گروه خبر: عضو هيات مديره صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي ايران خواستار ايجاد شهرک صنعتي انرژي خورشيدي در آذربايجان غربي شد و گفت: همچنين سهم درآمدي شهرکها، فعال کردن واحدهاي راکد و رفع کمبودهاي انرژي در شهرکهاي صنعتي اين استان در دستور کار قرار گيرد.
به گزارش آراز آذربايجان،ايرج موفق، در آئين توديع و معارفه مديرعامل شرکت شهرکهاي صنعتي آذربايجان غربي که در اتاق بازرگاني اروميه برگزار شد با اشاره به اينکه 1096 شهرک و نواحي صنعتي در کشور مصوب شده که 80 درصد در حال بهره برداري است، گفت: زيرساختهاي لازم براي فعالان اقتصادي در شهرکهاي صنعتي ايجاد شود تا فعال اقتصادي بجز توليد نبايد به فکر حل مشکلات زيرساختي باشد. وي با اشاره به وجود 27 شهرک صنعتي در حال بهره برداري با 1323 واحد صنعتي فعال در آذربايجان غربي، تصريح کرد: 7 خوشه صنعتي در اين استان شناسايي شده که با توجه به ظرفيت آذربايجان غربي، اين تعداد خوشه بايد افزايش يابد. موفق، توسعه زيرساختهاي صنعتي را از اولويتها و ماموريتهاي سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي ايران اعلام کرد و گفت: براي اولين بار با هدف بازسازي و نوسازي زيرساختي صنعتي، رديف اعتباري جديدي تعيين ميشود تا بازسازي صنعتي در شهرکها انجام شود.
لزوم ايجاد مشوق هايي براي استقرار واحدها در شهرک هاي صنعتي آذربايجان غربي
جواد کرمي، معاون اقتصادي استاندار آذربايجان غربي با اشاره به مشکلات واحدهاي صنعتي در شهرکهاي صنعتي گفت: حال شهرکهاي صنعتي استان اصلا خوب نيست و اين وضعيت در شأن آذربايجان غربي نيست. وي با اشاره به اينکه استان باشتاب بيشتري در حال حرکت به سمت توسعه است، افزود: مشکلات زيرساختي، تامين زمين، و معضل قطعي برق از جمله مشکلات شهرکهاي صنعتي استان است که قابل قبول نيست. معاون استاندار با تاکيد بر اينکه بايد مشوقهايي به سرمايه گذار داده شود تا براي استقرار در شهرکهاي صنعتي مشتاق باشد، خاطرنشان کرد: مديريت قطعي برق در شهرکها بايد به جد انجام شود تا واحدهاي صنعتي متضرر نشوند. کرمي، خواستار افزايش تعداد شهرکهاي صنعتي در استان شد و گفت: بايد مشکلات در شهرکها حل شود و فضاسازي لازم در شهرکهاي صنعتي استان انجام شود. معاون اقتصادي استاندار آذربايجان غربي بر لزوم سود ده بودن شهرکهاي صنعتي خصوصي تاکيد کرد و عارضه يابي از واحدهاي راکد در اين شهرک را اقدامي پسنديده دانست و گفت: تثبيت مالکيت واحدهاي صنعتي در استان از جمله اقدامات قابل تقدير است که انجام شده است.
نقش شهرکهاي صنعتي در توسعه اقتصادي حياتي است
قاسم کريمي، رييس اتاق بازرگاني اروميه نيز با اشاره به اهميت شهرکهاي صنعتي گفت: آذربايجان غربي عمدتاً از صنايع کوچک تشکيل شده است و به همين دليل نقش شرکت شهرکهاي صنعتي در توسعه اقتصادي استان بسيار حياتي است.وي ايجاد زيرساخت براي اين صنايع را از مهمترين مؤلفههاي پيشرفت در حوزه صنعت برشمرد و با اشاره به کمبودهاي صنعت استان تصريح کرد: واحدهاي صنعتي ما در زمينههاي زيرساختي و زمين با مشکلاتي روبهرو هستند و لازم است اين موضوعات در دوره پيش رو بهطور جدي پيگيري شود تا واحدها بتوانند بدون دغدغه فعاليت خود را ادامه دهند.


دو ژنوتیپ امیدبخش در مرکز تحقیقات آذربایجانغربی معرفی شد
افتتاح پروژههای مخابراتی شهرستان مهاباد با سرمایهگذاری ۲۷۰ میلیارد ریالی
صادرات ۴.۴ میلیارد دلاری از گمرکات آذربایجانغربی
تسهيلات خريد نهادههاي دامي در آذربايجانغربي فراهم شد
ميزباني از هيأتهاي 57 کشور نشانه جهش تعاملات آذربايجانغربي است
کف سبد معيشتي 70 ميليون تومان شد
تقويت تابآوري زيرساختهاي حياتي باجديت دنبال ميشود
حوادث تلخ اخير کشور زخم عميقي بر جان جامعه ايراني بود
تورم در آستانه رکوردشکني تاريخي
تداوم بارشهای متناوب باران و برف در آذربایجانغربی
