اگر فرزند امام زماني ميخواهيم نبايد او را اهل سکوت تربيت کنيم
اگر فرزند امام زماني ميخواهيم نبايد او را اهل سکوت تربيت کنيم
گروه فرهنگي: يک محقق حوزه مهدويت گفت: اگر در يک خانه امروز فرزند ما از موضوع فلسطين و موضوعات روز اطلاعاتي نداشته باشند مهدوي نخواهد شد.
نبايد فرزندمان را به گونهاي تربيت کنيم که اهل سکوت، رکود و بيتفاوتي باشند. حجتالاسلام والمسلمين محمدصادق کفيل -محقق و استاد حوزه مهدويت- در مورد شرايط و الزامات بيعت با امام زمان (عج) و برخي مصاديق عملي و به روز آن همانند موضوع حمايت از مردم فلسطين و غزه اظهار کرد: بيعت در معناي واقعي يعني حرکت به سوي امام، بيعت يعني اينکه شما بايد متناسب با دغدغه امام حرکت کنيد و خواسته ايشان را بر خودمان ترجيح دهيم، يکي از خواستههاي امام احياي اسلام و اصلا هدف ظهور هم احياي اسلام است، هرآنچه سبب شود که ما احيا کننده اسلام و مقابله کننده با طاغوت باشيم اين به مثابه حرکت ما به سمت ظهور است.
وي ادامه داد: مردم غزه و فلسطين در طول اين چندماه مبارزات خود و همچنين صبر و شکيبايي که از خود نشان دادند اسلام را زنده و به دنيا معرفي کردند، پس از اتفاقات طوفان الاقصي دنيا فهميد که اسلام استقامت و صبري که بيان ميکند به چه شکلي است، همچنين عدالتي که اسلام از آن حرف ميزند را نشان دادند.
اين محقق حوزه مهدويت خاطرنشان کرد: يکي از اهداف اسلام بيان عدالت است و پس از اتفاقات غزه برخي به سمت عدالت حرکت کردند، همين بيان عدالت باعث شد که بسياري از دانشجويان و جوانان غربي در برابر ظلم ايستادند و از مظلوم دفاع کردند، اين حمايت در حالي اتفاق افتاد که هيچ کدام از اين معترضين هممحلي، هموطن يا حتي همدين با فلسطينيان نبودند ولي براي دفاع از مظلوم به خيابانها آمدند.
اولين لازمه ايجاد تمدن مهدوي توجه به نظام خانواده است
وي در ادامه در مورد نقش مادران در آشنايي فرزندان خود با موضوع ظهور و دوران آخرالزمان افزود: اگر بخواهيم تمدن مهدوي را ايجاد کنيم اولين گزينه توجه به نظام خانواده است.
در نظام خانواده نيز »مادر« نقش اول را ايفا ميکند. در اصل مادران بايد نقش پررنگ در اين خصوص داشته باشند و اگر بخواهيم جامعه مهدوي را ايجاد کنيم نيازمند خانواده مهدوي هستيم، وقتي خانواده بخواهد شکل بگيرد مادر نقش محوري را دارد.
اين استاد حوزه مهدويت تصريح کرد: تربيت مهدوي هم به اين معنا نيست که فرزند ما فقط صاحب الزمان (عج) بگويد بلکه فرزند بايد دغدغه دين و روحيه حماسي داشته باشد و اگر بخواهيم فرزندانمان مهدوي بشوند نبايد آنها را به گونهاي تربيت کنيم که اهل سکوت، رکود و بيتفاوتي باشند. خانه در نظام تربيتي بسيار تاثير دارد و اگر ميخواهيم فرزندي مهدوي تربيت کنيم بايد او را از مسائل جامعه آگاه کنيم.
حجتالاسلام والمسلمين کفيل يادآور شد: اگر در يک خانه امروز فرزند ما از موضوع فلسطين و موضوعات روز اطلاعاتي نداشته باشند، مهدوي نخواهد شد.
وي بيان کرد: برخي خانوادهها بچههاي خود را اجتماعي تربيت ميکنند اما دغدغه اجتماعي ندارند. اين در حالي است که شما بايد فرزندي را تربيت کنيد که نسبت به اتفاقات جامعه آگاه و به روز و همچنين دغدغهمند باشد.
مسجد جمکران بايد در تربيت يک فرد منتظر نقشآفرين باشد
اين استاد مهدويت در مورد اهميت مسجد جمکران در تبيين موضوع ظهور نيز خاطرنشان کرد: مسجد يک پايگاه مهدوي و محل انس با امام (عج) است، يکي از مشکلات ما اين است که فضاي ديني و عبادي را در نماز و روزه ميبينيم، اين در حالي است که ما با عبادت انرژي ميگيريم و پس از دريافت اين انرژي بايد آن را به سمت يک حرکت سوق دهيم.
حجتالاسلام والمسلمين کفيل ابراز کرد: ما در جمکران نماز امام زمان(عج) را ميخوانيم، با خواندن اين نماز انرژي را دريافت ميکنيم اما اگر اين انرژي را در راستاي مسير مهدويت استفاده نکنيم، فايدهاي ندارد.
وي تاکيد کرد: وقتي ما به عتبات عاليات و حرمين ائمه معصومين(ع) ميرويم با عبادت بزرگ ميشويم و اين خود يک حرکت به سوي جلو است، پس يک فرد منتظر در مسجد جمکران بايد ياد بگيرد که مجاهد باشد و به سمت جلو حرکت کند. اين محقق حوزه مهدويت اضافه کرد: پس وقتي در بهترين فضاي معنوي هم قرار ميگيريم بايد نسبت به اتفاقات جامعه، همسايه، همکار و هموطن بيتفاوت نباشيم.
به گزارش آراز آذربايجان به نقل از ايسنا،حجتالاسلام والمسلمين کفيل در پايان گفت: ما گاهي نسبت به معنويت جامعه بيتفاوت هستيم و بيشتر توجه خود را صرف مسائل اقتصادي ميکنيم.
در اينجا دغدغهمند شديم اما نسبت به دين و روابط صحيح ديني توجه نداريم، در همين جا است که وقتي شما براي نمونه به آمار طلاق نگاه کنيد متوجه ميشويد که چقدر با فضاي مهدوي فاصله داريم.
تاریخ:
1403/06/24 09:48 ق.ظ
|
دفعات بازدید: 46 |
چاپ