ARAZAZARBAIJAN

بيش از 50 هزار نفر از اتباع غيرمجاز در کشور ساماندهي شدند


 بيش از 50 هزار نفر  از اتباع غيرمجاز  در کشور  ساماندهي شدند

گروه خبر: عضو کميسيون امور داخلي کشور و شوراهاي مجلس گفت: دولت تاکنون بيش از 50 هزار نفر از اتباع غيرمجاز را ساماندهي کرده است.


به گزارش آراز آذربايجان، علي احمدي ، با اشاره به لايحه ساختار، وظايف و اختيارات سازمان ملي مهاجرت مصوب کميسيون امور داخلي کشور و شوراها که در دستور کار صحن مجلس قرار گرفته است، گفت: تمامي امور مربوط به اتباع اعم از ورود و خروج قانوني، تحصيل، کار و ازدواج در اين لايحه بررسي شده و تمهيدات خاص براي هر کدام از ابعاد مرتبط با اتباع انديشيده شده است.اين نماينده مجلس در دوره دوازدهم افزود: موضوع اخراج اتباع غيرمجاز طرح نوين و جديدي نيست؛ فقط در بعضي موارد شايد انسجام درستي در اين امر حاکي نبوده است؛ اما باتوجه‌به شرايط خاص و مهم کشور و سوءاستفاده دشمن از اين افراد عليه کشور عزيزمان اين مهم به‌صورت کاملاً جدي در حال اجرا است . نماينده مردم مياندوآب در مجلس شوراي اسلامي، اظهار کرد: دولت جمهوري اسلامي ايران با جديت تمام در اين امر اهتمام ورزيده و تا الان بيش از 50 هزار نفر از آنها ساماندهي شده‌اند و بسياري از آنها از کشور خارج شدند البته هيات حاکمه سرپرستي افغانستان نيز در اظهاراتي موافقت خود را با بازگشت اتباع افغان را اعلام کرده است.
وي با اشاره به اينکه ساماندهي اتباع غيرمجاز خواست عمومي مردم است، گفت: ساماندهي اتباع از زواياي مختلف قابل تامل است، يکي از موضوعاتي که با توجه به شرايط فعلي قابل توجه است؛ املاکي است که به برخي از اتباع افغان اجاره داده شده است، فراجا به اين موضوع ورود کرده است اما در لايحه ساختار، وظايف و اختيارات سازمان ملي مهاجرت به طور کامل به اين موضوع پرداخته شده و راهکار قانوني براي حل مسائل پيشنهاد شده است که اميدواريم با فوريت در صحن علني تعيين تکليف شود./


برچسب ها:

تاریخ: 1404/04/10 09:03 ق.ظ | دفعات بازدید: 1790 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot
مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور