بازارچه “کیله” سردشت پتانسیل تبدیل به پایانه مرزی را دارد

بازارچه “کیله” سردشت پتانسیل تبدیل  به پایانه مرزی را دارد

گروه خبر: معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: بازارچه “کیله” سردشت پتانسیل تبدیل به پایانه مرزی با هدف افزایش مراودات اقتصادی ایران و عراق را داراست. به گزارش آرازآذربایجان، عبدالهاشم حسن‌نیا عصر در بازدید از بازارچه مرزی کیله سردشت اظهار داشت: این شهرستان با داشتن این بازارچه مرزی و افزایش چند برابری صادرات در این مرز، از ظرفیت بسیار خوبی برای حمل و نقل ترانزیتی برخوردارست.
وی افزود: باتوجه به اینکه بارگیری کامیون و خودروهای سنگین ۲ کشور ایران و عراق در این بازارچه انجام می گیرد با احداث پایانه مرزی می‌توان کامیون ها در هردو طرف تردد داشته باشند و این امر از لحاظ اقتصادی برای توسعه حمل و نقل بسیار بااهمیت است.
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه بازارچه های مرزی شرایط و الزامات خاص خود را دارد، اظهار کرد: برای ساخت پایانه در این بازارچه به پنج هکتار زمین نیاز است که اگر این زمین تهیه و تحویل راهداری شود این سازمان آمادگی کامل و جامعی برای سرمایه گذاری در آن را دارد.
حسن‌نیا افزود: برای محوطه سازی و ساخت این پایانه مرزی ۵۰۰ میلیارد ریال و برای توسعه راه‌ها نیز ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه برآورد شده است که این اعتبار آن مصوب شده است.
وی با بیان اینکه نقشه طرح اولیه برای ایجاد این پایانه مرزی تهیه و آماده شده است از مسوولان استانی و شهرستانی خواست تا هرچه سریعتر پیگیر این موضوع باشند و زمین مورد نیاز را تهیه کنند.
با حضور اعضای کمیسیون عمرانی مجلس و معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ارتقای بازارچه مرزی کیله سردشت به پایانه مرزی با اعتباری مصوب یک هزار میلیارد ریال کلید خورد.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی نیز در حاشیه این بازدید گفت: مطالبات مردمی زیاد است اما مطالبات اصلی و مهم در ۲ بخش است که بخشی از آن مربوط به صادرات و واردات است که در مرز انجام می گیرد و مشکلات زیادی برای پیله وران، مرزنشینان و فعالان اقتصادی به وجود آورده است.
کمال حسین پور افزود: بخش دوم مسایل عمرانی است که مهمترین آن مربوط به رفع مشکلات زیرساخت های بازارچه و بهسازی و بهبود راه های مواصلاتی است.
وی با بیان اینکه رونق اقتصادی از تاکیدات رهبر معظم انقلاب بوده و در سالجاری نیز بر جهش تولید تاکید فرموده اند، اظهار کرد: جهش تولیدات و رونق اقتصادی در این منطقه نیازمند تکمیل و رفع موانع زیرساخت ها است که به دنبال ساماندهی بازارچه زمینه بیشتر اشتغال فراهم و صادرات و واردات نیزافزایش چند برابری خواهد یافت.
وی تاکید کرد: برای حذف کلمه کولبری از فرهنگ لغت و اذهان مردم و نیازمند فراهم کردن اشتغال در منطقه هستیم که این امر نیازمند تلاش و سرمایه گذاری مسوولان در این منطقه مرزی است.

نوشته شده توسط admin در شنبه, ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱:۴۱ ب.ظ

دیدگاه


هفت − = 2