کمبود پايگاه هاي اورژانس در آذربايجان غربي
کمبود پايگاه هاي اورژانس در آذربايجان غربي
گروه خبر: رييس اورژانس آذربايجان غربي از فرسودگي ناوگان آمبولانسي کشور خبر داد و گفت: اروميه از لحاظ تعداد پايگاه هاي اورژانس از شاخص هاي برنامه توسعه کشور عقب مانده است.
به گزارش آراز آذربايجان، فرزين رضازاده ، بيان کرد: مرکز استان در خصوص تعداد پايگاه هاي اورژانس از شاخص هاي برنامه توسعه کشور عقب است. ولي اين وضعيت از نظر تعداد پايگاه ها در شهرستان هاي استان بهتر است.
رضازاده با بيان اينکه، در حال حاضر تعداد 6 پايگاه اورژانس شهري در اروميه نسبت به برنامه ششم توسعه عقب است گفت: در برنامه توسعه ششم بايد به ازاي هر 50 هزار نفر يک پايگاه اورژانس وجود داشته باشد اين در حاليست که اين عدد در برنامه هفتم توسعه به عدد 25 هزار کاهش پيدا کرده است.
وي با بيان اينکه، از نظر وضعيت پايگاه هاي اورژانس جادهاي بر اساس استانداردهاي وزارت بهداشت و سازمان اورژانس کشور فاصله ميان دو پايگاه جاده اي بايد در حدود 40 کيلومتر باشد گفت: در همين راستا استان در وضعيت خوبي قرار دارد.
رضازاده شاخص زماني رسيدن بر بالين بيمار را مهمترين ابزار بهبود کيفيت خدمات اورژانس عنوان کرد و گفت: اين شاخص طبق آخرين دستورالعمل اورژانس کشور در کلانشهرها 14 دقيقه است که با زحمات همکارانم در اورژانس استان، اين شاخص در اروميه در حال حاضر به 10 دقيقه رسيده است.مدير حوادث دانشگاه علوم پزشکي تصريح کرد: در راستاي هوشمند سازي فرآيند عمليات فوريت هاي پزشکي، مراکز پيام شهرستان ها که وظيفه پاسخگويي به مددجويان 115 را داشتند، در مرکز استان تجميع شدهاند.وي گفت: بر همين اساس تمامي پاسخ هاي تلفني از مرکز ديسپاچينگ استان که در شهرستان اروميه مستقر است داده مي شود.
رضازاده با بيان اينکه، ناوگان آمبولانسي اورژانس کشور فرسوده است ادامه داد: در طول ? سال گذشته واردات آمبولانس صورت نگرفته و بنابراين بخش زيادي از هزينه هاي ما صرف تعمير و نگهداري آمبولانس هاي فرسوده مي شود که بسيار سرسامآور است.
رييس اورژانس استان با اشاره به اين مطلب که مزاحمت هاي تلفني بخش اعظمي از تماس هاي مرکز پيام را تشکيل مي دهد بيان کرد: در يک ماه اخير مواردي داشته ايم که 10 هزار بار براي اورژانس ايجاد مزاحمت کرده اند. در اين خصوص از طريق مراجع قضايي پيگير هستيم تا مزاحمين تاثيرگذار را از طريق رسانه ها معرفي کنيم.رضازاده در خصوص فرايند انتقال بيمار به بيمارستان گفت: فرآيند انتقال بيمار به بيمارستان مربوطه از طريق سامانه هاي فرماندهي عمليات صورت مي گيرد و پزشک مرکز در نهايت تعيين کننده بيمارستان مقصد بوده و به شرط پذيرش از آن مرکز، بيمار انتقال مي يابد و تنها در شرايط بحران و اشغال تخت هاي بيمارستان هاي تابعه دانشگاه ممکن است بيمار يا مصدوم به مراکز خصوصي منتقل شود.
تاریخ:
1403/06/24 09:47 ق.ظ
|
دفعات بازدید: 37 |
چاپ