گروه خبر: سفير باشگاه غذا وخوراک شناسي يونسکو گفت: وجود اقوام مختلف اعم از کرد و ترک در آذربايجان غربي تنوع زيباي غذايي را خلق کردهاند که يک ظرفيت بي نظير گردشگري است.
به گزارش آرازآذربايجان،سيد حسن ميرهادي افزود: در اين استان ترک، کرد، آشوري و ارمني ساليان متمادي است که در کنارهم زندگي مي کنند و اين يک تابلوي زيبا و الگو در عرصه جهاني است.
وي ادامه داد: وجود اقوام مختلف در اين استان سبب شده در اين نمايشگاه شاهد غذاهاي متنوعي باشيم که ظرفيت خوب گردشگري است.
ميرهادي اضافه کرد: لحظهاي که آدمي وارد اين جشنواره و نمايشگاه ميشود گويي وارد يک سفر تاريخي و بهشت غذاها شده، چون عطر آش دوغ، کوفته و غذاهاي مختلف محلي در اين فضا پيچيده است و در اين سفر رويايي ميتوان خاطرات را زنده کرد.
وي افزود: هماکنون در کشوري زندگي ميکنيم که داراي چند هزار سال قدمت در حوزه خوراک و نوشيدني است و اين يک ظرفيت مهم گردشگري در عرصه بين المللي محسوب ميشود.
سفير باشگاه غذا و خوراک شناسي يونسکو اظهار اميدواري کرد که آذربايجان غربي الگويي براي ديگر استان ها باشد.
دراين مراسم آشپزان، سرآشپزان برتر اين جشنواره معرفي و تجليل شدند.


وجودو اوچدو
تدابير ويژه براي مهار ريزگردهاي نمکي درياچه اروميه اتخاذ شود
انباشت نخالههاي ساختماني در اروميه تهديد منظر شهري و سلامت
پشت پرده هجوم ايرانيها به بازار استوک
تورم بالاي 40 درصد و فروپاشي تدريجي طبقه متوسط
تئاتر کودک جاي تجربه نيست جاي تخصص است
گياهان دارويي و طب ايراني؛ راهکارهايي نو براي درمان ناباروري و اصلاح سبک زندگي
ستادهاي وفاق ملي؛ فعالان ديروز فراموششدگان امروز
نظارت بر تامين پايدار آرد وکيفيت نان در آذربايجان غربي
شناسايي شبکه فساد ارزي 229 ميليون يورويي در آذربايجان غربي
