معاون امور معادن صنعت و معدن استان:

باید از خام فروشی معادن آذربایجان غربی جلوگیری شود

باید از خام فروشی معادن آذربایجان غربی جلوگیری شود

گروه خبر: معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت و معدن آذربایجان غربی گفت: واحدهای فرآوری معادن آذربایجان غربی حمایت شوند.
عبدالحمید سرتیپی با بیان اینکه باید از ایجاد واحدهای فرآوری در محدوده معادن حمایت کرد افزود: از سوی دیگر باید از خام فروشی معادن استان آذربایجان غربی نیز جلوگیری کرد.
وی با تاکید بر اینکه یکی از بخش‌های مهم و اثرگذار در اقتصاد کشور، بخش معدن و صنایع معدنی است اضافه کرد: بی‌شک نقش معدن در اقتصاد کشورهای جهان منحصر به مشارکت در افزایش تولید ناخالص داخلی و رشد اقتصادی نشده بلکه سهم معناداری نیز در ایجاد فرصت‌های شغلی و کاهش فقر در کشورها دارد.
سرتیپی بیان کرد: با تلاش و پیگیری‌های انجام شده در سه سال اخیر، اقداماتی با هدف احداث واحدهای فرآوری در سر معادن از قبیل احداث سنگبری در سر معادن مرمریت بسطام و بادکی چایپاره، تراورتن گنبد تکاب، مرمر آجواج سلماس، تراورتن قزل قشلاق تکاب و احداث واحد دانه‌بندی و تولید پودر سیلیس در سر معدن قوپی باباعلی سلماس و نیز تولید کنسانتره آهن در سر معدن آهن سلماس انجام شده است.
معاون معدن سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی اکتشافات سطحی را از مشکلات معدنی استان عنوان کرد و گفت: بر اساس استاندارد جهانی باید عملیات اکتشاف تا عمق ۵۰۰ متری صورت بگیرد در حالیکه میانگین آن در آذربایجان غربی تنها ۲۰ سانتی متر است.سرتیپی با اعلام اینکه در حال حاضر شش هزار نفر در بخش معدن مشغول بکار هستند، افزود: در صورت توجه بیشتر به تکمیل چرخه اکتشاف، استخراج و فرآوری و استحصال زمینه اشتغال برای ۲۰ هزار نفر فراهم می شود و این صنعت می تواند ۳۰ درصد بار اقتصاد در استان را متحمل شود.به گزارش آرازآذربایجان به نقل از مهر، آذربایجان غربی با داشتن رتبه نخست ذخایر معدنی طلا، منیزیم، تیتان و سنگ_های تزئینی با بیش از یک میلیارد تن ذخیره یکی از قطب های معدنی کشور محسوب می_شود.
معاون معدن سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی اکتشافات سطحی را از دیگر مشکلات معدنی عنوان کرد و گفت: بر اساس استاندارد جهانی باید عملیات اکتشاف تا عمق ۵۰۰ متری صورت بگیرد در حالیکه میانگین آن در آذربایجان غربی تنها ۲۰ سانتی متر است.سرتیپی با اعلام اینکه در حال حاضر شش هزار نفر در بخش معدن مشغول بکار هستند افزود: در صورت توجه بیشتر به تکمیل چرخه اکتشاف، استخراج و فرآوری و استحصال زمینه اشتغال برای۲۰ هزار نفر فراهم می شود و این صنعت می تواند ۳۰ درصد بار اقتصاد در استان را متحمل شود.
وی افزود: با راه اندازی صنایع فرآوری در کنار معدن سنگ مرمر و همچنین ایجاد واحد صنایع دستی سنگ برای نخستین بار در کشور از تمامی سنگ های استخراج شده استفاده می_شود.

نوشته شده توسط admin در سه شنبه, ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۵:۳۵ ق.ظ

دیدگاه


+ 7 = پانزده