.
به گزارش آرازآذربایجان؛ رسول خضری نماینده پیرانشهر و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به فیلترینگ تلگرام گفت: هیچ کس مخالف پیام‌رسان‌های داخلی نیست و اگر به واقع محیط امن، خوب و قابل اعتمادی باشد هر کسی که به کشور خود تعصب دارد دوست دارد از پیام‌رسان داخلی استفاده کند.
وی تاکید کرد: اما باید آسیب‌شناسی کرد و دید دلیل اینکه مردم به سمت پیام‌رسان‌های داخلی نمی آیند و از پیام‌رسان‌های خارجی استفاده می‌کنند، چیست.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: ابتدا باید پیام‌رسان‌های داخلی به خوبی برای مردم جا می‌افتاد و بعد از مردم می‌خواستند که به سمت پیام‌رسان‌های داخلی بیایند.
تلگرام در بحث اطلاع‌رسانی نقش بی‌بدیلی داشته و به همین دلیل همه دولتمردان اطلاع‌رسانی خود را از طریق تلگرام انجام می‌دادند.
اما نمی توان گفت تلگرام تاکنون خوب بوده و از الان به بعد بد است!
ممکن است که یکسری افراد از تلگرام سوءاستفاده کنند اما این موضوع دلیل نمی‌شود که بتوان کل مجموعه را زیر سوال برد.
خضری ادامه داد: اگر مدیرعامل تلگرام با وزیر ارتباطات و ۸ دستگاهی که مستقیما در بحث فضای مجازی و پیام‌رسان‌ها به نوعی دخیل هستند مذاکره کنند بهتر خواهد بود تا اینکه با حرکات چکشی تلگرام قطع شود.
۸ دستگاه از شورای عالی فضای مجازی گرفته تا قوه قضاییه و دادستانی در بحث فضای مجازی دخیل هستند، بنابراین باید ۸ دستگاه با یکدیگر بنشینند و تدبیر اساسی بیاندیشند.
وی گفت: باید با تدبیر با قضیه فیلترینگ تلگرام برخورد شود. مردم نوعی دلبستگی و وابستگی به تلگرام پیدا کرده اند و ۵۰۰ هزار شغل ما وابسته به فضای مجازی و عمدتا پلتفرم‌های خارجی از جمله تلگرام است.
ما باید پیام‌رسان‌ها را مدیریت کنیم و بیشتر به دنبال همین مدیریت باشیم تا حذفشان. اگر این اتفاق بیفتد موفق‌تر خواهیم بود.این عضو کمیسیون اجتماعی با اشاره به اختلال ایجاد شده در کار افرادی که از طریق تلگرام کسب درآمد می_کردند، تاکید کرد: بر اساس آماری که وزارت ارتباطات اعلام کرده است ۵۰۰ هزار شغل مرتبط با تلگرام است که در حال حاضر تحت تاثیر قرار گرفته و دچار اختلال شده است.
خضری گفت: من از تلگرام استفاده می‌کنم و به ناچار برای اینکه با مخاطبینم ارتباط برقرار کنم پیام‌رسان سروش را نصب کرده‌ام اما اعضای کانالم در سروش به ۱۰۰ نفر هم نرسیده است./
همچنین عضو کمیسیون اجتماعی مجلس حذف واژه طلاق از شناسنامه زنان مطلقه را مستلزم موافقت قوه قضائیه دانست.
رسول خضری در رابطه با حذف واژه طلاق از شناسنامه زنان مطلقه، گفت: یکی از خواسته ها و مطالبات مهم اعضای فراکسیون خانواده مجلس در نشست مشترک با دکتر لاریجانی توجه به این موضوع بود؛ البته نظر رییس مجلس این بود که چون بحث حقوقی است باید دادگاه خانواده قوه قضائیه و کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس آن را مورد بررسی دقیق قرار دهند.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، حذف واژه طلاق از شناسنامه زنان مطلقه را نیازمند موافقت قوه قضائیه دانست و افزود: این موضوع معارض قوانین مدنی و خانواده بوده و به طور حتم قوه قضائیه باید با آن موافقت کند و اگر موافقت نکند به تحقق نمی_رسد.
وی با بیان اینکه ماندن واژه طلاق در شناسنامه افزایش بار روانی و مشکلات را برای خانم ها به همراه دارد، تصریح کرد: با حذف واژه طلاق مشکلات روانی فرد تسهیل می شود.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه حذف واژه طلاق از شناسنامه زنان مطلقه خواسته ای به حق است، گفت: این موضوع تخصصی بوده بنابراین نیاز است کمیسیون قضایی و قوه قضائیه با کارکارشناسانه آن را به دقت مورد بررسی قرار دهند.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه قوانین مدنی کشور جزو قوانین مترقی منطقه است، تصریح کرد: هر گونه دستکاری و ورود در این قوانین نیاز به کارکارشناسی بسیار قوی دارد.عضوکمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، افزود: حذف واژه طلاق از شناسنامه امری حائز اهمیت است که جهت حذف بار روانی باید مورد توجه قرار گیرد./

نوشته شده توسط admin در شنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۴۹ ق.ظ

دیدگاه


7 × = بیست یک