- آراز آذربایجان – روزنامه خبری آذربایجان غربی - http://www.araznews.ir -

تکاب ۸ سال در انتظار احداث و تکمیل یک بیمارستان ۶۴ تختخوابی

Posted By admin On مهر ۱۵, ۱۳۹۲ @ ۵:۵۳ ق.ظ In اجتماعی,تکاب | No Comments

محمدعلی خالق نژاد

گروه اجتماعی: بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهرستان تکاب که از مصوبات سفر دولت نهم به استان آذربایجان غربی بوده و عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۸۵ آغاز گردیده هنوز نیمه کاره مانده و در حال حاضر نیز امیدی به تکمیل و راه اندازی آن نمی‌رود. دولت‌های نهم و دهم آمدند و رفتند و دولت یازدهم نیز شروع به کار کرد ولی این طرح درمانی بهداشتی که از اصلی‌ترین و حیاتی‌ترین نیازهای این شهرستان به شمار می‌رود که همچنان به حال خود رها شده و به صورت قطره چکانی اجرا می‌شود و معلوم نیست کی به سرانجام رسیده و حداقل اندکی از مشکلات درمانی مردم محروم این شهرستان را برطرف خواهد نمود. چرا که در حالت فعلی یک بیمارستان با قدمت بیش از ۴۰ سال وجود دارد که مالکیت آن هم متعلق به هلال احمر می‌باشد و وضعیت اسفناکی داشته و حتی علاوه بر وضعیت فیزیکی نامناسب و غیرقابل استفاده از وجود امکانات و تجهیزات پزشکی کافی نیز برخوردار نیست. احداث این بیمارستان کمترین و حداقلی‌ترین درخواست مردم تکاب از دولت‌های نهم و دهم بود که آن هم در طول هشت سال زمامداری آقای احمدی نژاد برآورده نشد و این خواسته حداقلی تحقق نیافت. گویا وزارتخانه های راه و شهرسازی و بهداشت و درمان این طرح را از رزومه کاریشان خارج کرده و فراموششان شده که چنین طرحی در این منطقه محروم وجود دارد و اصولا معلوم هم نیست مسئولیت اصلی این پروژه بر عهده چه سازمانی است که این‌گونه با تسامح و سهل انگاری با آن برخورد می‌شود.
مقوله بهداشت و درمان و حوزه سلامت وضعیت نابسامانی دارد و گویا عزمی جدی نیز برای بسامان کردن آن وجود ندارد. براساس نص صریح قانون اساسی »سلامت حق همگانی است و دولت مکلف است آن را برای همه افراد تأمین کند.« لیکن چرایی عدم برخورداری مردم تکاب از این حق معلوم و مبرهن نیست. شهرستانی که دارای پتانسیل‌های فراوانی بوده و همواره مسئولین ارشد استان آذربایجان غربی به داشتن معادن غنی مخصوصا دو معدن طلای آن افتخار و مباهات می‌ورزند معلوم نیست که چرا برای زدودن غبار محرومیت از چهره این شهر غنی که بیمارستان ۶۴ تختخوابی که ۸ ساله شد از نمونه_های بارز آن می‌باشد، گامی اساسی بر نمی‌دارند. نکته ظریف ماجرا اینجاست که این بیمارستان هنوز تکمیل نشده ولی نمایندگان وعده احداث درمانگاه و آزمایشگاه تخصصی را می‌دهند. در مورد این وعده نمایندگان محترم ضرب‌المثلی محلی صادق است که چنین است: »آفتابه لگن هفت دست، نخود و کشمش پیشکش.«
نمایندگان محترم؛ اگر واقعا به فکر محرومیت زدایی از این شهرستان هستید پیگیری جدی تکمیل بیمارستان را که برای مردم شهرستان مسئله ای حیاتی است در اولویت کاریتان قرار دهید درمانگاه و آزمایشگاه تخصصی پیشکش. طنز ماجرا اینجاست که اخیرا یکی از نمایندگان محترم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی خبر احداث کارخانه دوچرخه سواری در تکاب و درمانگاه طب هسته ای در میاندوآب را اعلام کرده‌اند با عرض معذرت به این نماینده محترم که خود بیشتر از همه به مشکلات این شهرستان واقفند باید یادآوری نمود برادر بزرگوار وقتی مردم با هزاران مشکل بهداشتی و درمانی دست و پنجه نرم می‌کنند و از ابتدایی‌ترین امکانات و خدمات درمانی، کلینیکی و پاراکلینیکی محرومند احداث کارخانه دوچرخه سواری چه دردی از آنان دوا خواهد کرد. علی‌هذا با توجه به موارد پیش گفته انتظار و خواسته مردم از مسئولین شهرستانی و استانی این است که با پیگیری جدی و همکاری نمایندگان مردم تلاش نمایند تا عزمی جدی و راسخ در دولت تدبیر و امید برای اتمام این پروژه نیمه کاری به کار گرفته شده و با تکمیل و راه_اندازی بیمارستان نیمه کاره ۸ ساله ۶۴ تختخوابی مشکلی از ده‌ها مشکل مردم این شهرستان که واقعا به معضل تبدیل شده، برداشته شود و مردم از نعمات و برکات این دولت برخوردار گردند.


Article printed from آراز آذربایجان – روزنامه خبری آذربایجان غربی: http://www.araznews.ir

URL to article: http://www.araznews.ir/%d8%aa%da%a9%d8%a7%d8%a8-8-%d8%b3%d8%a7%d9%84-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%b8%d8%a7%d8%b1-%d8%a7%d8%ad%d8%af%d8%a7%d8%ab-%d9%88-%d8%aa%da%a9%d9%85%d9%8a%d9%84-%d9%8a%da%a9-%d8%a8%d9%8a%d9%85/

Copyright © 2013 آراز آذربایجان - روزنامه خبری آذربایجان غربی. All rights reserved.