آذربایجان‌غربی رتبه بیست و یکم سرانه فضای ورزشی کشور را دارد

آذربایجان‌غربی رتبه بیست و یکم سرانه فضای ورزشی کشور را دارد

گروه جامعه: توسعه عمران ورزشی مناطق کم برخوردار در کنار اجرای طرح های عمرانی مهم و فاخر در شهرهای بزرگ استان، رویکرد موفق مدیریت ورزشی استان در سال ۱۳۹۷ بود که ثمرات بسیار خوبی نیز به همراه داشت.
سال ۱۳۹۷ که در روزهای پایانی آن قرار داریم، سالی قابل توجه در توسعه فضاهای روباز و سالن های ورزشی بود که علاوه بر افتتاح طرح های مختلف، پیشرفت خوبی نیز در طرح های نیمه تمام ایجاد شد که می تواند زمینه ساز افتتاح این پروژه ها در سال آینده باشد.
امسال ورزش آذربایجان غربی به تبعیت از ورزش کشور با تلاش و مشارکت نهادهای ورزشی، پیشرفت‌های خوبی در حوزه عمرانی، قهرمانی و همگانی داشته است. رییس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان غربی در این خصوص گفت: امسال ۱۶ طرح ورزشی در شهرهای مختلف استان به بهره برداری رسید که مهمترین رویکرد آنها، اجرای طرح های عمران ورزشی در مناطق کم برخوردار بود.
شهرام عباسی بیان کرد: زمین روباز روستای محمدلوی میاندوآب با صرف اعتبار ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال، سالن های سقف کوتاه نقده و پیرانشهر با اعتبار ۱۹ میلیارد ریال، سالن قره قشلاق سلماس با اعتبار ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و تکمیل سالن روستای احمد آباد شاهین دژ و زمین چمن فوتبال دیزج دیز از طرح های افتتاح شده طی سال جاری بود.
وی اظهار داشت: مجموعه ورزشی «شمس مولوی» به همت این خانواده در منطقه کم برخوردار ریحان آباد ارومیه ساخته شد و در ۲۰ هزار مترمربع زیربنا به شهروندان خدمت رسانی می کند.
وی اضافه کرد: همچنین در راستای توسعه فضاهای ورزشی مناطق کم برخوردار، سالن زورخانه خوی با اعتبار ۹ میلیارد ریال، طرح دیوار کشی ۱۴ هکتار از اماکن ورزشی خوی با اعتبار ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال، تکمیل سالن ورزشی چند منظوره سرو با اعتبار هشت میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال، تکمیل پیست اسکی خوشاکو ارومیه با اعتبار چهار میلیارد و ۲۰ میلیون ریال، سالن ورزشی فیرورق خوی با اعتبار ۲۱ میلیارد ریال آماده بهره برداری شده است.
وی ادامه داد: ساخت سالن چند منظوره یولاگلدی شوط با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال و سالن تیراندازی خوی با اعتبار ۱۷ میلیارد ریال نیز به پایان رسیده و در مرحله رفع مشکل انشعاب گاز و برق است که به زودی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
رییس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان غربی گفت: در حال حاضر ۶۷ طرح عمرانی ورزشی با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است که تاکنون ۲۳۰ میلیارد ریال از اعتبارات آن تامین شده و در صورت جذب ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر تا اواخر سال ۱۳۹۸ به بهره برداری خواهد رسید. عباسی در خصوص طرح های فاخر به ویژه ورزشگاه های پنج هزار نفری بیان کرد: ورزشگاه پنج هزار نفری مهاباد با صرف اعتبار ۵۱ میلیارد ریال که از سال ۱۳۸۶ کلنگ زنی شده، طی سال آینده به بهره برداری می رسد.
وی با اشاره به پیشرفت ۸۶ درصدی ورزشگاه پنج هزار نفری سلماس به عنوان یکی از استانداردترین ورزشگاه های کشور، اضافه کرد: برای اجرای این طرح ملی از سال ۱۳۸۸ بیش از ۱۴۰ میلیارد اعتبار هزینه شده است و در صورت تامین اعتبار ۷۰ میلیارد ریالی تا خرداد سال آینده به بهره برداری می رسد. وی با اشاره به اینکه ورزشگاه های پنج هزار نفری میاندوآب، نقده و ماکو در حد کلنگ زنی و تصویب ساخت پروژه باقی است، ادامه داد: ورزشگاه پنج هزار نفری خوی که در سال ۱۳۸۶ کلنگ زنی شده است، هم اکنون با هزینه کرد ۴۵ میلیارد ریال از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بوده و برای اتمام آن نیاز به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر است.
رییس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان غربی افزود: البته امسال زمین های پرتاب دو و میدانی ارومیه با اعتبار سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال و خانه کاراته ارومیه در مساحت ۴۰۰ مترمربع با اعتبار سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال افتتاح شد. عباسی گفت: افزایش سرانه ورزشی یکی از مهمترین دغدغه های استان است که برای جبران این ضعف باید طرح های عمرانی در دست اجرا و طرح های نیمه تمام بخش ورزشی هر چه سریع تر به بهره برداری برسد.
وی در خصوص مراحل ساخت ورزشگاه ۱۵ هزار نفری شهید باکری ارومیه گفت: تاکنون برای ساخت این مجموعه ورزشی ۲۱۳ میلیارد ریال هزینه شده و برای افتتاح فاز نخست آن ۱۰۰ میلیارد ریال و فاز دوم ۱۸۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است. عملیات ساخت این ورزشگاه از سال ۱۳۸۳ در زمینی به مساحت ۸۰ هزار متر مربع آغاز شده است و قرار است با استفاده از اعتبارات طرح های مهر ماندگار دولت مورد بهره برداری قرار گیرد. شهریور ماه امسال در دیدار استاندارآذربایجان غربی با وزیر ورزش و جوانان و بر اساس مذاکرات انجام گرفته ۵۰ میلیارد از اعتبارات استانی و ۱۵۰ میلیارد ریال از سوی وزارت ورزش و جوانان برای پایان دادن برای ساخت این ورزشگاه اختصاص داده شده است. آذربایجان‌غربی هم اکنون رتبه بیست و یکم سرانه فضای ورزشی کشور را در اختیار دارد؛ سرانه ورزشی در سالن‌های سرپوشیده آذربایجان غربی ۱۵ سانتی متر و در سالن‌های روباز ۴۲ سانتی متر است که در مجموع به ۵۷ سانتی‌متر می رسد.
از ۳۹۳ مکان ورزشی متعلق به اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان غربی، ۱۲۶ مکان ورزشی در روستاها و ۲۶۷ مکان ورزشی در مناطق شهری واقع است. به گزارش آرازآذربایجان به نقل از ایرنا، در مجموع ۶۴۱ مکان ورزشی و ۵۹۶ باشگاه خصوصی در سطح آذربایجان غربی وجود دارد که مردم در آنها به فعالیت‌های ورزشی می‌پردازند.

نوشته شده توسط admin در سه شنبه, ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۰۵ ق.ظ

دیدگاه


4 × چهار =